Боледуване на децата ни - тема 46

• 59 945
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
С морска вода не става ли...не е ли същото? Стеримар или каквото там имате вкъщи newsm78

# 571
С морска вода не става ли...не е ли същото? Стеримар или каквото там имате вкъщи newsm78
Да,става.
Чудех се дали няма да е по-удобно със спрей отколкото с дозичките ?

# 572
Пръскало Стеримар имах предвид аз, или Хюмер...от тези.

# 573
Пръскало Стеримар имах предвид аз, или Хюмер...от тези.
Благодаря ,ще взема  Hug

# 574
  • Варна
Хюмер е 150 мл и струва около 8-9 лева. Вече нищо друго не ползвам, като ще давам пари за морска вода поне да е максимално голяма разфасовка.

# 575
Ами вдигна пак сутринта Т, но 38.5 някъде, от тогава не е. Снощи дадох хексалгин 40мин след нурофен, въпреки че говорих с жената на шефа ми, която е педиатър и каза че можело веднага. Ще ходим в15ч на лекар. Тогава ни е часа,но не се знае колко ще чакаме въпреки това. Иначе имам ужасно главоболие, но не в синусите. Така че може да се опитва да ме хваща. Мисля пред кабинета да си сложа маска, не че си нямам вирусите в къщи, но поне някой различен да не хвана. Ще пиша след прегледа, но на мен си ми прилича на грип като гледам и общото му състояние какво е, да не говорим ,че освен бисквитки нищо не яде.

# 576
Хюмер е 150 мл и струва около 8-9 лева. Вече нищо друго не ползвам, като ще давам пари за морска вода поне да е максимално голяма разфасовка.
Взех я и аз.
Как овлажнявате въздуха в стаята,в която спи детето ?

# 577
  • София
Аз започнах да мокря хавлиена кърпа и да я слагам върху радиатора. Също постоянно стои чаша с вода вурху радиатора.

# 578
Аз започнах да мокря хавлиена кърпа и да я слагам върху радиатора. Също постоянно стои чаша с вода вурху радиатора.
Благодаря  Hug

# 579
  • shumen
Лисе,аз слагам чаша с вода или една малка купичка на радиатора.За промиване на носа и аз ползвам Хюмер и съм доволна.
Тете,и аз гледах Авирона,ама ми се видя скъпичък и не взех.При нужда ще бягам и аз.
Деси,пиши после какво е казала педи.
Мария,и аз преди бях много ларж и не се притеснявах от боледуванията на детето,но сега вече ме е страх.
Моя има да пие АБ и утре и да видим сега като го спрем колко дълго ще изкара здрав.Иначе аз съм все така с болки в гърлото и ухото,че и носа ми потече и се разкихах.Май ще се окаже,че си е точно грип при мене.

# 580
Благодаря,Дани.

Пожелавам бързо оздравяване на всички болни.
Гледах го и аз този Авирон , може ли да се използва като превенция от заразяване , да речем сега като я пусна другата седмица на училище или следва да се дава,само когато има индикация за заболяване ?

Гледам че са два вида на гранули и на хапчета,но и в двата случая се разтварят във вода ,чай или сок.

# 581
За Авирона - моето пие хапчета. Разтваря се в малко вода. Става черно и сладко.

# 582
Благодаря , Хоуп.
Аз се замислям дали да взема , пише ,че става за превенция :
Профилактика по време на грипна епидемия

20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка (AVIRON KIDS - ТАБЛЕТКИ)

20 дни - 2 пъти дневно х 5 ml (AVIRON KIDS - ГРАНУЛИ)

# 583
  • гр.София
Лисе аз точно за превенция го давам сега. Исках на хапчета,но нямаше и взех на гранули,като свърши ще търся хапчетата.
Кой беше писал,че дава на детето хапчето и до си го гълта/смуче!? Така не става ли или задължително трябва да се разтвори?
Аз го взех за 16лв.
Дани обърни си внимание,какво слагаш в ухото? Взимай тайлолхот(аз от него съм най-доволна),за гърло пак казва-Трахизан,много ми помага винаги.
Вечер пускам овлажнител. Сега с парното е страшно сух въздуха у дома,показва ми 23-24%. С овлажнителя го докарвам до 40%,ако пусна по-силна струя се качва до 50%.

# 584
Аз от 5 години не съм ларж.. от 5 години детето боледува много.. порасна с тия болести.За 5 години що нещо мина през него... Таткото, често го няма.. ходи в чужбина да работи.. И вика аз ако бях нямаше да издържа...И вика добре било, че все още съм запазила разсъдъка си  Laughing  

Сега казаха, ваканцията няма да бъде удължавана за цялата страна ! А само за областите с грипна епидемия. Като тръгнат децата на детска и училище и тогава вече ако имало 30 процента отсъстващи.. само че никой не брои болно ходещите, които са проблема...

Общи условия

Активация на акаунт