Януарчета 2016-8

• 43 000
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Гери, и Коко тази нощ ни изнася рецитал от 3:30 до 5 ч. Явно имаше нещо нощес, по принцип съм му нагласила режима и не се буди нощем. Само му давам вода и го кърмя, но не се буди.
Той спи преди обяд само ако разходката е по-продължетелна и заспи навън. Иначе спи само следобяд. Събират му се по час и половина до два часа сън на ден. Общо взето започна да спи малко през деня. Днес не го извеждах, защото ми се стори много лошо времето и спа около час и половина, но пък заради нощното забавление стана в 10 ч сутринта.
Иначе заспива лесно вечер, цоква малко и отцепва. Следобяд пък го полюшвам малко на ръце, колкото да видя дали му се спи и го оставям в кошарата. Завивам го и го галя малко по главата и той си заспива.

# 61
Гери, честита месечинка на вашето юначе и поздравления за първите самостоятелни крачки. Може да се окаже, че ще правите рожден ден и прощъпулник в едно.  Grinning

Моника от около месец спи само по веднъж на ден по 2-3 часа на обяд. После заспива към 21:00- 21:30 и става към 8:00 ч. , пие мляко и вече изключително рядко може да се излъже да поспи още около час. Само аз не съм се научила да си лягам по рано от 12- 01 ч. , но от преди сме с този режим, че дори и бременна пак не ми се доспиваше преди този час.
Нашия тати го лепна грипа и сега правим всичко възможно да се опазим с детето здрави, че рождения ден е след броени дни. ММ стои и спи в хола, проветрявам по сто пъти на ден, ходим с маска, а аз се наливам с чайчета и други разни профилактично. Аман от тези грипове!  #Cussing out

Не знам дали писах последните няколко седмици Моника се буди нощно време да пие мляко, което е необичайно за нея. Тя много рано се отказа от нощното хранене, а сега това гаранция и се е отразило на килата. Толкова ми тежи като се разнасяме.

# 62
Гери зачерви ли се дупЕто на Мишо значи излиза зъб. Не съм предполагала че е възможно, но всеки път е така.

# 63
  • София
Ани, дано се опазите здрави. Няма да е лошо ако съвпадне прощъпулника с РД.
Мартинела, дано е зъб, че номер три е много подут.

# 64
  • Бургас
Марти е изключително крив тези дни. Хленчи, реве от най-малкото, залепен е за мен и не мога да мръдна, не иска да играе сам. Не спи спокойно, само се върти, втора нощ спи при мен, в кошарата реве. Какъв е този период, не знам, ама дано мине бързо.
Ани, дано успеете да се опазите. Мен много ме е страх от грипа, правя всичко възможно да опазя децата, дори с цената да не излизаме никъде. Вчера сестра ми ме обвини, че сме ставали асоциални, аз и казах, че не ми дреме кой какво си мисли, на мен ми е важно как се чувстваме аз и децата. Така и не могат да ме разберат защо отказвам семейната сбирка утре вечер, а предпочитам да си останем в къщи. Еми за Коледа се събрахме, стига ми толкова. Малкият си иска спокойствие и неговото си легло, време да празнуваме ще има достатъчно.
Снощи опитах тортата на Фрея, само я правихме вместо с банани с праскови от компот. Много е вкусна, лека, бърза и лесна. За лятото особено ще е страхотен десерт.
Гери, първо за зъб си помислих като прочетох за подсеченото дупе. Дано избие по-бързо.

# 65
И аз искам да пробвам тортата на Фрея. Но ми се иска да използвам заквасена сметана и Маскарпоне. Случайно да знаете дали мъниците могат да ядат тези две неща? Не ми се иска да питам педиатъра за такива дреболии  Rolling Eyes То да е жив и здрав дребния, чак като стане на годинка трябва да го водя...
Вместо захар може би става да се добавят или фурми, или сироп от агаве...

# 66
  • Бургас
Аз захар не сложих, но подслаждам с кленов сироп основно. За сметана и маскарпоне не знам. След годинката почти всичко могат да ядат, ама аз нещо не мога да се пречупя да давам всичко. Още го ограничавам без да имам разумна причина за това. Май съм се смахнала нещо.

# 67
Танче, то тук времето е доста неприятно, къде да ходим с тези мъници? Гадно влажно и студено, рецепта за разболяване при тези дребосъци. Втори ден не го извеждаме, даже му сложих якето и нещата от количката да се перат.
 Да не говорим че си искат спокойствието и режима. Е сега на нашия хем му се спеше, хем се дра като дивак докато го приспивах. Преди това баба му и дядо му бяха тук и му се радваха и явно се превъзбуди.
Утре ще празнуваме с приятели (двойка) у дома. Никъде не можем да отидем с него, още след вечеря започва да си иска банята и в 20:30-21 ч иска да го приспивам. Ако сме някъде извън града с приспиване сигурно няма да е проблем ако му вземем и кошарата. Но това ще означава към 21 ч да приключи празнуването за мен.
Дано само не се будят от гърмежите в полунощ...

# 68
  • София
Ние утре ще ходим при свекитата. Честно казано предпочитам заради малкия да сме си в къщи ама ММ не иска. То е ясно, че аз няма много да празнувам ама здраве да е. Дано наистина малките са спокойни и не се стряскат от гърмежите. Щяхме да се събираме с едни приятели ама мацката е бременна и не се чувства много добре и сбирката пропадна.
Ходих на зъболекар днес и ми умъртвяваха един мъдрец. Понеже е крив трябва да се извади. Знаете ли в София къде вадят и не взимат безумни пари. Преди РД на дребния не ми се дават много пари за зъболекари.

# 69
Гери, в градската стоматология, намира се на ул. Иван Вазов, виж на картата. Ориентир- Раковска-Славянска.
Там ми вади мъдрец д-р Кирякова, много бързо и лесно, и ми струваше 17 лв, по здравна каса. Слагат ти упойка, умели са. Доволна съм. Но с предварително записване.

# 70
  • София
lolr, много ти благодаря!  Grinning Още на трети ще си запиша час.

# 71
Гери, може и във Факултета по Дентална медицина също да пробваш. Там при хирурзите се вадят зъби...
Обаче не мога да ти кажа име, просто го знам от приятели стоматолози...

# 72
Здравейте и честита Коледа! Малко закъсняла, но все пак ... 😊 Бъдете здрави и щастливи всички!
Ние имахме мн спокойна и хубава Коледа. Ади мн слушка и получихме всички мн подаръци .
Стягаме и ние РД . Тортата ни е голяма , красива с мечо пух и другите герой , но не е подходяща за бебе . Чудя се дали да не му взема и 1 smashcake , но не съм мн фен на мазалото, което ще настане , та се чудя още. С РД ще правим и прещепулник ние Simple Smile 
Зъбите ни са вече 6.
Явно има някакъв заговор между нашите човечета, защото тази вечер Ади не спи . Събуди се в 1:30 и сега още си играе . Пуска си радио чадивникът и танцува  #Crazy #Crazy и при нас сънят стане веднъж на ден около 2 часа средно . Вечер в 20ч е готов за спане . Вече не го приспиваме ние, даваме шишето слагаме го в креватчето и лека нощ . Хапва си човекът и заспива за моя изненада . Заслугите за това са на ММ , НЗ как го приучи .буди се нощем редовно иначе , не пропуска  Grinning
СКО не успея да се вкл повече за тази година - желая ви спокойно и весело изпращане на старата и посрещане на новата година . Нека 2017 ви донесе всичко ,което 2016 е забравила и най- вече да бъдем всички здрави . За всички нас вярвам 2016 беше мн важна и за мен лично мн щастлива година Simple Smile
П.с. Тази година ще си пийна шампанско , няма само да го гледам имитира  Laughing

# 73
  • Бургас
Лелее, ако знаете какъв сняг има при нас. Такова чудо не съм виждала от много години. И продължава да вали, много е красиво. А аз много обичам да гледам снега през прозореца на топло    Mr. Green
Весело посрещане на Новата година ви желая! Нека 2017 г. сбъдне всичките ви мечти  newsm51

# 74
  • София
Честита нова година момичета! Да сте живи и здрави, много щастливи и много обичани!
Учудващо Сами си спи въпреки всички гърмежи Simple Smile дано при всички е така спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт