Коледата наближава, а МAРТенчето все по-буйно шава!- тема 8

• 35 679
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и за много години!  Някой имали моят проблем като си легна и се завъртя на другата страна ме боли срамната кост и се чува как пука,дори като си вдигна таза като съм по гръб. Вечер е кошмарно докато се наместя. Слагам възглавница между краката , но започва леко да ме наболява кръста. Сега не мога да се обръщам, а в 9 месец незнам какво ще правя  Laughing Laughing Laughing

# 631
Някой може ли да каже чай от коприва пие ли се?Една акушерка ми каза,че е по-добре да пия такъв чай за желязото,обаче не смея,че четох различни неща.От една чаша на ден нне вярвам да има проблем.Копривата е много богата на желязо.
Честита Нова Година!
Аз всеки ден пия по една чаша чай от коприва .Не беше в списъка със забранени билки в билковата аптека.

# 632
За много години, момичета. Нека новата година ни донесе живи и здрави бебенца и леко раждане на всички. Аз много не влизам да Ви следя, че още ходя на работа и вечер съм уморена. Добре, че мъжа ми е поел много от домакинските задължения, а детето си се оправя с почти всичко само. Че вече се чувствам много голяма и след работа гледам да си полежа. По термин трябва чак след 15 февруари да изляза майчинство, но това ми изглежда толкова далече, че сигурно ще взема отпуската и малко болничен за да си полежа вкъщи повече време. Тази бременност качих повече килограми до сега и не съм толкова подвижна, но и повечто годинки сигурно също си оказват значение. Гледам, че коментирате раждането. Много е важно доктора, който го води да може да отреагира при всяка една ситуация и да е там при теб, а не да те остави на акушерките. Поне според мен. Че  аз първия път влязох да раждам през нощта и имаше само една докторка, която спеше и така и не ме погледна цяла нощ. Дано сега раждането да ми е хубав момент, въпреки че ще съм секцио. Лек ден на всички.

# 633
  • От Луната
Аз ида от консултация и да кажа официално си отглеждам не рибка, а китче, в най-добрия случай делфинче Wink
Имам и предложение за дата, но още не е потвърдена от другия ми лекар. А и ще ви държа в напрежение Simple Smile

За раждане взех да свиквам с идеята, но все нещо ме гложди вътрешно. Вярвам че е за добро. Другата седмица ще говорим повече с док, като ходя на запис.

Мариана ти си герой, Дано устискате максимално до термин!

Мен таза не ме боли, но и съм с широк таз. И кръста не ме боли, но корема ми е много висок и едва ям.

# 634
И моят е много висок и много ме подпира, понякога едва дишам, киселини по цял ден и от всякаква храна Mr. Green Здраве да е, важното е на разбойника да му е добре Heart Eyes

Да ви питам. Гледам някакво бюстие за кърмачки, но размерът е шашав - M,L, XL. Някой има ли идея това на какво отговаря? Харесва ми и ми се ще да си поръчам.

# 635
  • От Луната
Аз си поръчах две хл и са ми големи Sad
Купих си две нощници за кърменето и за болницата ми трябва само помпата и памперсите.

# 636
Относно бюстиетата за кърмене, аз взех за проба едно от Дензел има бели и черни, черните са по-малко като бройки явно се търсят повече та и аз едно черно и съм много доволна нося си го и само с него се чувствам добре и не ме задушава. То е нещо средно между сутиен и бюстие по 7 лв са, който иска може да ги погледне, аз сега отивам да си взема и едно бяло, може и да се пробват иначе и в Джъмбо бях гледала подобни но не знам колко са читави и там май няма опция за проба. Поръчала съм и един за пробда с твърди чашки които се откопчават от основата, не от презрамките такъв не бях виждала като пристигне ще пиша дали е удобен.

# 637
Ами аз нося/носех сутиен 80В. Някакво предположение кой номер да си взема?
Всъщност не знам вече дали съм 80, ужас ooooh!

# 638
Момичета, вие мислили ли сте за раждане в присъствието на бащата? Аз все повече се замислям за това, не съм го питала все още, но все си мисля, че той е единственият човек, с когото се чувствам сигурна. макар че е такава паника, откакто съм бременна и ако слушам него трябва за всяка киселина да съм пред лекарския кабинет. Та не знам дали ще издържи цяло раждане, но ако има човек, който искам да бъде с мен, то това е той.

# 639
За мен мъжете нямат място там,мое мнение.

# 640
  • София
ММ ще е с мен през цялото време.  Има опит като парамедик и освен на множество пътни произшествия е присъствал и на 2 раждания вече- гърмян заек  Mr. Green Освен това е суупер спокоен и ще ми е спокойно с него.

# 641
  • От Луната
Ммм да трябва да се пробва, аз съм 80с, затова взех хл, А те са ми големи на обиколката и малки в чашката.
Ще проверя и на други места.

ММ няма да присъства. Нямало втори екип за спешни случаи Wink

# 642
  • София
Момичета, забелязах следната случайност  Crossing Arms : новата тема на януарки е с почти идентично заглавие като нашето от анкетата с най-много гласове и пак по друга случайност цветовете в темата са идентични като нашите.
Имам питане: тъй като заглавието с най-много гласове, предложено от zaichenceto_bialo наистина много ми харесва, но от друга страна се дублира почти напълно (с малка разлика в изказа) с януарското, вие какво предпочитате? За мен няма проблеми да си остане както е от гласуването, както казах вече много ми харесва. Друг вариант е да вземем второто по гласуване. Някакви други предложения? Цветовете на новата тема ще са различни и там няма да се дублираме.

# 643
Какво значение има как ще се казва новата тема и защо трябва да се съобразяваме с друга отчетна тема?
Според мен нека темата се казва както сме гласували болшинството  Peace

# 644
  • София
Зара, права си. Просто ми направи впечатление. А както вече писах нашето предложение много си ми харесва. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт