Математически турнири - 41

• 121 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А нямаше ли да е по-лесно, всеки който запише детето си за състезание, да се счита, че разрешава да се публикуват точките и мястото му в класацията, а само тези, които не желаят да попълват декларация, че не желаят?

# 586
В Детската академия:
http://www.childrens-academy-bg.com/index.php?page=novini&article=338
Предварително записване, плаща се непосредствено преди състезанието.

Благодаря, за тях знам, че провеждат, но не сме в добри отношения с тях, така да се каже Simple Smile
Значи от у-щата е само 125-то, така ли?

# 587
  • София
В Детската академия:

Благодаря, за тях знам, че провеждат, но не сме в добри отношения с тях, така да се каже Simple Smile
Мисля, че най-добре да пишете на организаторите да ви насочат в кои училища в София ще се провежда и вече след това да попитате училищата дали приемат и външни ученици.
Ако не бъркам предишни издания на Математика без граници се провеждаха в 81, 84, 145

# 588
В Детската академия:

Мисля, че най-добре да пишете на организаторите да ви насочат в кои училища в София ще се провежда и вече след това да попитате училищата дали приемат и външни ученици.
Ако не бъркам предишни издания на Математика без граници се провеждаха в 81, 84, 145

Благодаря за идеята!

# 589
  • София
В 145-то никога не се е провеждала МБГ. Директорката категорично отказа макар да има много повече от 10 желаещи ученици и съгласни учители и редовно да се хвалят на страницата на училището с наградени ученици. Тяхното удобство обаче, не на учениците явно е с приоритет.

# 590
  • Варна
Няма с какво да се похвалят, реално, след МБГ.

# 591
Ако имате предвид 145, мисля, че има с какво да се похвалят. Във втори клас, например, имат ученици, които са на всички състезания с призови места.

Иначе, може би и 20 оу прави МБГ за свои ученици, а дали ще допуснат външни, не знам. Все пак, ако секретарката каже Не, бих пробвала и по-високото ниво

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 10:45 от blueeyes

# 592
  • Варна
Идеята ми е, че в получаването на n медала след МБГ, не е престижно, за което и да е училище. И без това всички училища получават поне по n медала.

# 593
Ако имате предвид 145, мисля, че има с какво да се похвалят. Във втори клас, например, имат ученици, които са на всички състезания с призови места.

Иначе, може би и 20 оу прави МБГ за свои ученици, а дали ще допуснат външни, не знам. Все пак, ако секретарката каже Не, бих пробвала и по-високото ниво

Благодаря, ще попитам и в 20-то.  Peace

# 594
  • София
В 107 провеждат, но не знам дали приемат външни. Правят го през седмицата следобяд.

# 595
В 107 провеждат, но не знам дали приемат външни. Правят го през седмицата следобяд.

Благодаря!

# 596
За ученици от град Пловдив, в чиито училища не се провежда състезанието Математика без граници:
Място на провеждане : Национална търговска гимназия – Пловдив; Дата на провеждане: 28.01.2017г.
Начален час : 10:00 ч.
Записването става в Търговска къща, в двора на НТГ-Пловдив, всеки ден от 08:30 до 17:00 ч., до 26.01.2017г.вкл.

Тел. за контакти : 0884/ 292 116
032/64-34-65 електронен адрес koop_ntg@abv.bg

# 597
Идеята ми е, че в получаването на n медала след МБГ, не е престижно, за което и да е училище. И без това всички училища получават поне по n медала.
[/quot
 Защо да не е престижно състезанието и защо смятате че всяко училище получава n наброй медали. Погледнете децата медалисти от 145 СОУ те са все едни и същи без значение кое е състезанието. Има и толкова много деца, които на МБГ не се справят, а пък на другите състезания са успешни. Всяко състезание си има своите интересни и полезни за децата задачи. Така че не мисля, че трябва да ги делим на престижни и не. Броят на децата явяващи се на това състезание голям и е нормално да има повече медали. На Коледното, Великденското може би няма много медали и грамоти? Всеки регионален организатор раздава такива и изобщо не можем да хванем бройката. Така е и с много други състрзания.

# 598
# 599
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Да ви информирам за едно ново състезание, задачите са съставени от проф. Емил Колев мисля,че ще е интересно  http://19su.bg/%d1%81%d1%8a%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d0%bd% … 0%b8%d0%ba%d0%b0/

Общи условия

Активация на акаунт