Кауфланд 19

• 112 943
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Със сигурност ще си взема от кафето. Аз да питам друго ел. одеала постоянно ли ги има като асортимент или да поръчвам от някъде другаде?

# 286
Някой има ли мнение за термометъра от новата брошура?

# 287
  • София
Месо не бих купила, както и нищо от витрината на самообслужване.

И защо ? Rolling Eyes

# 288
Когато и да съм купувала месо от Кауфланд, винаги съм съжалявала. Старо е, както и салатите, и нарязаните малолтрайни колбаси. От бивш служител съм чувала, че месото пред разваляне го мариноват.

# 289
Някой с мнение за масажора дето е  намален с 50% от утре?

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 16:48 от tani_vd

# 290
  • София
Някой знае ли дали е отворен вече новият "Кауфланд" на бул. Тотлебен?  Simple Smile
Че в тази пързалка не ми се разхожда до там да проверя...

# 291
Здравейте, знаете ли дали има електрическа възглавница.

# 292
Нямаше грам банани днес, нито в Кауфланд, нито в Триумф. Rolling Eyes
Съмняваме, че са ги скрили за утре, редовна цена. Crazy

# 293
Нямаше грам банани днес, нито в Кауфланд, нито в Триумф. Rolling Eyes
Съмняваме, че са ги скрили за утре, редовна цена. Crazy
Mоже и така да е, защото и при нас бяха малко на обяд, едва 5-6 кашона.

# 294
Някой знае ли дали е отворен вече новият "Кауфланд" на бул. Тотлебен?  Simple Smile
Вчера минах от там, работниците отпред казаха че ще го отварят чак края на февруари.

# 295
  • На брега на реката
Когато и да съм купувала месо от Кауфланд, винаги съм съжалявала. Старо е, както и салатите, и нарязаните малолтрайни колбаси. От бивш служител съм чувала, че месото пред разваляне го мариноват.

Laughing Този бивш служител е с богато въображение. Аз пък от настоящ служител ще кажа, че няма време  да се занимават с кулинария. Няма начин. Това може да стане в някой квартален магазин, но не и в голяма верига като Кауфланд. Вечер в 20-21ч. се вади с намаление всичко нарязано на витрината, което няма как да се продаде. Идете и постойте пред витрината, за да се убедите. Неслучайно едни и същи клиенти застават в засада и чакат точно този момент. Същото важи и за пекарната и зеленчука - разпродават се на ниски цени всички невъзможни за продажба на другия ден артикули. Виждала съм хляб, моркови, салати и какво ли не за по 9/19/29ст. на брой или килограм.  Отвън пък разпродават меню кюфтета/кебапчета/пържола за по 0.99/0.69лв. Казвам го като свидетел, а не "чувала съм, че". Wink

# 296
Вчера и при нас ми се видя по - празно между пътеките,  и както предположих, ще правят инвентеризация . Затова се подготвят .

# 297
И при нас е празно, от миналата седмица.

# 298
  • София
Вчера минах от там, работниците отпред казаха че ще го отварят чак края на февруари.
Много благодаря за информацията  bouquet

# 299
Отзиви за матраците?

Общи условия

Активация на акаунт