Пазаруване от Amazon - тема №59

• 90 278
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз да попитам дали някой е поръчвал бижута от испанския BuyVip? Че се чудя на едни обици дали наистина ще дойдат златни или може да ме изненадат както често объркват поръчки ?

# 136
За очилата идея нямам. И аз се оглеждам, че трябва да купувам диоптрични очила, но не мога да се ориентирам по размерите. От доста време дебна и рейбан, но си държат цената и не падат достатъчно.

# 137
  • Popovo
Аз да попитам дали някой е поръчвал бижута от испанския BuyVip? Че се чудя на едни обици дали наистина ще дойдат златни или може да ме изненадат както често объркват поръчки ?
Аз поръчвах , но сребро.Получих ужасен китайски боклук, след което го снимах,изпратих им снимките и до 5 дни ми върнаха парите.

# 138
За очилата идея нямам. И аз се оглеждам, че трябва да купувам диоптрични очила, но не мога да се ориентирам по размерите. От доста време дебна и рейбан, но си държат цената и не падат достатъчно.
Аз си поръчах, но ще дойдат януари. Тия размери, които са 55мм примерно са за ширината на стъклото, има 12-13мм, които са за разстоянието за носа. Избирах си рамка, според това кои форми ми харесва как ми стоят. Ще видим какво съм направила  Laughing

# 139
За да важи европейска гаранция на уредите,фактурата,която пращат ли трябва? Питах и преди и така и не разбрах. Моите ги изхвърлих без да искам.

# 140
  • Варна
Фактура имаш и при поръчките някъде. Не знам какво трябва, не ми се е налагало да ползвам гаранционен сервиз извън амазон.

Аз искам да питам, връщали ли сте несполучливи покупки на испанския вип и всичко ок ли е с връщането на сумите?
Искам да поръчам няколко чифта дънки за дъщеря ми. Ще задържи някои от тях евентуално, ако се хареса. Другите ще искам да върна. Дори като им платя пътя обратно ще са ми по-евтини дънките отколкото да и купувам от тукашните магазини това което и харесва.

# 141
  • на Мелмак
Рейбан и тук купувам с много добри намаления от Гранд оптик Peace

# 142
  • Варна
Миналата седмица купувах нови очила на дъщеря ми, избра Рейбан. Рамката не беше кой знае колко скъпа но стъклата бяха всяко с цената на рамката.Sad Веднъж за себе си съм купувала онлайн рамки за диоптрични очила и така си стоят у дома. Изобщо не са за моето лице въпреки, че по размер и форма са подобни на тези които нося по принцип. Повече не рискувам.

# 143

Flash,може ли линк към кампанията с дънките? Аз не съм връщала нищо,до колкото съм чела,няма проблем с връщането.

# 144
  • Тополовград
Може ли да ми кажете до колко намалят филтрите за кана Брита.

# 145
.....Аз искам да питам, връщали ли сте несполучливи покупки на испанския вип и всичко ок ли е с връщането на сумите?
...

Връщала съм без никакъв проблем. Включвам англ. и през профила ми, им пиша по емайла. Те са си Amazon също  Grinning

# 146
  • Варна
sasi6, няма кампания. Търсих по марки и после от картинка на картинка, които излизат отдолу. Simple Smile. Тук там се намира търсения номер, в нашия случай W27L32. Ето например http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00MGO76FU&cAsin=B00WC15YA6&fc=1 и т.н. има останали номера тук там. Не са за без пари но да не описвам след обикалянето ни поне тук из варненските магазини какво се продава и за какви пари.

p.p. днес има допълнително намаление 30% в gap.eu за дамската секция. Аз вчера пуснах с 25% намаление доста неща, там поне връщането е лесно и безплатно, без обяснения. Малко бавят парите, около седмица след като получат дрехите но връщат всичко.

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 13:32 от Flash*

# 147
Купувала съм няколко пъти слънчеви очила и диоптрични рамки онлайн. Всичките са успешни покупки и се ползват активно.
Чета внимателно информацията за размери, не рискувам с нови или нестандартни форми.  Peace

# 148
Фактура имаш и при поръчките някъде. Не знам какво трябва, не ми се е налагало да ползвам гаранционен сервиз извън амазон.

Аз искам да питам, връщали ли сте несполучливи покупки на испанския вип и всичко ок ли е с връщането на сумите?

Oтдавна купувам от тях. Имам ли нужда, си кореспондирам, най-често избирам чат.
Връщала съм и са ми възстановявали парите без проблем.

# 149
  • Пловдив
На мен наааай-накрая ми писаха по мейл испанците...Питат за поръчката.Още я няма...казаха,че ми възстановят сумата.Ще чакам....та от 16-евровите сделки си останах валат  Mr. Green дано ми възстановят сумата.

Общи условия

Активация на акаунт