Януарчета 2016-8

• 43 023
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мартинела, и нашата нощ беше к-о-ш-м-а-р-н-а!. Цели 3 (ТРИ!!!) часа се борихме  с диването, от 4 до 7 ч. Разнасяхме го, оставихме го в кошарата да реве (просто нищо друго не помагаше и решихме да опитаме), дадохме му мляко, пак го разнасяхме, пак в кошарата да реве и накрая се измори но не заспа сам!!!
Да не са се наговорили! Кошмарна и за нас, заспа чак в 1, стана в 4 и до 7 рев, драми, разнасяне... и заспа в 7 и стана в 9... и днес зомбита всички  #Cussing out
Честити рождени и имени дни на всички мъници  Hug

# 151
Знаааачии, момичета, казвам ви ретроградния Меркурий е виновен!!!  Joy
Пожелявам всички да спим тази нощ!  baby_neutral
Скрит текст:
Нашият сладур пак не заспа когато му дадох млякото, а даваше вид че му се спи. Днес през деня е спал само час и малко.
Обаче тази вечер реших да го оставя в кошарата и да не го взимам, а да заспи сам. Отне точно час. Мрънка, радва ми се, имитира рев, въртя се, седя, изправя се да зяпа наоколо, търкаля се, усмихва ми се, сърди ми се, приказва ми, целува ме и т.н. Аз само седях на леглото и като се размрънка се подавах над кошарата. Е, пях песнички, разказвах приказки, галих го, давах вода, целувах го, обаче не го извадих от кошарата. Реших че имам време тази вечер да се помъча да заспи сам, че с това разнасяне останахме без гърбове а дребния не спи по-добре...

# 152
  • Бургас
Ша го ... в Меркурия  Twisted Evil
Моят от два часа реве, тръшка се, сърди се , скубе, вика, хвърля ... В кошарата, в леглото, мир няма  ooooh!

# 153
  • София
Хей, не мога да ви изчета!  Grinning

Честит имен ден на Калоянчо!
Честит първи рожден ден на Ади!
Да са много здрави, спокойни и весели дечицата!  Heart Eyes

Циндил,  Hug Дано се разберете с майка ти. Моята явно беше разбрала, че е напълно права и нямаше сръдни.
Танче, радвам се, че си успяла да запазиш самообладание и сте извадите парчето. Дано не се повтаря.

Милите неспящи и мрънкащи мъничета и вие покрай тях ... Дано се успокоят и не будуват така през нощта.

# 154
  • София
Честити рождени и имени дни на всички nbirthday
Тази книга и аз съм си я купила, остава и да я прочета.
В четвъртък сме на педиатър, но се чудя дали да не го отложа. В този студ и грип едва ли е мъдро да водя здраво дете в болница само, за да го съблекат голо и да го мерят Naughty
Знаете ли дали има чаша, която да пуска течност само при засмукване? ФИлип всичко обръща наобратно и излива водата, после маже по масата разлятото и целият се олива. Всичко, което съм накупувала тече в обърнато положение и не става за сега.

# 155
Охххх забравила съм да видя Меркурия. И аз ще го... Тоя. Мишо не се тръшка обаче вика и се събужда през два часа.  Снощи пак пи мляко,  значи ще купувам. Циндил я покажи коя е тази чаша. Интересно ми е. Мишо съсипа до сега три чаши. Две ги прободе с лъжицата и една изпусна и тя се счупи. А баткото изкара с една поне година.Малкия изяде поне 5 книжки до сега, а баткото нито една. Правя си тука изводи😂😂😂. Но така е, с баткото бяхме нон стоп навън. А сега сме си нон стоп в къщи. Не съм си и мечтата за таквоЗ нещо😉

# 156
Аз съм много доволна от това шише, скъпо е, но си струва.

http://contigo.bg/bg/za-voda/detska-chasha-gizmo-flip/

Уж е от безопасна пластмаса, не е някое китайче, много се забавлява да си го отваря с копчето, излиза вода само ако смуче, има 4 цвята, чисти се лесно. Виждала съм да ги продават и в книжарници Ориндж.

# 157
Леле, вие за чаши говорите, Коко пие още от преходното шише на Нук с мекия накрайник. То тече ако се стисне накрайника или ако смуче...

# 158
  • София
Знаете ли дали има чаша, която да пуска течност само при засмукване?
Има, от Рая-та я взех за 15лв  Peace
http://jscmarket.com/12294-Магическа-чаша-Munchkin-21338

# 159
Онзи ден купих magic cup на нук http://shop.bebolino.bg/nuk+чаша+magic+cup+250мл%2B8%2B+мес%2B/1/MBKrIteHIJa3cBezIpKbMFebgZefcdafcNerctaXMJeHYJKLctKfcdOPMBeXMBKLcheXIdOTMVejYNKTcheTcFKD
и викам"дадох 20лв за чаша,сега ако я хвърли без внимание хич няма да ми стане приятно".Обаче детето като видя,че аз 'пия' от нея и за 3часа изпи 150мл,което е страаашно много за нас..и си я харесва и си я намира и хвърля на земята,а няма и капка разлято !
Честит рожден ден на всички малки вече дечица ,а не бебета Simple SmileДа са ни живи и здрави и да им се радваме много!!!Ние също си се кърмим за заспиване,успокоение или просто съм седнала на леглото и е дошла да ми дърпа сутиена  Shocked Няма количество кърма със сигурност за наяждане,но самата идея си и харесва.Ще бъде дълго и трудно отбиване май май..Иначе нон стоп сме за ръка из апартамента,даже май нищо друго не правим,безмислени кръгчета из къщи  Joy И ние имаме рожден ден края на седмицата и все повече ме тормози мисълта,че нямам никаква организация..бяхме болни и така ме е страх да я събирам пак с големи компании,а хем искам да има супер 1ви рожден ден..дайте съвет и идеи,как замисляте /прекарахте първия рожден ден.

# 160
  • София
Вчера бяхме да гости и понеже бях забравила шишето с вода на Сами домакинята ми даде една чаша от малкия й син, която вече не ползва. Чашата е много хубава, но Сами не успя да разбере какво трябва да прави. Не можа да засмуче явно чака само да потече. Аз я пробвах и успях да засмуча глътка, но за малкия ще трябва повече усилие. През телефона не мога да кача снимка. Чашата я има в Рая тойс и струва 15лв.
И ние се присъединяваме към неспящите нощно време. Сами от към  00ч. до сутринта и сега пак има Т до 37.4. Надявам се да е от подутия зъб номер три, а не болест.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 14:49 от GERY80

# 161
Ние ползваме чашата на нук, много е добра и не пропуска
Скрит текст:

# 162
  • Бургас
Леле, вие за чаши говорите, Коко пие още от преходното шише на Нук с мекия накрайник. То тече ако се стисне накрайника или ако смуче...
Споко и ние сме с такъв накрайник. Не че пие кой знае колко вода.
Днес май Меркурий е в отпуск. Един кротък е за сега, пу-пу, да видим до кога...

# 163
Аз ви казах за меджик къп. Ама само не им давайте прибори с чашата наблизо.  😂😂😂😂 мишо проби силикона, и сега дупката стана кратер. Пии,  дави се,  тече вода,  абе картинка.  трябва му нова Ам се дърпам до сега над 50 лв за чаши съм дала. 

# 164
[quote author = tanya_79]
Днес май Меркурий е в отпуск. Един кротък е за сега, пу-пу, да видим до кога...
[/quote]
Шшш тихо, да не чуе Меркурия му с Меркурий  Joy
Тая простотия за ретроградния Меркурий не помня къде я чух, но казаха още че после влизаме в период на ретроградна Венера, което не било по-добра бира от сегашното положение  Joy Абе на кратко дребните пак ще имат оправдание да са криви  baby_neutral
Лека нощ от мен, че с нашето диване не се знае кога ще реши че трябва да го разнасяме Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт