За тези, които четат любовни романи №26

• 88 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Алтън не е нов, той си е от началото противен.  hahaha Доведеното татенце  Joy

# 406
  • Варна
Не знам, ама Feversong е уникум. Тая мома Маккайла дали някога ще миряса?! А Бъроунс, ох.. Бъроунс! А Райодън само го мисля на този етап, хич не му се нареждат нещата! Нямам търпение да я свърла, не искам да свършва! Откъде толкова фантазия, идея си нямам!

# 407
Мак на моменти ме дразнеше преди, но сега ме изкефи много. Останалите също
Ооо, то края беше най-хубав, чети, чети

# 408
Аз съм на "When it rains" - https://www.goodreads.com/book/show/17833493-when-it-rains?ac=1& … ;from_search=true
Обезводних се от рев, останали са ми 20 страници и не ги планирам скоро. ooooh!
Препоръчаните нещо разведряване, имам спешна нужда Laughing

# 409
  • София
В началните страници я има втората "Само една нощ", но вече не е активен файла, дали може някой да ми я прати?
Точно прочетох "Свидетелката" на Сандра Браун, не ме впечатли особено, но ми хареса.

# 410
  • София
Аз съм на "When it rains" - https://www.goodreads.com/book/show/17833493-when-it-rains?ac=1& … ;from_search=true
Обезводних се от рев, останали са ми 20 страници и не ги планирам скоро. ooooh!
Препоръчаните нещо разведряване, имам спешна нужда Laughing
Още я помня. И още не мога да реша какъв е краят. Довърши я, може и да решиш, че е хепи.

# 411
Рьодан ми е голяма слабост и както каза Красе  " хич не му се нареждат неюата", пък такава хубава двойка ще са.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Книгата е суууупер, супер, готино фентъзи е тази част, определено клони повече към фентъзито до 63 %

# 412
В началните страници я има втората "Само една нощ", но вече не е активен файла, дали може някой да ми я прати?
Точно прочетох "Свидетелката" на Сандра Браун, не ме впечатли особено, но ми хареса.

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 11.02.17.
Файл : Симона Арнщед-Само една нощ - 2. Само една тайна-books.stoitsov.com.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=1ee1570cdb

# 413
Аз чета за Чарли Дейвидсън, за разведряване  Wink

# 414
  • Варна
Мак на моменти ме дразнеше преди, но сега ме изкефи много. Останалите също
Ооо, то края беше най-хубав, чети, чети
Наревах се снощи в 3 часа. Трябваше да я свърша, мъжът ми е сърдит, събудил се и не могъл да заспи.
Аз нещо не зацепих края
Скрит текст:
Горе в книжарницата имаше стенопис/картина ли? Мак и Бъроунс като двойка, той с крила. Излиза,че има вероятност той да стане Краля? То нали магията на предния е пусната на воля. Как Крус остана жив? В крайна сметка не разбрахме какво точно са Деветимата, отделно какво ще стане с Дагеус?
Мак ме дразнеше поне 3-4 книги, докато не уби Бъроунс в огледалата и аз оревах света. Самите книги ми бяха скучни поне до 3. Iced беше разочарование, но последните 2 ми харесаха много.

# 415
Да, така излиза. Много се чудих и четох.
Круз- очакваме обяснения. КММ не казва
Следващата книга за Дани и после една-друга. Надявам се за Кристиян. 

# 416
  • София

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 11.02.17.
Файл : Симона Арнщед-Само една нощ - 2. Само една тайна-books.stoitsov.com.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=1ee1570cdb

Много благодаря.  bouquet

# 417
  • Варна
Аз така се бях разревала, че едвам виждах какво чета. Фенките се оплакват, че влачи поредицата и я няма магията. Лично аз чак в средата на поредицата усетих магия, после изчезна, но последните 2 книги са на ниво.

# 418
  • София
Аз така се бях разревала, че едвам виждах какво чета. Фенките се оплакват, че влачи поредицата и я няма магията. Лично аз чак в средата на поредицата усетих магия, после изчезна, но последните 2 книги са на ниво.
Това ме радва много – точно тях не съм ги чела.  Simple Smile

# 419
  • Варна
Обаче времево книгите всичките обхващат период от 1 година. Не помня коя книга беше цялата за 1 седмица, 7 или 8!

Общи условия

Активация на акаунт