Боледуване на децата ни - тема 46

• 60 005
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Дани, оправяй се ! Да може да си вземеш нурофен,хем може да ти успокои болката, хем е противовъзпалително. И на моят Нурофена му намаляше осезаемо болката в гърлото, до като действа.

# 466
При мен направо изчезваше...болката, забравях, че ме боли даже Mr. Green

# 467
Гале, не дърпай дявола за опашката, дано все така я карате  Grinning
Мен от месеците януари-март най ме е страх, луд късмет е нещо да не нацели детето и ми е свито как ще я пусна при децата след ваканцията.  Tired Днес сме като отшелници, играем сами на снега (не че има много деца, но и не се обадих на никой от дружината).
Дано бързо се оправят болничките!

# 468
  • Варна
Завиждам за игрите в снега. Тук сняг няма, затова пък вятърът е отвратителен, имам чувството, че ще изкърти прозорците. И за следващите два дни дават същото време, но утре уж и сняг ще превалява. Дребното пита ще правим ли снежен човек. Ще правим грънци, ако вее така.

# 469
Прочетох статия на Нова. Има предложение, дните 5-6.01 да са неучебни за цялата страна.. за всички училища и извънучилищни институции,предвид бързото нарастване на броят  на болните.Ще чуя и по новините на Нова дали ще го кажат.

# 470
Гале, не дърпай дявола за опашката, дано все така я карате  Grinning
Мен от месеците януари-март най ме е страх, луд късмет е нещо да не нацели детето и ми е свито как ще я пусна при децата след ваканцията.  Tired Днес сме като отшелници, играем сами на снега (не че има много деца, но и не се обадих на никой от дружината).
Дано бързо се оправят болничките!
Силве, и аз за това си мислех - дано не извикам дявола. Затова и толкова дълго си мълчах. Ама вчера споменахте екомера и реших да се обадя, не за друго, а ако има начин да помогна с мнение.

# 471
И при нас има пуФкав сняг Grinning Аха да излезем, таман се наканих, и почнаха претенции-не ща с това яке, ама не казва кое иска ooooh! и т.н. и т.н.. Crazy Та няма да е днес вероятно ... Mr. Green Биваше да дишне малко въздух, ама каквото такова..

# 472
При нас няма сняг натрупал,студено и ветровито.

# 473
  • Северозапада
При нас току що пекна едно слънце. Навивам дребните (детето и племенницата) да излезем малко. Какви са тези деца, въобще не ги тегли навън.

# 474
С шарка сме.Някаква течна пудра изписа докторката,ериус,панадол,Нурофен и 8 дни каторга,сиреч никво мърдане навън.Две седмици трябвало да е извън колектив.Още съм отпуска,но от сега правя схеми кой кога ще я гледа.Както и да я смятам,максимално до 15.1.мога да я оставя,ако няма усложнения.

# 475
Umi, к'ви усложнения? Ааа. Ще си мине без проблем, не се тревожи.
Ние от вчера сме с маски вкъщи. След "строй се"-то онзи ден, снощи половинката се прибра с маска, защото един от колегите му бил болен. Докато хапна я махна и докато бъбреше по телефона. После спа на дивана в хола. /Така си мечтая и аз за тоя диван, но все ми се разминава излежаването/ После каката се върна от мола и на нея връчих маска и я пратих в карантина в стаята й.
Днес аз ходих да хайманосвам и в момента пиша с маска.
Момичета, някой тук каза, че няколко дни преди симптомите грипът бил заразен. А нали казаха, че уж започвал няколко часа след заразяване? Или аз нещо не съм разбрала?

# 476
И да споделя интересните възгледи на ММ... В момента работи за един интересен човек, който му говорил за това, как да се предпазиш от проблеми, болести и т.н. И как да предизвикаш да ти се случват повече хубави неща. Накратко - ако споменеш страха си, че детето ще се разболее от грип например - това означавало, че го записваш в съдбата на детето. Някакви такива. Хубаво, значи да знаете - от никакъв грип не ме е страх. Отричам го, задрасквам го...
Ама за всеки случай взех авирон и даже го почнах.

# 477
  • София
Силве, едни въпрос по ушните проблеми, че си експерт, то и аз натам вървя май  Sad Случвало ли се е да има намален слух без да има болка в ухото? От няколко дни сме така, преди това я болеше ухото, но от поне седмица не я боли, слухът обаче определено е намален. Може би пак е събрала течност в евстахиевата тръба, случвало се е като по-малка да има само серозен отит без възпаление, ама тогава си имаше и болки чат-пат от налягането. Иначе е с гадна хрема в момента, която сигурно допринася за това състояние.
Уми, леко да минава  Hug

# 478
Светле, случвало се е, точно при серозен отит. От хремата ушетата позаглъхват, но чува, много ли е намален слухът? Иначе моята не чува добре и при възпалено тъпанче (катарален отит), но то си боли. Иди да ви видят, в Пирогов и ИСУЛ има унг до 7 часа, ако сте от Сф, да не го мислиш по празниците.
Уми, да изгоните бързо Баба Шарка!

# 479
  • shumen
Светле,ако имаш възможност я заведи на лекар Таня,че уши много болят.Моя сега при ларангита,от който направи и отит ревеше яко от болка в ушите.Дадох Панадол и го отпусна,а в детско му капеха Отипакс освен него.Там докторите ми казаха,че с уши шега не бива.Каже ли,че го боли да го водя веднага на лекар,а не да се ослушвам.
Лайт,то при нас сняг няма много,но има студ и вятър.Моя искаше да излезем да пипнел снега,ама искал да излиза по-блуза или суитчер,без яке и не позна.Няма да е днеска,защото сега заспа,ама утре,ако става ще го изведа.
Силве,аз като излизаме умишлено не се обаждам на никой,защото не искам да ми се зарази с нещо детето пак незнайно от къде.
Уми,да минава скоро при Вас баба шарка.
Мутафова,все едно описваш ММ.Докато бяхме заедно,а и сега казва,че това,което аз мисля или някой от нашите се случва и то точно на детето.

Общи условия

Активация на акаунт