Пазаруване от Amazon - тема №59

• 90 132
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • гр. София
Аз тези дни получих последната пратка от испанския ВИП, яке почти купено с бонусите:
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A3ATPH7LKVAD6A&asin=B0 … 0IA0P97G&fc=1 - с пух, не е лошо, но е ужааааасно тънко. Леко ми е широчко, сигурно С щеше да ми е по-добре, но и така ще си го нося. Дъщерята също го хареса.
Получих и тези капсули за кафемашините ни:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00YA1PXEI/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 бяха в сделките като ги поръчвах. Кафето ни харесва.  Simple Smile

# 46
  • Пловдив
Момичета Вранглер отговарят ли си на номерата ?В английския амазон пише да заложа половин номер отгоре,но те няман половинки.Става въпрос за мъжки обувки

# 47
  • Варна
Извинявайте, но писах от телефона, а исках да проверя пак в сайта, в който го видях, за да не ви подведа:
заповядайте -paypal20 за -20% е и мисля, че е до края на месеца!
 Hug

Много благодаря, възползвах се! Весели празници Simple Smile

# 48
Момичета Вранглер отговарят ли си на номерата ?В английския амазон пише да заложа половин номер отгоре,но те няман половинки.Става въпрос за мъжки обувки
Според мен си отговарят!Имам няколко чифта обувки и ботуши и съм пробвала още доста в магазин,бях голям фен преди. Говоря за дамски,но мисля,че и мъжките си отговарят.

# 49
  • Пловдив
Мерси bouquet

# 50
Помня, че и някой друг беше писал за проблем с каната Брита и 12 филтри:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00782LPSY/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Може ли да ми припомните? При мен пристигна с 11 филтъра.
12 трябва да е вътре в каната.

Три пъти карах наште да ги броят, 10 са били отвън в кашонче и една кутия с кана и един филтър. Реално не са в такава годишна опаковка както са на картинката. Писах сега на съпорта да ги питам дали могат да ми пратят още един. И един човечец ми вика пращам ви нова кана, задръжте другата за благотворителност. Аз му викам, ама тя си е съвсем добре, пратете само един филтър, не било възможно. Еми честито ... чак им се чудя на безумните решения. Но евала де Simple Smile

# 51
Живот и здраве аз утре ще си взема пантрито. В последствие харесах още няколко неща, чак ме е яд, че си пуснах толкова бързо и необмислено поръчката. Те след 31декември ще сменят артикулите за безплатна доставка и може да пусна нова - гледах, че меласата е на много добра цена в сравнение с тук Simple Smile
може ли линк? в момента ли е добра цената или след 31ви се вижда от някъде - извинявам се ако задавам тъп въпрос, но не съм запозната  Hug

Ето линк към меласата https://www.amazon.co.uk/Meridian-Organic-Pure-Blackstrap-Molass … keywords=molasses
А след 31ви ще сменят продуктит, които се квалифицират за безплатна пантри доставка - така както беше кутията с бонбоните такъв артикул.

# 52
възползвах се от допълнителното намаление  Simple Smile ето и линк https://www.amazon.de/b?node=12265321031&pf_rd_p=1183591267& … 76E9PZ3G760MFCHN0

# 53
Испанците ми възстановяват сумата за изпръсканата чанта, без да искат връщане. И отново имам ваучер за харчене при тях  Laughing
Весели празници, Амазон!  Heart Eyes
Сега трябва да измисля как да реша проблема с петънцата. Не знам от какво са и вероятно решение е цялостното пребоядисване в черно  Thinking

# 54
  • Варна
Испанците ми възстановяват сумата за изпръсканата чанта, без да искат връщане. И отново имам ваучер за харчене при тях  Laughing
Сега трябва да измисля как да реша проблема с петънцата. Не знам от какво са и вероятно решение е цялостното пребоядисване в черно  Thinking

Покипси Hug, иначе как е качеството  на изработка , кожа

# 55
  • Пловдив
моля,дай ми адрес на който ти писа....мен никой не ме отразява Money

# 56
Покипси Hug, иначе как е качеството  на изработка , кожа
Кожата е много красива, на предната и задната част малко по-дебела, на страничните - по-тънка и още по-мека. Релефът е добре очертан навсякъде. Тигелите са прави, обковът е красив. Като цяло чантата е тежичка заради масивната дръжка и пискюлите. В предишния си пост сложих линк към моя албум, може да разгледаш там. Изработката е чудесна, няма за какво да се претендира. Само за пустите му петънца Simple Smile

моля,дай ми адрес на който ти писа....мен никой не ме отразява Money
Отвори поръчката си в сайта. Отдолу има този текст:
"Necesito ayuda
Si no encuentras lo que buscas puedes visitar nuestra sección de ayuda, enviarnos un e-mail o llamarnos al 900 803 714. Las llamadas desde España son gratuitas. Desde el extranjero puedes llamar al +34 911 230 414. Te recomendamos que contactes con tu proveedor de servicios para obtener información detallada sobre el coste de la llamada."
Кликни на "e-mail", това е линк към контактната им форма. Там се попълва номер на поръчка и има поле да им пишеш, каквото решиш. Препоръчвам да сложиш в текста си линкове към снимки, илюстриращи проблема.

# 57
  • Пловдив
Точно там пиша ... Не греша.Проблема е,че поръчката я няма.
Благодаря!

# 58
  • София
Благодаря за темата  bouquet

Да не е гол запис, едно изгодно яке Trespass
https://www.amazon.co.uk/dp/B00G6LZ11K/ref=twister_dp_update?_en … ng=UTF8&psc=1

И да се оплача, че от английския амазон получих уж нов термоклин, по който има следи от кал  Crossing Arms

# 59
  • София
Получих чаршафи, на които личи, че са отваряни и разглеждани, а бяха предвидени за подарък. Не мога да разбера какво става напоследък - почти във всяка поръчка има по някакъв проблем, поне при мен...

Общи условия

Активация на акаунт