Сега като се изкашля и подскачам. Очите ми са на 16 вече. Възрастна съм вече за тоя стрес ...

все гледат да докопат опасните неща...

кърмата е много по-калорична от останалата храна. Ще забави темпото като и двамата решите да се кърмите по-малко.
Снощи бях сварила тиква и я бях намачкала в една голяма чиния, с малко краве масло и седнах да ядем двамата. Беше почти пълна купичка от 500 мл., обаче почти не можах да се вредя, по едно време реших, че ще преяде и тръгнах да я вземам, спретна ми лют скандал, върнах я. След това разбира се и посукна. След половин час повърна малко тиква. Днес на закуска изяде доволно количество едла с круша и гхи, на обяд яде зеленчукова крем супа, следобяда хапна няколко овесени бисквити с тиква и канела, половин кофичка кисело мляко и половин авокадо, за вечеря му дадох броколи с малко обезсолено биволско сирене. Това при положение, че кърма имам да изхраня 3 нормално ядящи бебета
И той си цока през деня почти нон-стоп. Не знам къде го побира и как ще го изхранвам, като се отбие. Иначе като не яде или спи е супер енергичен, весел, проучващ, щъка бързо навсякъде, не наддава на кг., но сериозно расте на височина. От около седмица пропи и вода много активно, изпива по около 100 мл. на ден, преди това не проявяваше никакъв интерес към водата. Аз съм нон-стоп гладна и ям също, но предполагам, че това е заради свръхколичеството кърма, което се налага да произведа. Засега не раста на никъде, надявам се да остане така. Мисля да го кърмя до самоотбиване или докато стане на 2 години, като се надявам през втората година кърменето да е основно за закуска и вечеря, но ще видим как ще се получи. Надявам се, че това залепяне е период/зъби. Но общо взето съм готова да се жертвам през деня, ако ще продължава спокойствието вечер...

. Той се държа мн добре . Мн си игра , яде от " забранената торта" ( баща му
) . Имаше и сметанова торта , с която се маза ,заедно с негово приятелче двамата. Тортата беше голямо разочарование за мен . Не еше това, което поръчах и се ядосах , но го преглътнах де . Иначе беше вкусна ,Но няма да повторя от там да поръчам .Въпреки целият стрес за мен , беше весело, детето се забавлява и получи мн подаръци . Най- големият - кола и мн се кефи са го возим в нея . Бръмчахме днес пред вкъщи по алеята .