В момента чета...50

• 70 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ти bouquet
От отзивите тук бях останала с впечатлението, че е топла, човешка, връщаща оптимизма книга  newsm78

# 526
  • Scotland
То и 'Щиглецът' не е много оптимистична.

# 527
  • София
И аз точно това се канех да напиша.  Grinning
Аз започнах да чета Свобода на Франзен, на 22% съм и ми е ужасно скучна и бавно ми върви........Още малко ще и дам шанс и я зарязвам....

# 528
При мен Ябълките не възпроизведоха някакво голямо WOW ...

Прочетох Легион - Брандън Сандерсън - много леко, дори забавно, малко фантастично, кратко - бързо четиво. Съвсем намясто ми дойде.

# 529
  • Belgium

Прочетох Легион - Брандън Сандерсън - много леко, дори забавно, малко фантастично, кратко - бързо четиво. Съвсем намясто ми дойде.

Много обичам Сандерсън още от времената, когато довърши "Колелото на времето"  Heart Eyes
Първа среща ли ти е с него?

"Щиглецът" ми е мега любима, но не бих я нарекла ведро четиво в никакъв случай. Прекрасна, сериозна литература, а ако човек има уклон към изкуството ще се влюби. Но ако иска нещо неангажиращо няма да е точното четиво.

"Трите ябълки" нямам и намерение да ги чета. Просто си знам, че няма да са моята книга.

Джина
, може би "Къщата на духовете" влиза в изискването ти за топло и човешко четиво, но и там нещата не са само цветя и рози.

# 530
  • София
...След "Крадецът на книги", "Дневникът на Ане Франк" и "Оризовата майка" искам нещо по-зареждащо, човешко, оптимистично, топло  Thinking С какво ще ми препоръчате да продължа? Чудя се между "Три ябълки паднаха от небето", "Къщата на духовете" и "Щиглецът". Може и други  Peace

Нито една от трите.  Peace Харесай си друга книга.

# 531
Аз имам афинитет към такива, но все пак малко разведряване няма да ми навреди Simple Smile
Но днес, докато се чудя, прочетох "Няма да получите омразата ми"  Cry
Няма измъкване от спиралата...

# 532
  • Belgium
Е, ти намери какво "разведряващо" да четеш  Wink

# 533
Именно  Mr. Green Влече ме към такива книги...

# 534
  • София
При мен Ябълките не възпроизведоха някакво голямо WOW ...

понеже знам, че легион е поредица - да питам достатъчно ли е завършен романа сам за себе си?

# 535
  • София
Джинa, подсетих се от съседна тема и затова ще препоръчам.
Ако не си чела "Марсианецът" - това е хубаво, разтоварващо и приятно четиво, с много чувство за хумор.

# 536
Прочетох "Храм на чудесата"  - приказки от 1001 нощ. Радвам се че още веднъж се докоснах до магическия свят на Ориента.

Започнах тези: и .

# 537
  • Scotland
И аз точно това се канех да напиша.  Grinning
Аз започнах да чета Свобода на Франзен, на 22% съм и ми е ужасно скучна и бавно ми върви........Още малко ще и дам шанс и я зарязвам....
Аз съм на 55% на 'Свобода' и страшно ми харесва.Чак се нервирам,че имам толкова много работа и почти никакво време,за да я изям  Mr. Green Вкусове разни  Heart Eyes

# 538
Прочетох "Сестра". Странна книга..не беше това, което очаквах. Не е написана зле, но и не ме впечатли особено.

# 539
През почивните дни започнах „Капитан Михалис”. Почти година се настройвах за този роман, но пък съм улучила подходящ момент за самата мен- харесва ми, върна ме към времето, което се срещнах за първи път с автора чрез  Зорбас, Гърка.

Общи условия

Активация на акаунт