Януарчета 2016-8

• 43 054
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да, почасово за извънредни случаи е нормално да е по - скъпо. Все пак не може да разчита на тези пари.
1200 лв ми се струва твърде много. Особено, ако няма да играе и ролята на домашна помощница. На моята детегледачка, когато я викам и храна и оставям, а ако е вечер и таксито й плащам. Тя помагаше при раждането на Филипски, та ни знае от ден 1 Simple Smile Но рядко прибягвам да помощта й. Никой не може да гледа на мама съкровището достатъчно добре Mr. Green
Утре е големият ден, днес чакам тортата.
Пурплетка, пусни и една обява в съответния подфорум тук. Аз от време на време преглеждам там, за да си сверявам часовника с цените, а и има моменти, в които ми се иска да взема детегледачка поне за някой и друг ден от седмицата , но си се познавам и знам, че няма да я понеса.

# 241
  • София
Цените в София не са това, което бяха. Може и да се намери пенсионерка на 400-600 лева, но по-младите жени искат 800-1000+ и осигуровки.
Определено грижата от пенсионерка и по-млада жена се различава. Майка ми е на 65, еми не смогва много много. Гледа да приседне, не издържа вече много ходене, еле пък да се затича. Ще го погледа максимум година и отива и Сами на ясла.
Тя самата си казва, че може да го гледа колкото да е нахранен, сух и да не плаче.
За ясла обаче ми е раничко. Нека поне проходи и да започне да казва и показва някои неща.
Аз заради възраста й искам да звъна в НОИ, да не се окаже, че има някакво ограничение и само да се размотаваме.

# 242
  • София
Трябва да е на трудов договор - работи ли? Не мисля, че има ограничение за възраст  Peace

# 243
Да се оплача беше кошмарна нощ. Мишо само ревеше. Имали сме още две подобни. Верно има сопол,но не мога да реша да е от сопола или ще ме изненада с нещо друго. 😰 Че не искаше и в баща си да седи, само в мен. На няколко пъти като по филмите бяхме,  проснати на спалнята кой на ляво кой на дясно. Кой спи кой мрънка. При нас положението с градината е сложно. Има списък на чакащите.  Записала съм го в две,  да видим. Бих искала от около 1,7 да тръгне.

# 244
  • София
Цените в София не са това, което бяха. Може и да се намери пенсионерка на 400-600 лева, но по-младите жени искат 800-1000+ и осигуровки.
Определено грижата от пенсионерка и по-млада жена се различава. Майка ми е на 65, еми не смогва много много. Гледа да приседне, не издържа вече много ходене, еле пък да се затича. Ще го погледа максимум година и отива и Сами на ясла.
Тя самата си казва, че може да го гледа колкото да е нахранен, сух и да не плаче.
За ясла обаче ми е раничко. Нека поне проходи и да започне да казва и показва някои неща.
Аз заради възраста й искам да звъна в НОИ, да не се окаже, че има някакво ограничение и само да се размотаваме.
Аз обаче някоя млада мацка да ми се мота вкъщи с ММ /той си работи от съседния ап/ няма да взема, пък и 1000 лв да й плащам. Пак те нека си искат. Laughing В блока има една баба - икономка да я нарека, защото децата пораснаха вече, а тя все е напред - назад и домакинства, ама много стара ми се вижда, направо ми е жал. От пенсионер до пенсионер разлика има. Но жена на около 50 г е ок. Пълно е с бивши учителки в детски градини, акушерки и т.н.
Майка ми също ужасно деструктивно би му се отразила на Филип. Идва само уикенда да го разходи, но така му трепери да не падне, ако посегне към нещо бабата веднага тича тя да го направи вместо него. Страшно вредно поведение.

# 245
  • София
Преди два месеца говорих с една позната за детегледачките и тя изкоментира, че искат безумни пари .... Каза, че тя ще пусне обява колко пари дава и какви изисквания има. До колкото разбрах е имало откликнали на обявата и си е намерила жена. Не знам за каква сума са се разбрали и на колко години е жената ама е факт, че е намерила това, което търси и тя е поставила условията, а не детегледачката. Мисля, че така е редно все пак и се води нещо като работодател. 😊 Детенцето в момента е на 7 месеца.

# 246
Цитат на: Циндил
Но жена на около 50 г е ок. Пълно е с бивши учителки в детски градини, акушерки и т.н.
Е точно такива преслушвам. Вчера говорих баш с пенсионирана учителка, коята си каза че и трябва дългосрочна работа. Ама жената се позовава на най-високите софийски цени, ако мине - мине, екстра за нея.

# 247
Преди време бях гледала този сайт... но мисля, че е само за София

# 248
  • София
На едното горно зъбче се вижда показало се е едно ръбче, а на съседното другарче скоро ще му дойде реда майче.  Party

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 13:08 от GERY80

# 249
  • Бургас
На едното горно зъбче се вижда се е показало едно ръбче, а на съседното другарче скоро ще му дойде реда майче.  Party
Тва за мойто чаве ли го пишеш или за твойто  Mr. Green  
Днес е непоносим. Да излизат, че ще ни побъркат, ще им се не види, тия пусти зъби. Crazy

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 14:13 от tanya_79

# 250
Айде да излизат тези ваши зъби, момичета, че идват предкътници  Mr. Green
Като си спомня какво чудо беше Коко докато излизаха зъбите до тук, изтръпвям при мисълта за предкътници, кътници и кучешки. Тогава живот и здраве ще съм и на работа и ще е едно веееесело  Mr. Green

# 251
Имаме проблем - мишо не спи добре вече трет нощ. Ей на час го приспивам.  Заспива ми в ръцете и като го оставя след 10-15 мин реве. Резултата нощта заспива за час,  час и половина и пак един час докато се приспим.Всичко си е като преди,  ядене,  игра,сън през деня. Имаше сопол,  сега почти няма.  Леко му е запушен носа. Не смятам, че го боли нещо, защото в ръцете ми спи  Давайте съвети моля.

# 252
  • Бургас
Глад, зъби? Опитай да спите заедно в едно легло. Друго не се сещам  newsm78

# 253
Мами и дечица, черпим ви виртуално. smile3510

ДНЕС МАТЕЙ СТАВА НА 1-ГОДИНКА! ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ПОРАСНАЛИЯТ СИНКОВЕЦ! newsm76 1crib

# 254
Lolr, честит Матей! Да е жив, здрав, духовит и смел мъж!  Hug
Вече се просълзявам като видя колко дни остават до рождения ден на Коко. Не знам защо така, ставам много емоционална... Днес и ние ядем торта, вчера правих проба. Кремът от заквасена сметана и кисело мляко не се оцени добре от комисията (мм  Joy ),  но аз го направих чист без захар. Май ще трябва да правя крем от заквасена сметана и Маскарпоне  chef трябва само да разделя тестото на 3 блата, вчера го разделих на 2 защото бързах и да сложа повече плодове и крем вътре и ще стане. Направих тестото с бяло и кокосово брашно, рожков вместо какао и малко агаве вместо захар и с 3 големи банана и 2 жълтъка вместо цяло яйце. Стана мнага ароматно и вкусно, особено след като го сиропирах с компот, доволна съм. Е, няма да се мери с любимото тирамису на фамилията, но рожденика не може още да яде тирамису  Twisted Evil най-много да взема да метна и едно тирамису, да са доволни всички  Joy
Мартинела, и при нас се е случнало така, но по веднъж на нощ се е налагало да го разнасяме и като го оставим веднага да ревне и така час - час и нещо. По цяла нощ не ми се е случвало. Когато започна да ни го прави този номер всяка нощ спрях да го приспивам преди обяд и му остана една дневна дрямка. От тогава спим доста по-добре, въпреки че се е случвало пак да имаме такива нощи, но е съвпадало с вечерни срещи с някоя от бабите му и го отдавам на превъзбуждане.

Общи условия

Активация на акаунт