Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 927
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 75
Все едно гледах "Пепеляшка", другото риалити  Rolling Eyes
Мда, личеше си кое дете не е на Ирина, по оплакването.

Абсолютно  Peace Преди бяха по- равностойни семейства, сега биеше на очи лукса и външните баня и тоалетна.

Сега разбирам коментара на момченцето  Peace Мъжът на Ирина беше много прав, като коментира в колата, че момчетата са вече големи и че трябва да се оправят сами. На него също не му тежи да помага, евала, дано повече мъже разсъждават така, а не като мъжът на Габи

# 76
Аз само не разбрах бебето кой и как го гледа.  newsm78
И как така тая майка си зарязва бебето и ходи да участва в разни предавания.  ooooh!
Жената на продуцента не си ли заряза бебето за да влезе в Биг Брадър?! Sunglasses

# 77
Не беше лошо начало, ама доста режисирано ми се стори.  newsm78

Не съм го гледала(но ще пробвам Grinning), но със сигурност пресилените неща са режисирани и то точно за да има такава реакция - олеле, ужас, ама как може и тем подобни. Ей това пресиленото ми идва в повече и се дразня - ами не коментирайте (там в предаването), имаме си глави на раменете, сами ще си направим изводите. Направо ни имат за идиоти.

# 78
Някой няма ли информация от първа ръка колко време действително прекарват жените в другия дом, защото по това, което гледах снощи ми се струват не повече от 3-4 дни. Нещо не им повярвах, че са 10. Twisted Evil

# 79
  • София
Едва ли някой си мисли, че наистина размяната е за десет дни. Един ден, в който живеят по правилата на семейството. Втори ден по новите правила. На третия ден се срещат и разговарят за впечатленията. Не ми се струва да са повече дните, защото даваха кадри точно от по един ден по старите и новите правила. Ако съм права, за три дена защо да не си вземат хонорарчето и да се гледат по тв-то?  newsm78

Сега като се замисля, може и по два дена да са размените, защото едната вечер Ирина готви заедно с "мъжа си", а следващата май излизаха някъде с официални облекла.  Thinking

# 80
Много поучителен епизод, въпреки режисираните реплики на участниците. Има какво да вземе всяко семейство от тук.
И аз мисля, че снимките са около 2-3 дни и изобщо не им се налага да нощуват на новите места.

# 81
  • Бургас
И аз мисля, че снимките са около 2-3 дни и изобщо не им се налага да нощуват на новите места.
първата вечер  Ирина готви, на Габи и сервираха
втората вечер Ирина домакинстваше на "партито" на Жоро, а Габи я изведоха на пиано бар
третата Жоро готви с Ирина, Габи прави мусака
четвърта Ирина и Жоро на ресторант, Габи посреща гости
... поне седмица по мое мнение  Thinking

# 82
Да не забравяме, че това все пак е предаване.
Какво им  пречи за 2 дни да си заснемат сцените?

# 83
Говоря за снимките, те могат да снимат и един ден и да го излъчват една седмица, представяйки различни вечери. Не съм сигурна обаче, може и повече, но е загуба на време, ресурс и пари за продуцентите.

Нали никой не вярва, че камерите бяха в дома на Ирина в 5:30 сутринта, когато децата ставаха за училище?

# 84
  • София
Не го качват нещо бтв на сайта си цялото предаване, имате ли идея защо?

# 85
  • София
Не го качват нещо бтв на сайта си цялото предаване, имате ли идея защо?

това би трябвало, да е цял запис - 48 мин е, защото е без рекламите

линк 1 http://vid.btv.bg/btv/2017/02/28/ws_s01_ep01_xdcamhd_20170227_12 … _1488281567-1.mp4

линк 2 http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/4625

# 86
  • София
Ооо, много благодаря!  bouquet Hug

# 87
  • Пловдив
Говоря за снимките, те могат да снимат и един ден и да го излъчват една седмица, представяйки различни вечери. Не съм сигурна обаче, може и повече, но е загуба на време, ресурс и пари за продуцентите.

Нали никой не вярва, че камерите бяха в дома на Ирина в 5:30 сутринта, когато децата ставаха за училище?

Не, защото уж е зима, а в 5:30 беше светло навън ...

# 88
  • София

Ставане в 5,40- защо толкова рано, горките деца  Confused

Ами училището почва в 7.30 ч. Те казаха, че вземат автобус и метро, т.е. едно 45 мин. си отиват за предвижване от вкъщи до училище.

Според мен и двете семейства си обичаха децата и се грижиха за тях, всеки според разбиранията си, разбира се. Не мисля, че децата са пренебрегнати. 

# 89
  • София

Не, защото уж е зима, а в 5:30 беше светло навън ...
Аз още лягам в интервала 5.30 - 7.00 и все още е тъмно, а е снимано отдавна, което значи, че в 5.30 би трябвало да е непрогледн мрак.

Общи условия

Активация на акаунт