Януарчета 2016-8

• 43 006
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • София
На майка ми нон стоп говоря, чат пат даже се обижда тя, приема ми много лично всичките коментари.
Ей и днес преди да ги оставя поне пет неща й казах и то за стотен път...
Аз за това и ще го пусна на ясла, иначе можеше да поседи у нас до 2-3 годинки.

Аз изкарах една бърза хрема, Сами устиска. Аз мисля, че я хванах на детската площадка, че и двете деца там бяха сополиви.
Той пък онзи ден си получи първата целувка от едно момиченце  Laughing

# 661
  • София
Frozy, ха честита първа целувка!  Grinning
Ех, тези баби ...  Wink Да, и майка ми се цупи и забравя как на времето е правила забележки на бабите ми.

Ани, за сега давам само Нурофен за Т (от вчера следобед не е вдигал) и днес дадох вит. С. Ще видя по-късно педи какво ще каже. Бързо оздравяване и на Мони.

# 662
Мерси Гери! Ние минахме през ЛЛ. Пред всички кабинети беше стълпотворение от болни хора. Нещата с гърдите са добре, само гърлото е леко зачервено. Освен вит. С ни предписа капки Умкалор и Виброцил за нослето.

# 663
Да се оправят Моника и Сами, много бързо!
Ние днес занесохме прословутите буркани. Тъпото е, че купоните ще се купуват от кухня-майка, която е далече.
Тези дни съм, като пребита. Оплаках се.

# 664
  • София
Lorl, благодаря!  Simple Smile Пролет се задава, а с нея и пролетната умора.

Ани, и Сами е с леко зачервено гърло и гърдите са чисти. Предписа за носа Грипстоп, а за гурлото сироп junior-angin.

# 665
Бързо оздравяване на болните дечица,миличките и те и ние ,които не спим покрай тях  Hug   Да се свършва тази зима и да се махат тези гадни бъцили  Praynig   Криси е вече добре , остават си сополките , ама те може и да са от зъбче. Пак се буди нощем и има няма един час си минава, докато заспи пак, но поне времето не минава в рев  Peace Вече не знам от какво е това будене и имам чувството ,че никога няма да спи сама в стая  Rolling Eyes

# 666
Да оздравяват бързо болничките. Сега тръпнем за тези вируси, после за чревните през лятото. Все има вируси, за съжаление  Confused

Ние пък си имаме слабост към едното момченце, с които излизаме. Много са сладки, само си налитат да се прегръщат, искат да се държат за ръце като ги возим в количките  Crazy тя като мома е много нападателна обаче  Laughing

# 667
  • София
Хахах, Диди, да ти кажа, че и на нас ни налетя момичето на целувки. Ама пък младежът не се разсърди, хареса му  Hug

# 668
Какви любвеобилни дечица , аз Кристина едвам мене я карам да целуне  Joy

# 669
  • София
А, целувките на площадката не са като целувките на мама и тати.
Сами май последно време рядко ни целува, иначе на мене не може да ми избяга. Голям тормоз е  Laughing

# 670
Нашият Мати не дава да го целуваме. Дори ни бута с две ръчички. И си дърпа главата, даже. Е, преборваме го и ние.
Не зная с момичетата как ще сме. Хи хи. Но пък си имаме и ние една обожателка. Много го харесва госпожицата и му се радва. Като го види вика от радост, а той се плаши и реве. Много са смешни.

# 671
# 672
  • Бургас
Марти не дава да го целуваме. Само се гушка на моменти.
Ама днес си хареса една кака в парка - към 5 годишна беше. Гони я, прегръща я, тя му подари цвете - той го изяде  Joy

# 673
  • София
Много сладък тоя Марти - представих си цветето, "той го изяде", сладуран.

# 674
Момичета, не съм влизала от 2 седмици... ужас...

Започнах работа, за сега на 4 часа, другите 4 си ги пускам като отпуска и така ще изкарам 1 месец и ще изчистя отпуската от миналата година. На Калоян определено му липсвам, но не реве. Гледат се с баща си (че него нали го освободиха от работа). Като се прибера, ме посреща на вратата и протяга ръчички да го взема и да се гушкаме.

На обяд го приспивам с биберон и гушкане, след като се е нахранил обилно с кухнята. Обикновено ми помрънква и ми вдига блузата да суче, но аз съм упорита и не давам. Така след 10-15 мин заспива спокойно... ако заспя с него, спим 3 часа. А сам спи от 30 мин. до 2 часа - всеки път различно.

Нощем сме на 2-3 часа с кърмене... леглото му е залепено за нашето и е на едно ниво с нас, та просто го придърпвам и се кърмим легнали и полу заспали...

Бележката за АД се дава от педиатъра. На нея пише, че е минал комисия. Отидох да я подам в ДГ и се оказа, че не върши работа вече - били сме закъснели  newsm78 Сега ще чакаме първото класиране, да видим дали ще се вредим...

Общи условия

Активация на акаунт