Януарчета 2016-8

• 43 234
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Честит рожден ден на Сами! Да е здрав, палав, щастлив и мнооого обичан!
Фрози, включвам се точно навреме, вече си родила  bouquet Весел празник!

# 361
Frozy, честит ти рожденик! Да е жив, здрав и щастлив!  bouquet

# 362
  • София
Мерси момичета! Тати готви, ние спим в очакване на гостите Simple Smile
И на Диди Дари ще е рожденичка на първи. Те май са последните бебета.

# 363
Frozy, жив и здрав да ви е Сами, а и вие покрай него за да изживеете безброй щастливи мигове заедно!
Тази нощ и новата пелена Памперс 5-ца протече рано при зори, но поне чувалчето остана сухо. За сега оставаме на тях. Tired 

# 364
Ани, защо не пробваш да се преобувате през нощта. Или късно, преди да си легнеш. Аз така правя и Пуфис 4-ка ни издържа.
Ние правим друга беля. Понеже много скача в бънджито и натиска памперса и протича, докато скача.

Момичета, благодаря за цялата подкрепа, вчера!

# 365
Ани стига го лйока това дете с вода 😂 давай му по -малко нощем. Аз така и поне вече не преобувам. Нищо че ставаме по 1738383 пъти. 

# 366
Lolr, все гледам да не я разсънвам преди да легнем, че като си вземе 2-3 часа дрямка и сме стояли будни по сред нощите. Мисля до месец да пробвам да махна вечерното мляко и така да се пооправят нещата.

Мартинела, Моника от новородена вода да не види, та камо ли нощем.
От няколко месеца само и само да пие течности разреждам пюре круша на ДМ с вода ( 1:2) и го давам като нектар. Идеята ми беше лека полека да намалявам крушата до като минем напълно на чиста вода, но уви мигновено ме усеща ако сменя рецептата.  Close

# 367
И моят мъник още не е пропил вода. Не зная казвах ли, но се опитвам поне веднъж на ден да давам чашка. Харесва му. Подлагам нещо под гушката, че не умее да я преглъща. Така ще правим, докато я пропие. Ще ми се да махна едното АМ, може би сутрешното. Чудя се.
Но трябва да пие повече вода и тогава.
Залъгалката я давам само за спане. През деня не я търси.

Я, кажете някои посещавате ли още Киндируто?

# 368
На киндиру още ходим, но нещо напоследък не ми харесва как го водят, някак си претупано и отгоре-отгоре, отделно много ме издразниха с един супер груб, заплашителен и неграмотен имейл, който пуснаха на скоро.

За водата - дръжте я на място, където лесно да има достъп през деня. Така моето дете, което не близваше вода, сега пие като жаба. Отива си при шишето, отваря си го, пие и продължава. Просто съм го сложила на една ниска масичка, до която през целия ден има достъп.

# 369
  • София
Честит рожден ден на адаша на патерици! Да е много здрав и щастлив!

От днес и Сами е в групата на едногодишните! 😍 Рождения ден мина много добре, малкия си хареса подаръците, радваше се на децата, които присъстваха и геройски издържа до 23ч.
Аз бях поизнервена преди партито, но се радвам, че всичко е ок.
Вчера откарахме един час в един магазин за дрешки .... много трудна задача се оказа да сме сами по магазините. Сами обикаляше на всякъде и само тичах след него. По едно време с една закачалка в ръка направи 5-6 крачки. Днес също доста често се отпускаше да ходи по няколко крачки. Той и около Коледа правеше по 4-5 крачки, но явно се стресна и спря.

# 370
Гери, честит първи рожден ден на Сами! Да ви е многооо здрав, смел и с голям късмет в живота! Герой е той чак до 23 ч. да издържи.  Simple Smile

Аурора, често си мисля за твоя съвет за водата и ще ходя да купя ново шише, понеже сега използвам голямо стъклено и избягвам да и го оставям, че почва да си играе с него, мята го, излива водата по килима. Чашата с мекия накрайник не я харесва и така си стои нова в шкафа. Ще търся някакво пластмасово, цветно, весело и ще се надявам с това да я заинтригувам най-накрая. 

# 371
  • София
На киндиру още ходим, но нещо напоследък не ми харесва как го водят, някак си претупано и отгоре-отгоре, отделно много ме издразниха с един супер груб, заплашителен и неграмотен имейл, който пуснаха на скоро.

За водата - дръжте я на място, където лесно да има достъп през деня. Така моето дете, което не близваше вода, сега пие като жаба. Отива си при шишето, отваря си го, пие и продължава. Просто съм го сложила на една ниска масичка, до която през целия ден има достъп.
Филип взима неразливаата се чаша, обръща я наобратно, натиска капачето и я излива. После започва да маже с ръка водата Tired Това всеки път. Не знам вече какво да го правя. Чуе ли някъде, че вода тече, тича и той. Много обича да вода, но не и да я пие. Подозирам обаче, че от котешкото фонтанче с удоволствие би пил.
Честит рожден ден на всички бебоци! Hug

# 372
Ние сме с чаша с мек накрайник, преди това стъклени шишета. Но много почна да мята и добре, че чашата е пластмасова, та досега не е дала фира. Иначе много обича да пие от стинала чаша. Давам й вода, кефир, био боза.

Да, наближава и нашият рд, ще празнуваме по-скромно у дома. Догодина вече ще се сеща и здраве и живот ще съберем приятелчета.

Последните вечери са ужас, пищи много, буди се, вече съм зомби.

Гери, честито пораснало момченце! Много здрав, умен и щастлив да е!

# 373
Гери, честит рожден ден на Сами, да е жив, здрав и много щастлив.

Аз съм много доволна от шишето си, защото не се разлива, пуска вода само ако смуче от накрайника, капачката се затяга много плътно и не може да го отвори, освен това се забавлява с копчето да си я отваря и затвяря, не е някое китайче и си личи, че пластмасата е по-качествена (Contigo Striker).

# 374
Гери, честит рожден ден на Сами! Да ти е жив, здрав, щастлив, смел и обичан  Hug

Общи условия

Активация на акаунт