"Фионна Дерм" – иновации в козметиката на световно ниво

• 16 446
  • 209
  •   1
Отговори
# 75
Имам проблемна кожа, появява се акне преди МЦ и не минава почти до следващия такъв. На дерматолог съм ходила, изписа ми някакви хапчета, които така и не пробвах заради бременност. Бих желала да пробвам Fionna Derm Acne creams.

# 76
  • Казанлък
 Мисля, че на мен ми е нужен Fionna Derm Lightening cream - имам пигментация на лицето, която така и успях да премахна.

# 77
  • София
Fionna Derm Acne creams смятам, че е най подходящият продукт за мен.С проблемна кожа съм!

# 78
Последните години имам доста проблемна тип акнеична кожа. Смятам че Fionna Derm Acne cream би ми помогнал да се справя с проблемите на кожата ми!

# 79
След бременността ми останаха няколко пигментни петна и смятам, че Fionna Derm Lightening cream би бил подходящ за мен.

# 80
Fionna Derm Acne creams ще е най-подходящият продукт за мен.

# 81
  • у нас
Fionna Derm Lightening cream, смятам че е подходящ за мен.

# 82
  • Варна
Смятам, че Fionna Derm Lightening cream е най-подходящ за мен, тъй като всяка от бременностите ми остави следи върху лицето ми и имам няколко упорити пигментни петна, с които не успявам да се справя.

# 83
  • Ловеч

Fionna Derm Acne creams би бил най-подходящ за моята кожа.

# 84
Fionna Derm Acne creams е подходящият за мен крем. Имам проблеми с акнето и ми е необходим точно такъв крем.  Hug

# 85
Fionna Derm Lightening cream,това   което ми трябва.Бих го пробвала с удоволствие.

# 86
  • софия
Fionna Derm Lightening creamе е подходящ за мен, тъй като имам няколко упорити пигментни петна на лицето.

# 87
Fionna Derm Lightening cream е подходящ за мен. От малка цялото ми лице е с лунички. Не съм пробвала нищо до сега , но ми се иска.

# 88
  • София
Fionna Derm Acne creams,ще е ми е много полезен,защото въпреки,че съм почти на 40 г.,ми излиза акне-работя в металургията,в силно замърсена среда и от там също помага за това  Sad.Ще се радвам,да пробвам този продукт,за да се отърва от проблема ми  Hug

# 89
  • Чукарландия
Смятам, че Fionna Derm Lightening cream е крем за моето лице - от две години насам имам пигментация по лицето. Надявам се този крем да ги пребори и да изчисти кожата ми. Hug

Общи условия

Активация на акаунт