Януарчета 2016-8

• 43 003
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Честита Нова 2017 година! Бъдете здрави, обичани и още по-щастливи с вашите порастващи съкровища. И при нас положението е спокойно въпреки големите пукотевици наоколо.

Таня, голям радост е когато всичко е бяло и приказно навън. Наслаждавай се докато трае. Ние този сняг го гледаме само по новините.

Момичета благодаря за съпричастността. За сега с Моника одържаме положението с грипа, но то не останаха здрави хора от гостите ни. Едни с висока Т, други отит, плевмония, ама каквото е, ние да си го отпразнуваме и почерпим за здраве.   

# 76
  • София
Честита нова 2017 година момичета! Дано всички сме здрави, щастливи и обичани!
Сами се буди до сега 4 пъти при положение, че заспа след 23ч. Не се е будил от гърмежи. Свекитата са на 14 етаж и не е гърмяло много. Ама да знаете каква невероятна гледка има със стотици зари. Не бях виждала такава красота. Ние където живеем нищо не се вижда.  Confused

# 77
Честита нова Година момичета! Да ви донесе от всичко хубаво по много , и най- вече здраве !
Ади също си спа повреме на гърмежите . Събуди се чак в 4:)

# 78
И нашият въобще не отрази гърмежите - спа от 8 до 6 и после си доста по 8 Simple Smile

Весела нова година на всички, нека се сбъднат всичките ви желания и спокойни и щастлви дечица!

# 79
Честита Нова година, мадами! Нека сме здрави, щастливи и спокойни всички!
2016 г беше страхотна, най-хубавата до сега. Пожелявам на всички ни всяка следваща година да е по-хубава!
Коки беше добър домакин, заспа в 22 ч, изобщо не отрази гърмежите, няколко пъти му давахме водичка през нощта. От 6 до 7:30 обаче беше буден. После го събудих чак в 10:30  Embarassed Единствено не съм доволна, че вчера докато подреждах масата пак падна на глава. Този път на чело се изръси директно. Поне не беше от високо удара, но вече махам барбароните с които го ограждах. Катери се върху тях и слиза от другата страна с главата напред Sad Сега само ще го мисля да не му е студено на ламината, да не докопа нещо и т.н.
Момичета, вашите дребосъци крият ли предмети? Коко много обича да крие играчки под дивана.

# 80
Наистина изпратихме година която сбъдна нашата най-съкровена мечта!

Моника не крие играчки, но много обича някой да пълзи след нея и да я гони, а също така тя да се крие зад столовете, пердетата и да правим "дзак".

# 81
Честита Нова Година! Знам, че ще е прекрасна за всички ни и изпълнена с много радост и усмивки. За това ви пожелавам да сте здрави , да се наслаждавате на хубавите моменти  Hug

Дани снощи все едно нарочно заспа в 18.30 и се събуди в 19.40 Седя бъден до 12.30 , посрещна новата година с нас и гледахме фойерверките , много му хареса. През нощта обаче беше ужас, буди се през 1-2 часа, може би се превъзбуди, по после спа до 10, та и ние успяхме да поспим  Simple Smile

# 82
Честита 2017 година.  Да ане живи и здрави и бебета и те.  Да спят по цяла нощ, да са усмихнати и весели.
Ние си бяхме в къщи. Всичко нормално освен пукотевицата. Като почнаха от 17ч та до 1. Мишо се събуждаше за малко,  но баш на най силните си спа без да гъкне. Не го Разбирам, но ми хареса.
Напоследък не остава кога да му давам мляко, след вечерята я 19,30 го къпем и изпива едва 60-80 гр. Мисля че не е достатъчно,  но това е положението. Баща му му готви няколко пъти. Ееее не яде с охота, но все пак изяде. Това готвене всеки ден.... Малко е трудоемко,но... Ние почти не излизаме, освен да вземем баткото от училище.  Толкова ми е студено, че... Ми замръзва носа. 
Използва все по често гърнето. Смятам скоро да купя директно седалка за нашата тоалетна.  искам да махна памперса бързо. Яде почти всичко. Даже прояде и плодове. Нали бях писала че не искаше въобще. Явно не е искал да са на пюре. Хапва си и кашкавал абе почти нашата манджа. Все още по- някога се задавя. Обаче все още ако го питам - къде е тази играчка,  не я познава, не я търси. Т.е. Не си ги познава май. Не знам. Научи се да крещи за щяло и не щяло. Особено ако батко му му време нещо. И удря даже. Еи това не знам защо, и не знам как да го пресека. Като не иска нещо и бам получавам по един удар. Някой идея,  казвам не,  знае какво значи не,  но пак. 

# 83
  • София
Честита Нова Година. Желая ви късмет, здраве и безброй прекрасни мигове с вашите близки...
На всички мънички рожденици - да са здравички, игриви и много щастливи.
Аз не съм се включвала скоро, но при нас се заредиха едни болести без край - каката,ние, бебето и тъкмо се пооправим и хайде пак.
Даже и вчера цял ден висяхме със Зори в спешното и хич не ми беше празнично. Даже едвам дочаках новата година и съм заспала.
Зори ми е рожденичка в сряда и стана по-добре, че ще сме си вкъщи само семейството, защото е болна. Стискам палци да се пооправи дотогава, че поне малко да се порадва на празника си....

# 84
Чевтита Нова Година! Желая здраве и щастие на всички!
Калоян посрещна НГ с нас и заспа благополучно в 1.30 Simple Smile

# 85
  • София
Честита Нова 2017 Година и от нас  Hug здрави и усмихнати бебоци да имаме всички!
И да похваля моят мъж - на Коледа проходи и той Simple Smile сега само това прави, пада става и пак и пак, много му е забавно. Засега се държи здрав, да не го урочасам  Mr. Green, пък татко му е болен много. Ходи с маска и се надявам да го предпазим така.

# 86
  • Бургас
Честита Нова година и от нас! Да е здрава, мирна и честита 2017 г.
Да са ни здрави дечицата, да излизат лесно зъбките, да щъкат безаварийно малките крачета, да бърборят все повече, а на тези, които тръгват на работа и ясла - бързо приспособяване!
Марти спа един час преди да посрещне норвата година. Уважихме президента, друснахме едно Дунавско с него (ама много тежи, ей), пукотевицата не я отрази хич. Заспа в 2 и стана на обяд в 13 ч.
Дивана отдолу е пълен с играчки, залъгалките току изчезват под него, умира от кеф да лежи и да драска да ги вади. Както и да се изправя под масата, въпреки че е висок и не се събира отдолу. А най- му харесва да се вре под столовете, под бюрото на кака си и на всякакви тесни места. Заклещва се на моменти и вика, но в повечето случаи се измъква сам.

# 87
Леле, Танче, същата работа сме! Най-голямата атракция са трапезарната маса и столовете. И тъй като и той е висок постоянно се удря като се изправя.
Сега като му махнах огражденията се кефи и на кухнята. Трябва да сложа защити на шкафовете и чекмеджетата, че е страшно, тази вечер се удари с едно чекмедже.

# 88
  • София
Сами също обича да стои под масата, а много се радва когато го завия през глава като в палатка. Не крие играчки,  но от два дни слага капачето на шишето. Почна да маха с ръка за чао, а когато му правя забележка с махам с пръст той върти ръка все едно ми казва, че съм ку-ку.  Simple Smile Ох, голям тормоз с този зъб номер три ...

# 89
  • USA
Честита Нова Година,Момичета !
Да сте здрави, усмихнати и много сбъднати мечти !

Честита и първа годинка на порасналите мъничета!

Ние вчера се прибрахме от ваканцията. Теа се държа,като голямо момичета,По цял ден следваше другите деца и игри .Бяхме рентвали голяма вила-общо 5 семейства с 8 деца:)))

Много ми харесват идеите за здравословните тортички,сега и аз преминавам на рожден ден тема!

Общи условия

Активация на акаунт