От както има сняг ги гледам ама ми трябва шейна, която и каката да може да ползва, че нямаме място за две.
☕ Коко спи, а аз не 
че така си успяла с големия! А дано да попием и ние от теб! Изобщо не е експлоатация, аз съм се зарекла че в никакъв случай няма да прехвърлям домашни задачи които аз мразя на детето, но искам да го науча. Искам да може всичко да прави сам с лекота. Мъжът ми е добре научен от майка си и се включва в домакинството, но понякога се налага да го подсещам. Сега се опитвам да свърша максимално каквото мога през деня докато съм в майчинство, а той вечер оправя съдовете от вечерята докато приспивам дребното. Така за събота и неделя остава само да сготвя някоя по-завъртяна манджа. Ако обаче не успея си разделяме домакинските задължения. Ще видим как ще се получават нещата като се върна на работа.
. И прегръдки на Мати за рождения му ден, че не успяхме да го поздравим лично 

, всички много я харесахме, Бобо си изяде две парчета, дивя още час с баща си и си легна и заспа щастлив
Роднини наблизо имаме малко, те на работа, много сложно им се видя, с приятелки с деца не съм се организирала, защото ми се струва излишно усложнение на живота на всички предвид деня от седмицата, сезона и невръстната възраст на младежа, но се получи един идеален, спокоен и весел ден, изкаран семейно.Препоръчани теми