Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 868
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 335
Точно гледах Катрин и другата жена.
Дете на 2години и 9 месеца да посяга да удря и да се оправдава с това,че се защитава са пълни глупости. Съпруга нагъл със самочувствие до небесата.Обиди от рода "дебела и неподдържана жена"може само един комплексар да го каже.
А Катрин не можеш да приемеш критика.
И едно също се повтаря това не е нормално онова не е нормално.
А нормално ли е дето ти да посяга,удря ?!?
Да се вози на предната седалка без колан?!
Ама нали е твоето дете ...

# 1 336
  • София
ох, ох, ох, и това предаване стана клонинг на всички останали - черешки-мерешки и какво ли не.

# 1 337
Тя Катрин се опита да ни убеди(не, че и бяхме спешни  Mr. Green), че се снима 10 дни, но май никой не и повярва.За повечето зрители май не беше и важно, че играе покер, а дебилното му поведение.Мисля, че точно Катрин се беше регистрирала, като гледах с какъв плам защитава съпружието.

# 1 338
Следващата седмица - Цецо Елвиса ще се сменя. Т. е. ще си смени жената.

Ох боже... Николетка няма ли и тя да се смени? Егати бозата е това предаване.

# 1 339
Интересно ми е за Цецо Елвиса и жена му.Необяснимо ми е повечето от неизвестните участнички като занареждат:''ох,ама къде ли ще отида,на какъв ще  попадна,много си обичам мечо,клечо,моето гущерче много ще ми липсва'' и в този дух..Ами защо се сменяте,като толкова се обичате?На мен си ми е добре и от нас при някакви непознати,няма да се изнеса.И през ум не ми минава Crossing Arms
Тайна не може да си перфектна във всичко.Виждала съм снимки какви вкусотии приготвяш,на кой му пука за някакви прозорци?

# 1 340
Необяснимо ми е повечето от неизвестните участнички като занареждат:''ох,ама къде ли ще отида,на какъв ще  попадна,много си обичам мечо,клечо,моето гущерче много ще ми липсва'' и в този дух.
hahaha Joy
Да, като се запревземат, сякаш насила ги измъкват и водят у други хора. Пък и рев, сякаш досега не са  прекарали и един ден без Мечо.

# 1 341
Оная обаче не ревеше за принца на Монако Wink

# 1 342
Предния път беше много слабо изиграно, когато другата жена отиде в дома на Рени и каза нещо от сорта, че сигурно е в дом на известни хора и като видя името на Рени , много равнодушно възкликна:
"А, Рени....".'Щото нали разправят, че не знаели къде отиват.Хич не ми се вярва.

# 1 343
  • София
Може да е било втори дубъл.

# 1 344
Ако има епизод и с Мара ще е голямо шоу, ама тя не вярвам да се съгласи. Тя не обича да си развява кирливите ризи, поизчезне малко, докато намери следващия и цъфне вече да се хвали. Пък и Ренито какво само се оплаква, ей я Марчето, нали бившият й всичко беше осигурил, ама нея я влече да пее по кръчмите...
Не давай идеи ... Току-виж Гущеров я помолил да участва за да му помогне с реклама около продажбата на хотела hahaha Не, че някой ще си даде милионите за него ама знаеш ли  hahaha

# 1 345
  • Испания
Ако има епизод и с Мара ще е голямо шоу, ама тя не вярвам да се съгласи. Тя не обича да си развява кирливите ризи, поизчезне малко, докато намери следващия и цъфне вече да се хвали. Пък и Ренито какво само се оплаква, ей я Марчето, нали бившият й всичко беше осигурил, ама нея я влече да пее по кръчмите...
Не давай идеи ... Току-виж Гущеров я помолил да участва за да му помогне с реклама около продажбата на хотела hahaha Не, че някой ще си даде милионите за него ама знаеш ли  hahaha

Та тя вече не е с Гущеров.

# 1 346

Ама тя Мара сега нали се раздели с Гущера, та сигурно ще я оставят за другия сезон.

# 1 347

Ама тя Мара сега нали се раздели с Гущера, та сигурно ще я оставят за другия сезон.

Е! То не пречи, като на Рени примерно да сложат майкЯ й за мъж. НЕкои дават мило и драго да са "по телИвизора".  Mr. Green

# 1 348
И бонус- сестра й. Mr. Green Те нали са все комплект. Мариините мъже поемат и тяхната издръжка, така съм чела.

# 1 349
Емануела и Рени минаха по реда си из телевизиите.Чакаме следващите фолк-дами "отчаяни съпруги" 4470

Общи условия

Активация на акаунт