Януарчета 2016-8

• 43 231
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
Gery, това с къпането е добра идея, само че при нас е неприложимо заради стъклената душ кабина, но в бъдеще като е стабилна права възнамерявам и ние да го правим.
Някой скоро беше писал за мазането след баня, ние сме по-зле и от новородена. Заради дерматита по бузките мажем тях по десет пъти на ден, а тялото веднъж или два пъти на ден, както дойде, иначе се изсушава кожата и стои една бяла. Ползваме на Биодерма мазилото, което е продукт за 2016 год. , ами много е добро това нещо.

# 346
  • Бургас
Честит рожден ден на Борис и от нас! Прияде ми се тортаааа  Grinning
Ох, аз нямам търпение да се постопли и да се къпем заедно в банята. Жасмина я слагах на гърнето и така се къпехме доста време.

# 347
  • София
Честит рожден ден на Бобо! Да е все така прекрасен и разбран, игрив и обичлив!
Ние от край време се къпем дружно.
Минахме днес на консултация. Малкият е свалил малко покрай неядането тази седмица и е 10,340, 78 см.
Горе долу ката да сменяме отнава гардероба.
Пробиха и два зъба, та станаха 4.
Обаче след темперетурата пак се изрина. Може би 5 или 6 детска болест. То и предния път същото ни казаха...
Не пуснахме кръв и урина. Остана за след месец.
Мислех за утре да му правя модифицирано тирамису, но да видим. За нас мислех нормално такова, но ме карат да си купим торта.

# 348
Мили мами, с радост и нетърпение минавам да кажа, че на Матей - нищо му няма. И проф.Литвиненко каза, че изобщо не го харесва. И не иска да го вижда никога повече. Камък ми падна. А, като се прибрахме татко му вдигна един хубав скандал, че съм се филмирала, и че на детето наистина му нямало нищо, а аз съм си измисляла. Мина му, де.
Докторът даже леко се подхилваше, защото явно също виждаше, че нищо ни няма. А, нашият всичко си направи и показа по учебник. Целият урок си изпя, все едно и на занималня е ходил.
И, сега вкъщи пак се кашкавалчи. ЯВно се глези. Докторът каза още, че има определени задръжки, но не изоставане. И до 1.3 месеца ако не прави крачки-2-3, сам, да отидем пак.
Това е от нас. Хубава вечер!

# 349
lolr, честито за добрите новини! Simple Smile

Благодаря на всички за поздравите  Hug

# 350
Ееей lolr преди малко докато правих вечерята си мислех за вас, че няма новини! Много се радвам, че всичко е наред!  Hug Браво на детето!

# 351
Lolr, страшно се радваме за хубавите новини! Ние майките цял живот ще се притесняваме за децата, ако не е това, то ще е нещо друго!  Hug

Ние се стягаме за неделя да направим прощъпулник. Поръчали сме си питката, бялата пътечка и сме си поканили и малко гости. Може би да избързваме, но сега е най-удачния момент, че ангажименти и работа почват да ни затрупват.   

# 352
  • Бургас
Lolr, влязох само за да видя дали има новини от вас. Много се радвам, че всичко е наред.  Hug

# 353
  • София
Мили мами, с радост и нетърпение минавам да кажа, че на Матей - нищо му няма. И проф.Литвиненко каза, че изобщо не го харесва. И не иска да го вижда никога повече. Камък ми падна. А, като се прибрахме татко му вдигна един хубав скандал, че съм се филмирала, и че на детето наистина му нямало нищо, а аз съм си измисляла. Мина му, де.
Докторът даже леко се подхилваше, защото явно също виждаше, че нищо ни няма. А, нашият всичко си направи и показа по учебник. Целият урок си изпя, все едно и на занималня е ходил.
И, сега вкъщи пак се кашкавалчи. ЯВно се глези. Докторът каза още, че има определени задръжки, но не изоставане.

Много се радвам, че всичко е наред. 😀 Глезльовци са повечето момченца ...  Wink

# 354
Lolr, много се радвам за добрите новини. Вярно е, че майките се филмираме понякога, но по-добре да се провери, пък нека ни обвиняват Simple Smile

Аурора, честито пораснало човече! Да е здрав и щастлив!

# 355
  • sofia
Lolr, прегръдки и от нас !!! Отдъхни си сега и си гушкай глезанчето  Hug.
Аурора, честит ви ден рожден ! Да е здрав и щастлив малкия ти мъж  bouquet

# 356
  • София
Lorl, мноооого се радвам за вас! Сега пращаш сестра ти и майка ти да си гледат работата и да не те подкокоросват повече! Всяко дете си е за себе си и стига да няма наистина сериозни неща, другите са въпрос на индивидуално развитие.
Момичета, черпя виртуално за рождения ден на Сами. Е, още не съм родила, в 16,04 стана работата, но после може и да не стигна до тук Simple Smile

# 357
Фроузи, Честит ти рожденик! Много да е здраво, весело и щастливо, порасналото Сами!

Иначе моите и особено сестра ми се беше притеснила, щото и за нейният хубосник имаше разни емоции, които слава богу преминаха. Останаха ми малки притеснения, от документа който попълни доктора, но за сега се успокоих. Мисля скоро да опитаме Киндиру. Вече има наблизо.

# 358
  • София
Лорл, чудесни новини. Оставяй го повече на пода, бързо ще се изправи и няма и да усетиш кога ще проходи. Децата са толкова различни. Голямата ми дъщеря проходи на година и четири месеца. Даже беше навън. Както си седеше изправена на една масичка на детската площадка и просто тръгна, все едно цял живот това е правила. Без да пада, да се спъва. Просто тогава си беше напълно готова. Да уточня аз не ползвам нищо - нито проходилки, нито уокъри.  Не водя  за ръчички. Детето пълзи, изправя си и се придвижва по мебели, стени и каквото му е удобно.
Сега Зори също е далеко от прохождане, макар че наближава годинка и един месец. Но когато - тогава.
Честити рожденици на Аурора и Фрози. Да растат здрави, весели и игриви деца. Много късмет им желая. То от рождениците остана май само Пурпулетка. Порастнаха децата.
Даже Зори прави страшно много пакости. Постоянно е на тоалетната, отваря ми сушилнята, рови и бута всичко. Къщата е един малък хаос.

# 359
  • София
Лорл, чудесни новини. Оставяй го повече на пода, бързо ще се изправи и няма и да усетиш кога ще проходи. Децата са толкова различни. Голямата ми дъщеря проходи на година и четири месеца. Даже беше навън. Както си седеше изправена на една масичка на детската площадка и просто тръгна, все едно цял живот това е правила. Без да пада, да се спъва. Просто тогава си беше напълно готова. Да уточня аз не ползвам нищо - нито проходилки, нито уокъри.  Не водя  за ръчички. Детето пълзи, изправя си и се придвижва по мебели, стени и каквото му е удобно.
Сега Зори също е далеко от прохождане, макар че наближава годинка и един месец. Но когато - тогава.
Честити рожденици на Аурора и Фрози. Да растат здрави, весели и игриви деца. Много късмет им желая. То от рождениците остана май само Пурпулетка. Порастнаха децата.
Даже Зори прави страшно много пакости. Постоянно е на тоалетната, отваря ми сушилнята, рови и бута всичко. Къщата е един малък хаос.

Общи условия

Активация на акаунт