Ново реалити шоу "Смени жената" по Би Ти Ви от март.

• 207 823
  • 1 924
  •   1
Отговори
# 1 395
За мен най-важното е отношенията в семейството, вярно Цецо може да постегне дома и детето (мисля, че се преекспонира тоя проблем с телефоните, едва ли не го отписахте това дете Laughing Laughing), НО жената в Смолян е с далеч по-големи проблеми. Не разбирам защо трябва да чисти всеки ден като луда, да става в 5ч, при здрав и прав мъж и тийнеиджърка. Сама си го е направила, като речник е доста зле, не знам изобщо има ли интереси някакви. Според мен има ниско самочувствие, което е довело да всичко-избор на тоя тюфлек и външен вид.

# 1 396
Не съм съгласна! Според мен в семейството на Цецо нещата са по-зле! Жена му нищо не работи - води се жена на мъжа си, не се занимава и с детето, не е и домакиня, даже и кифла не е Mr. Green....
Той не обръща внимание в какъв коптор живее "дълго чаканото му дете" и какъв пример му дават, колко е зомбирано и агресивно...
Другата жена - така си е избрала, така си живее! Ето, че като му казаха в прав текст какво да прави и как да помага, нейният мъж се отзова веднага!

# 1 397
   Изразих мнение. Възможно е да има здравословен проблем или да е от хормалното лечение за зачеване на бебе. Но Цецо Елвиса и жена му са ми антипатични хора и в нищо няма какво да бъда убедена в това, за да ги харесам!

# 1 398
  • Sofia
Доколкото си спомням Мариела е ПР,поетеса,издава книги...вчера изпуснах началото и не чух как са я представили,но не е и безработна и не разчита само на Цецовите доходи

# 1 399
Скрит текст:
И моето дете е с очила, специално съм питала лекарката й, не каза да я ограничаваме.
Съвременните технологии не са като някогашните, а и нещата опират основно до ген и заболявания.
В случая пристрастяването влияе повече в посока липса на концентрация и желание за занимания, които развиват различни умения, не на очите.
И моето дете е много години с очила, и личният ми опит е, че дългото висене пред компютри, телевизия и телефони е много голям проблем за очите.

# 1 400
Вероятно зависи и от заболяването...

Скрит текст:
Аз съм с очила от 6-годишна, без да гледам никаква телевизия и др. устройства, за съжаление нищо не ме спаси от семейните наследства. Но диагнозата ми е такава, е диоптрите ми намаляват, въпреки че това съвпада като време с непрекъснатото използване на телефони и лаптоп Mr. Green

# 1 401
Не са проблем очилата, имало е нужда, сложили са ги.
Не одобрявам поведението на родителите- малката кифла да гледа от 15- 30 см телефони,
телевизия и др. при такъв проблем! Че тя е на 4 годинки!
Да ми посегне и да ми каже, че съм глупава, че не желае да заспи без такива "екстри",
сутрин още не се е изпикало и измило очаците,
а да се правя аз на шут, за да ми върне телефона!?  newsm66

Смолянското семейство- малкото дете спи между тях, ама иначе те били като съквартиранти  ooooh!
Предполагам, че голямата им момА може да изглади, да сгъне дрехи, да обърше прах,
да зареди миялната дори. Щом си е изписала веждите, сигурно може да се справи с
такива житейски "несгоди". Малкото дете да си събере играчките и да си спи в леглото.
За мъжО остава да тресне пачката с парите на масата/щом той ходи на работа/
или да подготви /пазарува, измие/ продуктите за вечерята...

Според мен си бяха много добре и двете семейства.
Просто още един епизод...

# 1 402
За мъжО остава да тресне пачката с парите на масата/щом той ходи на работа/
или да подготви /пазарува, измие/ продуктите за вечерята...
И жената ходи, даже на няколко места  Laughing
На нейно място бих тръснала продуктите и да седна на дивана  Mr. Green

# 1 403
 newsm10   даже щях да си намеря работа и за седмия ден  Joy

# 1 404
   Отвратих се от семейството на Цецо. Видя се какъв боклук е. Също така и жена му е боклук. Правилно ли чух, че жената на Цецо ходи на фитнес заедно с него? Тя е толкова дебела и изглежда, като че ли е на 60 години. За детето им няма какво да коментирам. От това дете човек няма да стане. На него му се позволява абсолютно всичко. И това да влачат едно малко дете по света, нямам думи. Щом е дълго чакано и желано дете, давай да бъде разглезвано и да се качва върху главите на родителите си!!! Ако е мое дете и ми посегне, направо ще отнесе един шамар, за да се научи никога да не посяга на хората. Ето това е болният проблем в днешното цивилизовано общество - от твърде малки родителите им позволяват да боравят със съвременните технологии.

За другото семейство от Смолян - мъжът е пълен еснаф. Отдавна да съм разкарала такъв мъж от живота си. Тя и жената е виновна. Оплаква се от мъжа си, но нищо не прави по въпроса, за да говори с него и да го накара нещо да върши.

Ще посегнеш н #Crazyа детето, за да му покажеш, че не трябва да посяга???? Rolling Eyes Shocked

# 1 405
Предложения за правилна постъпка в точно такъв момент от специалист  Thinking

# 1 406
Такива проблеми се решават с финес, не е нужно да му стъпиш на врата, за да покажеш, че си шефа. Телефонът се прибира, когато е заспало. Като стане му се предлага интересно занимание. Имитира се някаква повреда на апарата и се дава на "ремонт". Постепенно ще се зариби по разни нормални за възрастта дейности.
Ама трябва на човек да му се занимава.

Не е невъзможно и това да е част от играта, не познаваме детето, има големи актьори на тази възраст Simple Smile а може и стресът от чужди хора с екип в къщата да са го накарали да се лепне за нещо познато и сигурно.

Такива циркове измислят сценаристите, че вече не вярвам на нищо  Mr. Green

# 1 407
  • Ню Йорк
Правилно ли чух, че жената на Цецо ходи на фитнес заедно с него? Тя е толкова дебела и изглежда, като че ли е на 60 години...
Да. И че се справя с всички упражения. Възможно е да има някакво заболяване. В тези случаи хората имат нормален двигателен режим и са подвижни.
Жестоко бъркаш, но наистина от това което показаха излиза така Wink
А от какво друго да съдим?
Ако ги познаваш, кажи за кое са излъгали Simple Smile интересна ми е реалността и на мен. Не при тези конкретно, по принцип.

Жената не е домакиня по принцип, тия напъни там явно бяха за пред камерите.

# 1 408
А кой върши тези дейности? Чистене, гладене, пране? Има нает човек или?

# 1 409
  • Ню Йорк
А кой върши тези дейности? Чистене, гладене, пране? Има нает човек или?

Както видяхме - не се вършат просто Wink

Общи условия

Активация на акаунт