Коледата наближава, а МAРТенчето все по-буйно шава!- тема 8

• 35 678
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Не съм им видяла темата на януарките. Ако искате ще изберем друго заглавие. Peace
Това ми се е набило в главата и си го повтарям всеки ден. Тежко ми е и на мен. Като се замисля, май от песента "Облаче ле бяло" ми е тази строфа.

Аз от днес съм си вкъщи. Ще си лежа на диванчето. Laughing

# 646
  • София
Зайче, изписаха ли те? Варди дивана и се наслаждавай на мъжките кулинарни постижения  Laughing Laughing
Относно размера на сутиените съм качила един размер чашка и един обиколка нагоре... Все още не мога да си намеря спортен, който да ми хареса като модел а и за мое учудване започна пак растеж, тъкмо си мислех че вече няма накъде  Embarassed Имам два без банели, които вършат работа през деня. В тази връзка исках да попитам раждалите мами- променя ли се драстично размера на бюста (надолу) след кърмене? Индивидуално ли е или има някаква закономерност все пак?

А  относно темата- няма да я пипаме, каквото си гласуваме-такова ще е сложено. Simple Smile

# 647
За мое голямо учудване, изобщо не съм променила номер на сутиен. Нося си старите, Т.е тези, които и преди бременността. Дано да не ми се промени и за в бъдеще, че по-големи от това не искам. Принципно съм с голям бюст и ми беше доста трудно в България да намеря нещо хубаво, секси и на добра цена. Все някакви бабешки ми предлагаха. Но сега съм си открила на "Триъмф" и не ги заменям с никои други.
За кърмене съм решила да взема като за начало два броя, че знам ли - може и да не кърмя.

# 648
Аз пък не нося сутиени  Mr. Green Joy не ми стават, не мога да ги тъпря в къщи, стягат ми, задушавам се, имам сърцебиене и болки и без това. Само два ми стават, които слагам когато излизам, не че гърдите ми са станали много големи, най-много с един размер, но те не са били никога големи, по-скоро стандартни. Grinning Като гледам женската част от родата си, предчувствам, че след бременността ще се сдобия с грамадни гърди, дано да не стане така. Grinning

# 649
Нашият татко ще присъства, аз го искам не толкова за мен не ме притеснява и сама с лекарите да съм, но искам да му остане хубавия спомен и да я преживеем тази радост и двамата не само аз, отделно и той много иска да присъства, което ме радва, а за темата и аз мисля да си остане тази с най-много гласове.

# 650
...исках да попитам раждалите мами[/b]- променя ли се драстично размера на бюста (надолу) след кърмене? Индивидуално ли е или има някаква закономерност все пак?

Със сигурност играе роля и гена, но да ти споделя моя опит - от чашка B по принцип, през бременността (включително и сега) и после кърменето ставам D #Crazy Не съм имала много кърма със сина ми, успях да кърмя едва 3м. и половина. После ми останаха едни разтегнати кожи, нещо между B и C съм сега, защото има повече кожа, но празни гърди... Без сутиен съм много смешна гледка. Говорила съм си с няколко познати и всички казват, че вече не са същите след кърмене Grinning И пак се надявам да кърма, прежалила съм ги вече, но се сещам за стария си  нелош вид (сигурна съм, че и на мм му липсват)  Simple Smile

# 651
Според мен, бащите ако имат желание и ги допуснат в родилната зала, нека присъстват на раждането. Моят, въпреки, че е медицинско лице, и е присъствал на не едно и две раждания, категорично отказва. Не искал да гледа, как ще се "мъча". До края може и да промени мнението си, но в болницата, в която ще раждам, тази "услуга" се заплаща допълнително, така че може и да не влиза.

# 652
Сутиен с банела не носите, заради неудобство или по друга причина ? Че една позната каза "не трябва да се носят с банели" ама така и не довърши...Аз съм с банели, но на по - голям размер. За сега не ми пречат, без банел ми се струва, че висят, това ми е в главата още от едно време  Crazy

# 653
Аз много искам да си направя операция на гърдите за повдигане, но не знам дали ще ме огрее някога.

# 654
  • София
Цитат
Сутиен с банела не носите, заради неудобство или по друга причина
Неудобни са ми и притискат много, без значение размера на чашката. Тези без банели са ми на Triumph, наистина много удобни, нося си ги по всяко време. Не съм чувала дали е добре или не за сутиени с банели....

# 655
Зайче, аз съм си цицореста. Въпреки, че кърмих първия път цели 9 месеца Grinning Grinning, разлика няма кой знае каква. То и бюста ми не е наедрял кой знае колко, същите сутиени си нося, даже вече не ме болят гърдите, отвреме на време имам по няколко капчици коластра. Но ако и сега тези двете кукли ги кърмя 9 месеца обаче, подозирам, че ще мога да си увивам бюста като шал за другата зима Joy Joy

# 656
Като каза за коластра, в кой месец се появява?

# 657
  • В чуден свят с четири Слънца
В тази връзка исках да попитам раждалите мами- променя ли се драстично размера на бюста (надолу) след кърмене? Индивидуално ли е или има някаква закономерност все пак?

Аз съм от дългокърмещите, имам общ кърмачески стаж над 7 години.... Party При мен отбиването става плавно, водено от детето, и да, има съвсем малко намаляване на размера на бюста, което след няколко месеца се компенсира от тялото. Но най-хубавото е, че след приключване на кърменето и още няколко месеца, съм с бюст като на млада тийнейджърка. Изобщо не ми е увиснал бюста, даже напротив.
Бях чела литература по въпроса, че когато жената кърми, разрастването на млечните жлези изтласква мастните клетки от гърдите, а те са основните, които правят бюста плътен и красив. При плавно отбиване на детето, всички изхвърлени мастни клетки се заменят постеренно от нови и жената се сдобива с "чисто нов" бюст. Но при рязко отбиване, изведнъж гърдите стават като празен чорап, понеже млечните жлези се свиват, а мастните клетки още не са се възтановили, та затова толкова мами се оплакват от разваляне на бюста.
Предполагам, че има влияние и гена, както и размера на бюста, но при мен нещата след три кърмения са много добре Grinning

# 658
Като каза за коластра, в кой месец се появява?

Първият път към шестия месец. Сега в седмия. Не знам от какво зависи кога ще се появи.

# 659
Добро утро! Мен таза и кръста до сега не са ме боляли. Имам проблеми с яденето обаче и ми става мн тежко и ме боли стомаха почти от всичко. Все още бюста ми не е помръднал и си нося старите сутиени, но на моменти като седя усещам че ме притискат и гръдната обиколка ми се е разширила. За сметка на това качвам здраво... и се плаша много защото почти нищо не ям заради болките в стомаха след ядене пък трупам здраво кг. 8кг съм качила до тук и явно до края ще съм много над нормите...

Общи условия

Активация на акаунт