Математически турнири - 41

• 121 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Чудесно, благодаря много за инфото  Hug

# 646
  • София
Има ли някой, който да посещава школата по математика за талантливи деца в Детска академия на науките,изкуствата и спорта в първи клас - да сподели мнение, може и на лични.Ако няма първи клас, може и по големи. Ще ви бъда благодарна.
Синът ми ходи миналата година от септември до декември. Не бях доволна и се отписахме. Групите са голями като за тези пари, не се обяснява на децата. При влизане и излизане е лудница, няма къде да се паркитра. По тяхно усмотрение местят децата от една в друга група. Решават задачи от наближаващото състезание и нищо повече, без да навлизат в подробности, система и описание на задачата. Аз очаквах систематизирана подготовка - тема по тема да се взимат различни типове задачи да се обясняват на децата, да надслагват знания но не. Няма домашно и учителката им обясняваше, че тези два часа са им напълно достатъчни за подготовка.
Голямата тръгна с първите групи на школата, беше 2 клас. Ходи до средата на 4 кл. - Въпреки усилията й/ми, математиката не е нейната сила и прекъсна. Междувременно малката нямаше търпение да започне там - тръгна от 1 клас и до сега е там. Справя се чудесно при същите условия и преподаватели, при които беше и голямата - т.е. си е до дете. Втори клас започнаха да работят по теми в един учебник https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0 … -6v_cJJ7m9EMcM%3A.
Трети клас вече са съвсем методично - тема по тема, поучават сборниците като pdf. Групата се оказа по-голяма и я разделиха на 2 - с един преподавател в различни часове. 
Паркирането.... и около СМГ е ад... добре, че децата растат и стават все по-самостоятелни Wink
Този отзив за СМГ ли е или за ДАНИС?
Да споделя и аз отзив, въпреки че щерката е във втори клас - записах я на курса за подготовка за Салабашев, като очаквах, че ще решават задачи за състезанието. Първия път решаваха задачи с клечки, втория път - числата на китайски, нататък не знам, тя спря да ходи. Но нито един от двата пъти не решаваха теми от състезанието. Общо взето бяха пари, хвърлени на вятъра, а не бяха малко.
Отзивът е за курса в ДАНИС.

# 647
Извинявам се, че ще питам за инфо, което вероятно е достъпно в нета, но нещо не я намирам хич: Зимния Математика без граници в Пловдив в Търговската ли ще е пак? Сега в събота (28.01) ли ще бъде? (на сайта пише от 27 до незнамсикога) Дали утре ще можем да се запишем или сме изтървали? Благодаря предварително!

# 648
ПЛОВДИВ:
Зимен кръг на Математика без граници
За ученици от град Пловдив, в чиито училища не се провежда състезанието:
Място на провеждане : Национална търговска гимназия – Пловдив; Дата на провеждане: 28.01.2017г.
Начален час : 10:00 ч.
Записването става в Търговска къща, в двора на НТГ-Пловдив, всеки ден от 08:30 до 17:00 ч., до 26.01.2017г.вкл.

Тел. за контакти : 0884/ 292 116
032/64-34-65 електронен адрес koop_ntg@abv.bg

До Вчера беше записването в НТГ

Дружба също участват
Покана за състезание по математика

ЧСУ  “Дружба“ е училище-домакин на зимния кръг на “Математика без граници“. Състезанието е за ученици от 1 до 12 клас и ще се проведе на 01.02.2017 г. от 14.00 часа и на 02.02.2017 г. от 14.00 часа. Желаещите да участват трябва да се запишат в срок до 27.01.2017 (петък) в канцеларията на ЧСУ „Дружба“, срещу такса правоучастие от 8 лв.

# 649
Някой още да не си е получил медала от Салабашев и някой да си го е получил с куриер? От нашия медал ни вест ни кост - нещо взе да ми писва...

# 650
  • София
Някой още да не си е получил медала от Салабашев и някой да си го е получил с куриер? От нашия медал ни вест ни кост - нещо взе да ми писва...
Би трябвало да е при местния организатор. Няма да ви го донесат вкъщи

# 651
Би трябвало да е при местния организатор. Няма да ви го донесат вкъщи

Местния организатор е в съседната област и как бих могла да гадая дали е там или не е след като и адрес за куриерска пратка дадох? А местния организатор колко е несериозен и какви перипетии имам още с него не е мястото да разправям...

# 652
  • София
ИЗвинявай, нямах представа, че си се договорила с тях да ти го пратят на адреса.
Ами обади им се да питаш какво се случва

# 653

Дружба също участват
Покана за състезание по математика

ЧСУ  “Дружба“ е училище-домакин на зимния кръг на “Математика без граници“. Състезанието е за ученици от 1 до 12 клас и ще се проведе на 01.02.2017 г. от 14.00 часа и на 02.02.2017 г. от 14.00 часа. Желаещите да участват трябва да се запишат в срок до 27.01.2017 (петък) в канцеларията на ЧСУ „Дружба“, срещу такса правоучастие от 8 лв.

Много благодаря! Значи въпреки, че има майка заплес, детето все пак ще успее да отиде на състезание! Simple Smile

# 654
stelt77 г-н Колев изчаква да събере повече адреси на родители за да ги пусне по куриер.  Peace

# 655
stelt77 г-н Колев изчаква да събере повече адреси на родители за да ги пусне по куриер.  Peace

Благодаря, аз го получих преди малко....  Peace

# 656
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е да запиша синът ми за Московска олимпиада по математика за ученици от 1. до 4. клас при условие, че в неговото училище не се организира състезанието и той не посещава школа по математика? Става въпрос за Пловдив.

# 657
  • Пловдив
 Linkata, обади се и попитай в Академия 21 век. Те ще организират, в хотел Марица на 12.02. ще се проведе.

# 658
  • Пловдив
Благодаря! Знаех, че те ще участват, но не знаех, че те ще го организират. Ще попитам.

# 659
Задачите от Московската олимпиада как ви се струват като трудност?

Общи условия

Активация на акаунт