Коледата наближава, а МAРТенчето все по-буйно шава!- тема 8

• 35 670
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Аз от преди 2-3 месеца съм с тези сутиени и съм доволна. Меки и удобни са ми. Тези, който носех преди Б отдавна не ми стават- аз съм много кг отгоре, а и банелите ми убиват.   http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0325027001.html
Иначе след кърменето първия път гърдите не ми бяха толкова зле, но пък след отслабване от около 15 кг по-късно доста увиснаха. Sad
Зайче, прибрах се, да. Сега си лежа и се глезя, не се оплаквам, защото мама е при мен и готви, чисти и ми гледа детето.  Mr. Green

# 661
Аз кърмих година и половина, но дохранвах. Не че е имало нужда Laughing Спрях рязко, много трудно с хапчета, просто вече тотално ми беше писнало. Гърдите ми не са същите като преди, за съжаление. По-големи са, но формата не е същата. При мен обаче е друг проблема, преди да забременея бях слаба 50кг, в деветия месец бях 75кг и след това пет години между 60 и 65. Така, че с десет- 15 кг отгоре е нормално да са по-различни, в комплект с всичко останало.
Катерина и мен ме боли стомаха, най-вече вечер, а кг летят главоломно Shocked, вече съм 74кг. С каката на толкова родих и съм качила равномерно, с обиколки по метър навсякъде. Страх ме е да отида на консултация, какво крещене ме чака. Все се чувствам като боксьорите дето преди мач ги снимат как гледат лошо на кантара Twisted Evil Ако мене ме снимат, тогава ще видят свирепо изражение. Единственото, което ме успокоява е че предходната бременност качих най-много в седми месец и после почти нищо, така е и по-таблица. Всяка бременност е различна обаче, нищо много мина, мъничко остана  Sunglasses

# 662
Мен много ме пртеснява да не ми станат грозни гърдите.Отпреди два месеца вече имам някаква течност,която ми излиза от тях.Жена родила,кърмила и  останала със същите или хубави гърди май не познавам.Сутиен с банел така ме стяга,та чак ми се отпечатва под гърдите.А там вече яко ме подпира.Ще си взема нощница за кърмене и сутиен по-нататък.Дано да успея да кърмя.Те там ще захранят от шише,няма как,но мама ми каза,че е най-важно да не се отказвам.

# 663
И аз не мога да си намеря сутиен. Много са ми големи гърдите, а не ми се дава за Триумф сумати пари и после да се чудя какво да го правя, като ми спаднат  Laughing За сега все още удържам положението със спортни бюстиета няколко хикса, въпреки, че преливам от тях  Embarassed
Гледах, че сте обсъждали раждането. Аз мисля да съм секцио, защото ме е страх от нормалното и изобщо не ме интересува кой какво ми казва, защото като настъпи момента, никой от тези с многото акъл няма да дойде да ражда на мое място.
И да попитам има ли момичета, които мислят да раждат в Селена - Пловдив? Може да се засечем Simple Smile

# 664
И аз не мога да си намеря сутиен. Много са ми големи гърдите, а не ми се дава за Триумф сумати пари и после да се чудя какво да го правя, като ми спаднат  Laughing За сега все още удържам положението със спортни бюстиета няколко хикса, въпреки, че преливам от тях  Embarassed
Гледах, че сте обсъждали раждането. Аз мисля да съм секцио, защото ме е страх от нормалното и изобщо не ме интересува кой какво ми казва, защото като настъпи момента, никой от тези с многото акъл няма да дойде да ражда на мое място.
И да попитам има ли момичета, които мислят да раждат в Селена - Пловдив? Може да се засечем Simple Smile
Аз бих раждала там, ако не беше невероятно скъпо. Просто не мога и не искам да дам толкова пари. Иначе там точно има лекар, на който имам голямо доверие. Но наистина е много скъпо.

# 665
Амоняк, наистина е много скъпо, но на мен там ми е правен серклажа и съм много доволна от доктора, който ми го направи. Започнах да се следя при него на частно и определено му имам доверие.
Пожелавам на всички ни леко раждане а термин Simple Smile

# 666
  • В чуден свят с четири Слънца
Жена родила,кърмила и  останала със същите или хубави гърди май не познавам.
Всичко си е до ген и правилно и плавно отбиване. Аз познавам поне 20 жени дългокърмили и останали с непроменен бюст. Моят бюст също след три кърмения до 2г. и нещо всяко дете си е непроменен, даже ми се вижда по-стегнат. И милиметър не е увиснал. Но аз съм си по принцип кльощава с неголям бюст - чашка В. Сигурно и това има значение, плюс гена.
Мис, настрой се позитивно Hug

# 667
Сега,разбрах тайната-постепенно отбиване,добре че казахте,това не го знаех.Абе,каквото е такова.От кърменето по-хубаво няма.😊
Знаете ли каква е процедурата да се свържеш с Ла лече лига?Обаждаш се и какво?Как можеш да си вземмеш консултат и нагледно ли ще ти обясни нещата?Изобщо как се случва?

# 668
Относно гърдите, аз преди забременяване носех размер 75В. Сега нося 80Д ( така беше и с първата ми бременност) и няма как да същите гърдите след кърмене 9мес, въпреки че намалявах постепенно броя на кърменията и не се е налагало да пия лекарства. Случиха се съвсем естествено нещата. Особено в началото като спрях, гърдите ми бяха ужасно увиснали, защото бях предприела строга диета за да се отърва от последните 5 кг. Поправиха се нещата с времето и спорт, но не станаха същите.
Ето и един линк на който попаднах днес за лактогонните храни, които не бях чувала за много от тях:
https://xedra.wordpress.com/2017/01/03/lactogenic-diet/

# 669
Сега,разбрах тайната-постепенно отбиване,добре че казахте,това не го знаех.Абе,каквото е такова.От кърменето по-хубаво няма.😊
Знаете ли каква е процедурата да се свържеш с Ла лече лига?Обаждаш се и какво?Как можеш да си вземмеш консултат и нагледно ли ще ти обясни нещата?Изобщо как се случва?
Ще дойде у вас да те консултира.

# 670
Ще дойде у вас да те консултира.
Наистина ли?това не го знаех.Аз съм извън София,в провинцията.Дали товя има значение?Не знаех,че ходят по къщите.

# 671
  • От Луната
Ходят, но за кои градове става дума не знам.
Аз сега чета хедра и ако се наложи ще търся нея. Пише че посещението е за София и е около 60лв за два часа.

# 672
Моят бюст е 75в, сега нося сутиен 85с, като чашките са ми малко големи все още, но от опита ми с предишния път като родя първите дни няма да мога да го слагам Simple Smile като се нормализира кърмата този ми става. Аз кърмих 6 месеца и може да се каже, че се отбихме плавно, защото дохранвах и нещата се случиха естествено, но след това бюста ми се възстанови както си беше. Върна си и стария размер, макар че таях надеждица да си остане малко по-голям Simple Smile предполагам, че е въпрос на ген, но дори и да има поражения, сигурна съм, че с подходящ спорт може да се възстанови доста добре. Аз няколко месеца след като родих малкия тръгнах на йога. Не съм била особено редовна, но един-два пъти седмично ходех и се чувствах много добре. После и навъртах километри с количката, така че не си усетих как си свалих килограмите. Накрая ми бяха останали 2 кг, но не ми пречеха. От днешната ми гледна точка на малък кит направо съм си била супер Simple Smile

# 673
На мен ми казаха,че са безплатни.Една позната ме насочи към тях.Едва ли обаче в наше село ше дойдат.
Аз днес чукнах 79 кг.От начални 62.
Зарекла съм се живот и здраве да стана 55 после,пък ако ще и да не ям нищо...Ще спортувам.Поне стрии нямам много.Да ви кажа една аптекарка ме посъветва да си правя редовен масаж на гърдите под душа с гъбата,спомагало за кърменето и детето да засуче по-добре.
Утре сме на консултация и ще гледаме колички,вече нямам търпение да си избера.

# 674
  • В чуден свят с четири Слънца
Мис, и това с масажа на гърдите вече е отречено. Дразненето на зърната предизвиква контракции и отделяне на окситоцин, което може да доведе до преждевременно раждане. Аз никога не съм подготвяла гърдите за кърмене, природата си знае работата. Наслаждавай се на остатъка от бременноста, пък ако възникнат проблеми с кърменето - има достатъчно и компетентни консултанти по кърмене, които веднага ще се отзоват и ще помогнат Hug
Аз да се отчета - вчера бях на късната фетална морфология - всичко и е наред на бебата Simple Smile Но най-радостното е, че плацентата се е вдигнала с цели 5 см.Simple Smile Беше почти до канала и имаше риск от кръвоизлив при раждане, но сега вече е ОК. Е, то пълно щастие няма, сега пък ми се е скъсила шийката на 2.4см., но за четвърто раждане било нормално, трябва да полежавам повече.
Бебата вече се е наместила в оптималната поза - главично с гръбче наляво, водите са в норма. Вчера ми се вдигна духа след прегледа, и още ме държи Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт