Математически турнири - 41

• 121 641
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofiq
И тази година наваля много сняг по същото време. Искам да напомня, за тези, които ще ходят на награждаването на Салабашев в неделя, да тръгнат по възможност с високи ботуши и една идея по-рано. Ако не са ходили преди, ще им трябва време да се ориентират коя е сградата и откъде се влиза. Места за паркиране в комплекса се намират трудно, понеже не е разчистено и има големи преспи.

# 481
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
За София резултати от 119 СУ -Общински кръг Олимпиада по математика -класирани http://www.119sou.com/sites/default/files/klasirani-protokol%20% … 017%20%282%29.pdf

пълни резултати http://www.119sou.com/sites/default/files/prtolol-qvili%20%281%2 … %B3%20%283%29.pdf

# 482
  • София
Олимпиада по математика - резултати 107 ОУ: http://www.107ou.com/

# 483
  • София
Как става записването за областен кръг на олимпиадата по математика, ако изобщо има такова? Пак ли по училища се провежда за София или на едно място?
Благодаря  bouquet.

# 484
  • Варна
Как става записването за областен кръг на олимпиадата по математика, ако изобщо има такова? Пак ли по училища се провежда за София или на едно място?
Благодаря  bouquet.

Няма записване. Класирано ли е детето ,си отива на датата и часа в у-щето ,в което се провежда.  Peace Трябва да излезе инфо  на сайта на РИО в кои у-ща ще се проведе. Иначе датата е 8ми февруари.

# 485
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Пожелавам на вас, децата и всички ваши близки здраве, късмет, щастие и много успехи във всичко което обичате да правите!

Въпрос: Детето на колежка се е явявало на олимпиадата в Бургас, но не им били казали къде да проверят за резултатите. На сайта на училището нямало резултати. Майката ме пита, защото не знаела че малките не ходят на олимпиада и обещах да попитам от нейно име за Бургас къде да търсят резултатите. Дали някой има такава информация?

# 486
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Пожелавам на вас, децата и всички ваши близки здраве, късмет, щастие и много успехи във всичко което обичате да правите!

Въпрос: Детето на колежка се е явявало на олимпиадата в Бургас, но не им били казали къде да проверят за резултатите. На сайта на училището нямало резултати. Майката ме пита, защото не знаела че малките не ходят на олимпиада и обещах да попитам от нейно име за Бургас къде да търсят резултатите. Дали някой има такава информация?
Ще им ги кажат г-жите като започнат у-ще.
И при нас не ги изнасят...

# 487
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Специално за Бургас други години съм виждала на сайта на РУО да изнасят списъци с допуснатите до областен кръг, за тази не знам, т.к. има проблеми с личните данни и имам чувството ,че са получили инструкции навсякъде да не публикуват данни,  ще видим...

# 488
  • София
Благодаря ви  Hug.
С риск да стана нахална  Blush - имам още едно питане - по време на пролетната ваканция има ли някакви важни състезания (включително пробен изпит за СМГ  newsm78). Всяка година записвам младежа на пролетен скаутски лагер и ми се ще и тази да иде, но се притеснявам да не изпусне нещо важно в годината на кандидатстването.

# 489
  • Пловдив
Здравейте, днес писах на организаторите на ИС с въпроса дали ще може децата, които няма да са на награждаването в неделя да си получат грамотите и медалите от местните организатори. Отговориха ми, че след 22 януари може да си ги потърсим по места. Peace

# 490
  • Sofiq
Здравейте, днес писах на организаторите на ИС с въпроса дали ще може децата, които няма да са на награждаването в неделя да си получат грамотите и медалите от местните организатори. Отговориха ми, че след 22 януари може да си ги потърсим по места. Peace
Не сте изтървали, награждаването беше просто бързо връчване на наградата. Заради студа нямаше церемония, вместо в зала беше в малка стая и така препускаха по имената, че насмалко да не чуем нашето. Нямаше време и за снимки, но поне децата се поразходиха из Замръзналото кралство:)

# 491
  • Sofia, Bulgaria
На 1 клас на награждаването на ИС освен медалите им беше дадена книжка математика за напреднали 5-7 клас. Дали в бързината са объркали книжките? 5-7 клас да дадат на 1 клас ми е малко странно?

# 492
за кое съзтезание се готвите сега?

# 493
за кое съзтезание се готвите сега?

Математика без граници - зимен кръг... Да се готвим е силно казано, повече мързелуваме...  Laughing

# 494
  • София
 А знаете ли кое е следващото състезание подходящо за първокласници, за което можем да започнем да се готвим през тази безкрайна ваканция?

Общи условия

Активация на акаунт