Кауфланд 19

• 112 999
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Как са тиганите, ако някой ги е видял вече? Има ли ги изобщо?

# 346
При нас вчера имаше от двата комплекта. Купих един, но не съм ги ползвала. Имам от друго място същата серия, различни са  като големина и цвят.

# 347
При нас вчера имаше от двата комплекта. Купих един, но не съм ги ползвала. Имам от друго място същата серия, различни са  като големина и цвят.

А леки ли са или тежки? Стават ли за миялна?

# 348
Момичета, кои са тези тигани?
Вчера ходих, но не видях, между другото едвам намерих и стъклените купи, но си го обяснявам с това, че беше понеделник и заради промоциите, с една дума - лудница.

# 349

А леки ли са или тежки? Стават ли за миялна?
Сравнявайки ги с другите ми не са по-тежки. Не зная дали стават за миялна.

# 350
Искам да попитам за индукционния котлон.Дали всички съдове стават за него или има ограничения?

# 351
Искам да попитам за индукционния котлон.Дали всички съдове стават за него или има ограничения?
Не! Най-лесно можеш да разбереш кой съд става за котлона чрез магнит. Ако го хваща магнитът, значи става.

# 352
Благодаря!Това не го знаех.

# 353
И аз вчера минах набързо и останах доволна от пазара - боди с дълъг ръкав и поло /отдавна ги дебна/ за 7,99лв, енергоспестяващите крушки, таблетките за влагоуловител, завеса за баня и др. дреболии.

# 354
  • София
Препоръчвам спрей-мопа в момента на 10,99 лв. Приятелка има този на ТопШоп, а днес взех от кауфландския и съм много доволна! Ужасно лесно за употреба и подът изсъхва бързо.  Peace bouquet
Би ли споделила за каква повърхност го използваш?
Паркет и плочки.  Wink

# 355
За паркет не трябва да се ползва пАра.

# 356
  • София
Някой знае ли ариела какви разфасофки и на каква цена са ?!

# 357
Аз взех тостера от 13 лева и 3ти ден ядем препечени филии  Laughing
Търсих мокри кърпи на Памперс ама нямаше  Close

# 358
  • оттам, откъдето започва България
Обожавам препечени филии. И аз му се чудя, но сме се затрупали с ел. уреди, някои от които даже и не използваме, или много рядко.  newsm78

# 359
...
Търсих мокри кърпи на Памперс ама нямаше  Close
Още като гледах брошурата си го помислих, ако има, има първия ден няколко пакета предполагам  Tired
И аз се интересувам от тиганите на Тефал, но и за тях мисля същото, че тук там има по 1-2 компелта и вече са изкупени, а аз мога да отида едва в събота  Confused

Общи условия

Активация на акаунт