За тези, които четат любовни романи №26

• 88 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Euskal Herria
Пфуу, дано по-скоро да си получат заслуженото. В момента всичко е така оплетено и като че ли от глава на глава става все по-гадно.

# 391
  • варненка от София
Ауууу, мира не ми дава тая книга и на мен. Прочетох 3-тата част и чакам 4-та да я подхвана накуп, колко ли глави остават до края на превода  Rolling Eyes, та сега се забавлявам с разни други нещица, ама просто не мога да спра да мисля за тия двамцата и колко мъка има по тоя свят Божееееее. Тоя Алтън, чумата да го тръшне, втриса ме от такива индивиди и изобщо цялото им семейство Сузето и синчето, отвратчета са ми.

# 392
Ауууу, мира не ми дава тая книга и на мен. Прочетох 3-тата част и чакам 4-та да я подхвана накуп, колко ли глави остават до края на превода  Rolling Eyes, та сега се забавлявам с разни други нещица, ама просто не мога да спра да мисля за тия двамцата и колко мъка има по тоя свят Божееееее. Тоя Алтън, чумата да го тръшне, втриса ме от такива индивиди и изобщо цялото им семейство Сузето и синчето, отвратчета са ми.

50% остават Simple Smile

# 393
  • София
Още не съм стигнала до етапа, в който тя да ме дразни много. Казвате да се подготвям психически, значи.

# 394
  • Euskal Herria
Буквално ти иде да й отвъртиш един със замах  Mr. Green.

# 395
Хахахахах
Скрит текст:
щом Чарли стана агресивна спрямо нея, дето все е много културна смятай
  Joy

# 396
  • Варна
Преполових Feversong, направо съм омагьосана, върви бързо, обрати бол и чета ли, чета, и пак съм само до средата.
Бъроунс, Райодън, Денсър, Крус, Крисчън, толкоз много хот мачовци мммм..

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 11:26 от Красе

# 397
  • Плевен / София
Още не съм стигнала до етапа, в който тя да ме дразни много. Казвате да се подготвям психически, значи.
На мен триото Алтън ,Брайс и Сузана са ми на кантар....всичките мога да ги подкарам по домова книжка.... #2gunfire

# 398
  • Варна
На мен триото Алтън ,Брайс и Сузана са ми на кантар....всичките мога да ги подкарам по домова книжка.... #2gunfire
Ужасни са!

# 399
Преполових Feversong, направо съм омагьосана, върви бързо, обрати бол и чета ли, чета, и пак съм само до средата.
Бъроунс, Райордън, Денсър, Крус, Крисчън, толкоз много хот мачовци мммм..

Крадеш ми мислите направо. Grinning

# 400
  • варненка от София
Оф, ще си почакам значи, знаех си, че не трябва да я почвам, сега ще гриза пръсти, хохохохо. И като си помисля, че след 4-та следва 5-та част, до лактите ще се изям Simple Smile Ама ще действам на принципа на мъж ми - хубавите неща бавно ставали и така... Истината е, че последно така завързано и напрегнато покрай книга ми беше, докато четях за Гидеон и Ева.

# 401
Добре заварила, малко изчезнах от радара и тук ври и кипи. Коя книга обсъждате в последните две страници, че изтървах, то така хубаво кълнете някакъв Алан, че и аз го намразих, 'мътните да го вземат, без да съм в час защо #Silly

# 402
  • Euskal Herria
Изневяра - на Алита Ромиг.  Mr. Green
В момента тече превода на четвърта книга, тръпнем в очакване на пета.

# 403
  • София
Добре заварила, малко изчезнах от радара и тук ври и кипи. Коя книга обсъждате в последните две страници, че изтървах, то така хубаво кълнете някакъв Алан, че и аз го намразих, 'мътните да го вземат, без да съм в час защо #Silly
Правилно  Mr. Green

# 404
Изневяра - на Алита Ромиг.  Mr. Green
В момента тече превода на четвърта книга, тръпнем в очакване на пета.

Е божкее, че аз тази я изкарах до втората, но те нови герои са се появили. Мерси bouquet

Общи условия

Активация на акаунт