Кауфланд 19

• 111 802
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
В Кауфланд няма уреди за палачинки на Делимано! В Метро има. Сега няма съвместна акция на продуктите на Делимано в Кауфланд.

# 631
Машинката за подстригване и туристическите обувки читави ли са? newsm78 newsm78  newsm78

# 632
Ще потърся в едно квартално магазинче за препарати  Hug
+1
От такъв магазин съм взимала този препарат, и по принцип продукти на Сано, любима марка са ми.

# 633
кога излиза новата брошура?

# 634
Качват я в събота от известно време, преди излизаше неделя.

# 635
Моля ако някой е купувал килимът Дормео Верде от мемори пяна, да сподели мнение

# 636
някой посети ли вече новият магазин до Пирогов? Добре ли е заредено, има ли много народ?

# 637
Нямам лични наблюдения, но скоро бяхме на гости у едни приятели и техният килим се беше слегнал в единия край, направо смачкан стоеше. Та той не е доволен.

# 638
Цитат
някой посети ли вече новият магазин до Пирогов? Добре ли е заредено, има ли много народ?
Днес бях там.Голяма лудница, но има много промоции, който са само за този магазин.

# 639
Ние имаме от 6месеца е и още не се е смачкал никъде. Но имаме от миналата година Дормео Асана ли беше (същия е) и се послегна доста. Ама на мен си ми харесват и си ги купуваме.

# 640
  • оттам, откъдето започва България
Новата брошура е много щадяща бюджета ни.  Peace

# 641
някой има ли наблюдение от маратонките които ще са на промоция следващата седмица? Никога не съм си купувала от там и се чудя дали да рискувам?

# 642
Както винаги нямаме брошура, ще чакам онлайн.

# 643
  • 1st floor
някой има ли наблюдение от маратонките които ще са на промоция следващата седмица? Никога не съм си купувала от там и се чудя дали да рискувам?
За какви маратонки става въпрос? Трябва да взема на малкия (мъжка номерация) и не искам скъпи, защото ще издържат максимум два месеца. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 11:30 от НеПоКоРнА

# 644
За какви маратонки става въпрос? Трябва да взема на малкия (мъжка номерация) и не искам скъпи, защото ще издържат максимум два месеца. Rolling Eyes
Ами не пише марка, а само маратонки, дамски или мъжки, различни цветове, размери 37-45 цената е 19,99

Общи условия

Активация на акаунт