За тези, които четат любовни романи №26

• 88 541
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Кърджали
Хера, поздравления и от мен.
Чета иначе "Всичко, всичко", но не успява да ме погълне...

# 316
Честито и от мен Хера!  bouquet Прекрасна снимка, аз също обожавам да снимам, но предимно хора! Peace
Доста сте писали последните дни, а аз още не мога да започна нищо... За 2017 имам 1 прочетена книга! Joy Изгледах всички епизоди на "Сладки малки лъжкини" и сега съм се заканила на "Касъл"!  Mr. Green Това ми отнема цялото свободно време! Shocked
Не съм погледнала издателския план на Егмонт за годината, но се надявам поне да издадът третата книга на Симона Армщед за Том! Предишните 2 специално си ги купих на хартия, което вече правя много рядко!  Crossing Arms Не могат да се оправдаят с липсата на интерес...

# 317
Да си кажа и аз за книгоиздаването тази година. Най - много съм разочарована от Егмонт. От тях очаквах много, ама явно тотално са се изложили.... просто от всички книги ще си взема третата на Симона А.
А само да попитам тези които са чели книгата Преди на Анна Тод как е? Хубавали е, дали си заслужава. Понеже много харесвам След(даже сега си я препрочитам) и много се чудя в каква насока е.  newsm78

# 318
Здравейте, от мен. От доста време не съм влизала,защото се сдобих с едно малко крещящо бебе и сега повтарям книгите на Сандра Браун ,които имам вкъщи. Исках да попитам понеже имаше един сайт,в който качваха много любовни книги,но го свалиха (или закриха - не зная) от къде четете мами? В интернет основно ме интересува.. може и на ЛС,благодаря и приятен книжен ден!  Heart Eyes

# 319
Здравейте, от мен. От доста време не съм влизала,защото се сдобих с едно малко крещящо бебе и сега повтарям книгите на Сандра Браун ,които имам вкъщи. Исках да попитам понеже имаше един сайт,в който качваха много любовни книги,но го свалиха (или закриха - не зная) от къде четете мами? В интернет основно ме интересува.. може и на ЛС,благодаря и приятен книжен ден!  Heart Eyes

Аз основно свалям от тук:
http://books.stoitsov.com/index.php?first=1

# 320
И от мен поздравления за Хера  Heart Eyes
Може ли някой дами прати Feversong на Карън Монинг , че съм забравила че излиза, сега прочетох и естествено нямам търпение, а в момента не мога да свалям  Praynig
Почвам я, благодаря!

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 11:17 от ♥ HAPPY ♥

# 321
И от мен поздравления за Хера  Heart Eyes
Може ли някой дами прати Feversong на Карън Монинг , че съм забравила че излиза, сега прочетох и естествено нямам търпение, а в момента не мога да свалям  Praynig
Поздравления за Хера!  bouquet
Имам я книгата и мога да я пратя. Обаче не знам дали/как става през ЛС.

# 322
  • варненка от София
Да си кажа и аз за книгоиздаването тази година. Най - много съм разочарована от Егмонт. От тях очаквах много, ама явно тотално са се изложили.... просто от всички книги ще си взема третата на Симона А.
А само да попитам тези които са чели книгата Преди на Анна Тод как е? Хубавали е, дали си заслужава. Понеже много харесвам След(даже сега си я препрочитам) и много се чудя в каква насока е.  newsm78

Ами ако питаш мен, няма смисъл, останах леко разочарована, прочетох я на инат. Там всъщност се разказват първоначалните събития, покрай облозите разни за свалката и прочее от негова гледна точка. Съвсем спокойно можеше да мине и без тази книга, за мен беше изсмукана от пръстите.

# 323
  • Варна
Чета си аз Друговремец 7, бавно славно. С друго няма какво да се похваля.
Добре, че чета на английски и имам киндъл. Ако бях плащала за всичко изчетено, лееелее за 2 коли пари ще са!
Като ни врътнат кранчето на пиратските файлове, ще закъсаме яко.

# 324
  • София
А, махнат един, появи се друг, нищо фатално.

Аз нали започнах с препрочитането на Алита Ромиг, че преди дни излезе петата от "Изневяра" (така ли беше преведена поредицата на български?). На втората книга съм, чела съм я и пак много ми харесва. Добре че вече излязоха всичките.

# 325
От рицарите пета ми дойде малко тегава, но и двойката така и не ми стана симпатична. Прехвърлих направо на шеста , за сега поредичката си я бива. Simple Smile

# 326
  • София

Аз нали започнах с препрочитането на Алита Ромиг, че преди дни излезе петата от "Изневяра" (така ли беше преведена поредицата на български?). На втората книга съм, чела съм я и пак много ми харесва. Добре че вече излязоха всичките.

На английски ли е излезнала?
Защото Фен преводите в момента превеждат 4-тата.Даже са към края и почти нямам търпение.Нищо  друго не захващам докато не я преведат.

# 327
  • София

На английски ли е излезнала?
Защото Фен преводите в момента превеждат 4-тата.Даже са към края и почти нямам търпение.Нищо  друго не захващам докато не я преведат.

yes На английски, преди няколко дни. Преди нарочно спрях да чета след втората, защото ми писна да "си гриза ноктите" след всяка. Сега ги подхванах отново, защото вече излезе и последната и ще ги чета наведнъж  Grinning

# 328
  • София
ООО,съвсем неблагородно ти завиждам  Hug...докато излезе тук,ще минат месеци,те поне на хартия да я пуснат петата,бих си я купила,вместо да чакам...

# 329
  • София
А, забелязала съм, че Ела превежда бързо. След като са накрая на 4-тата, съвсем скоро ще приключат и с петата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт