Кауфланд 19

• 112 997
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Банани купихме, но защо не съм видяла ананаса?
Аз пък имам доста уреди от Кауфланд и май нямам оплаквания, освен една прахосмукачка за автомобил, която и за кукленска къща беше ясно,че не става.

# 256
  • Варна
Ние отидохме към 18ч и имаше малко банани, докато се огледаме и ги намалиха на 1,29 лв  Simple Smile

# 257
  • оттам, откъдето започва България
Да, вечерните намаления са много приятни, но в тази киша въобще не ми се излиза вечер.  ooooh!

# 258
  • София
Някой с брошура? Интересува ме дали ще има котешка тоалетна на промоция?

# 259
Ето я
https://www.yumpu.com/xx/document/view/56703778/kaufland

аз пък взех леко зелени банани и не ми харесват, но имаше с няколко вида лепенки, може би другите са хубави

# 260
  • София
Ето я
https://www.yumpu.com/xx/document/view/56703778/kaufland

аз пък взех леко зелени банани и не ми харесват, но имаше с няколко вида лепенки, може би другите са хубави
Благодаря!  Hug 

# 261
Аз купувам зелени големи банани. Издържат по дълго и като узреят стават сладки. Ананасите изглеждаха малки и не взех. Обикновено купувам от Лидл и са големи и сладки. Киви също купувам от там. Скъпо е, но винаги е вкусно.

# 262
  • оттам, откъдето започва България
Bradley Cooper, благодаря за брошурата!  bouquet
ММ купил банани, но за мен са много зелени и безвкусни. Днес може да направя опит да отида и сама да си избера, ако има по-узрели.

# 263
  • София
Ярко жълти са при нас. За първи и последен път ходя в събота по обяд. Нечовешка гмеж, количката не може да се провре. И никакви намаления, вечер има чудесни изненади с цените.

# 264
Някой с брошура? Интересува ме дали ще има котешка тоалетна на промоция?
И аз чакам промоция на котешките неща...

# 265
Здравейте, чух, че в магазина в Младост ще има машина за монети, някой знае ли дали вече са я сложили?

# 266
За котешка тоалетна се ослушвам и аз, отивам да разгледам брошурата.

# 267
Здравейте, чух, че в магазина в Младост ще има машина за монети, някой знае ли дали вече са я сложили?

Май имаше до входа вътре, т.е. след металните врати, но не се загледах особено дали работи! Peace

# 268

Май имаше до входа вътре, т.е. след металните врати, но не се загледах особено дали работи! Peace

Благодаря,  bouquet

# 269
И при нас бяха зелени бананите.
Аз си купих на същата цена от Триумф, жълти и много вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт