Кауфланд 19

• 111 923
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
здравейте мамчета
Някоя от вас купила ли си е тиган за палачинки от тези които се купуват с точките
1-2 страници назад има мнение.

# 151
Аз си купих тигана за палачинки. Като цяло съм доволна, не залепва. Не знам защо още на първото ми ползване отстрани (отвън на тигана) като ми капна от сместа и остана петно. То беше една капка, която се запече и после като я махнах остана петно, което не иска да се измие по никакъв начин. Все едно се наруши златистото покритие. По принцип това не ми пречи на ползването му, защото отвътре покритието е непокътнато, но не го очаквах от "скъпия" тиган  Tired

# 152
Аз си купих тигана за палачинки. Като цяло съм доволна, не залепва. Не знам защо още на първото ми ползване отстрани (отвън на тигана) като ми капна от сместа и остана петно. То беше една капка, която се запече и после като я махнах остана петно, което не иска да се измие по никакъв начин. Все едно се наруши златистото покритие. По принцип това не ми пречи на ползването му, защото отвътре покритието е непокътнато, но не го очаквах от "скъпия" тиган  Tired
И аз се бях запътила за тиган, обаче след като на всеки намерих някакъв фабричен или транспортен дефект се отказах. Единият беше дори сплескан от едната страна. Не може тиган, за който се предполага че струва над 100 лв., да е с такова качество.

# 153
  • Карлово
Миналата година намаляваха Щолена по това време. Тогава изпуснах намалението. Сега някой да знае кога се очаква?

# 154
  • Монтана
Миналата година намаляваха Щолена по това време. Тогава изпуснах намалението. Сега някой да знае кога се очаква?

В момента този от 1кг е намален на 6,99 от 8,99лв.

# 155
  • Карлово
Не-е-е, по-намален искам.

# 156
Случайно да сте го пробвали в миялна?
Разваля се покритието. Не става.

Много ти благодаря за отговора!!!  bouquet Отпадна ми чуденето дали да купувам.... Mr. Green bouquet
И при мен  Hug Една позната, която е взела от тенджерите ми каза, че на кутията имало знак, че става за съдомиялна  newsm78

# 157
  • Пловдив
Случайно да сте го пробвали в миялна?
Разваля се покритието. Не става.

Много ти благодаря за отговора!!!  bouquet Отпадна ми чуденето дали да купувам.... Mr. Green bouquet
И при мен  Hug Една позната, която е взела от тенджерите ми каза, че на кутията имало знак, че става за съдомиялна  newsm78
Тенджерите са без покритие  Peace.

# 158
  • Карлово
Охо-о-о, всички са по опашките на Кауфланд. Такива опашки не бях виждала. Вчера взех малко месо за проба, днес отидох за по-голямо парче за празника. Не знам как я направих тази глупост. Толкова народ с препълнени колички не бях виждала. Но понеже бяхме само за месо, съответно без количка, заобиколихме чакащите и отпред вътрешните каси бяха с по-малко хора, та за около 30 минути излязохме. За тази година толкова.
Весело посрещане на празника.

А, взехме от Кауфландската руска салата, винаги я избягвам, но дъщеря ми настоя и се оказа хубава. Peace

# 159
Весело посрещане на всички.
Абсолютна лудница беше в Кауфланд, влязох за определен продукт и чаках около 20 минути на касата, всичките работеха, но просто не можеха да смогнат на пазаруващите, буквално като за последно.

# 160
  • Карлово
Абсолютна лудница беше в Кауфланд, влязох за определен продукт и чаках около 20 минути на касата, всичките работеха, но просто не можеха да смогнат на пазаруващите, буквално като за последно.
Точно това питаше дъщеря ми. И за какво е всичко това. Тази храна може ли да се изяде? Shocked

# 161
  • русе
Не се изяжда,но българина нали все иска да е отрупана масата
 И на 1 и,2,01 се почва
Изяж го ,че ще се развали

# 162
Цялата тази суматоха свързана със свръхкупуването на храни и стоки е болестно състояние породено от липси и ниска култура...

# 163
  • 1st floor
Ползвате ли оранжевите ваучери на Кауфланд? Имам такива и на касата ми върнаха един, защото е невалиден. Къде може да се провери каква е причината? На информация? newsm78

# 164
  • Ботевград
Малък град сме, но и при нас е така. Препълнени колички, блъсканица, лудница.
Чак се сопнах на един човек - бута ме да си вземе вино.. Питам го "Защо ме бутате", а той "Да взема вино", казвам му ами то виното си е тук, цял щанд, няма да свърши, хората постоянно зареждат.. Нямам думи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт