За тези, които четат любовни романи №26

• 88 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Immortals after dark 14, разочарование пълно. Една от най-слабите книги в серията. Сега я свършвам и данооо врекънърската (номер 15) книга да е жестока, защото нямам търпение за нея.

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 10:33 от Красе

# 556
На мен ми хареса 12та, от следващите нямам никакви спомени. Отбелязала съм ги като прочетени, но...абсолютно нищо

# 557
  • Варна
На мен ми хареса 12та, от следващите нямам никакви спомени. Отбелязала съм ги като прочетени, но...абсолютно нищо
Според мен можеше и още по-добре в 12та, все Лотър си е Лотър, the enemy of old.
Ще видя сега Мелате и Торос в 15та.

# 558
Помня, че ме изкефи как си изряза сърцето и й го прати   Laughing

# 559
  • В къщурката на хълма на феите
Помня, че ме изкефи как си изряза сърцето и й го прати   Laughing
каква романтика Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 560
Хахахах това го помня и аз  Wink

# 561
  • Варна
Помня, че ме изкефи как си изряза сърцето и й го прати   Laughing
Лотър е уникален просто. Със сърцето беше шаш направо, така съм се хилила. Тя пък нали почти му клъцна главата хахах

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 16:12 от Красе

# 562
  • Плевен / София
Аз прочетох последната книга от трилогията "Полунощ" на Синтия Идън ...хареса ми много ....нещо съвсем различно демони+шифтъри+вампири....и сега пак се чудя какво да чета... ooooh! newsm78

# 563
На криминална вълна съм и чета в момента "Сродници в смъртта", книга 35 от поредицата В смъртта за полицайката Ив Далас и съпругът й мултимилионер Рурк! Laughing Няма край тази поредица, но пък ми е интересна и много често не знам кой е убиеца...  Peace

# 564
На криминална вълна съм и чета в момента "Сродници в смъртта", книга 35 от поредицата В смъртта за полицайката Ив Далас и съпругът й мултимилионер Рурк! Laughing Няма край тази поредица, но пък ми е интересна и много често не знам кой е убиеца...  Peace

Много ти завиждам, че я четеш за първи път.  Grinning  Това е любимата мки поредица и съм я чела няколко пъти.  Joy

# 565
Имам я почто 90℅ от поредицата "В смърта" обаче спрях да я купувам ,че много депресиращо ми действа Sick Да питам някъде прочетох ,че е излязла на български Друговремец 2-ра част на Диана Габълдон  newsm78 Дли я има в електронен вариант ?

# 566
Не харесвам нито В смъртта, нито Друговремец и не ги следя
Почнах Робин Кар Thunder clove
Virgin river ми е от любимите поредици, дано и тази е хубава

# 567
Някои от книгите "В смъртта" са доста тежки! Sad Описват се брутални убийства, че чак ми се свива сърцето...но съм почитателка на Агата Кристи и Шерлок Холмс и обичам този жанр и разплитането на объркани престъпления! Чудя се откъде й идват идеите на авторката, че продължава да издава книги от поредицата! Иска ми се вече Ив да се кротне, да роди едно детенце на Рурк ама уви няма такива изгледи! Joy

# 568
  • София
Леле, Алтън е толкова неверояно нагъл, че ме избива на смях.
Така. Около 65% от петата съм.
Скрит текст:
Чарли, майка ѝ и Челси избягаха от Савана и отидоха в Ню Йорк; сега летят между Савана и Ню Йорк, за да дават показания пред полицията, мерят си адвокатите и мускулите  и т.н. Майката иска да се развежда с Алтън, Алтън знае, че Чарли е наясно с цялото завещание, но човечецът не се дава лесно и е решил да прави компромис. В какво се състои великият компромис? Щял да благоволи да се разведе с майката, даже щял да ѝ даде пари, щял и да позволи на Чарли да не се омъжва за Брайс, при условие че тя се омъжи за него (Алтън).Сега се наслаждавам на сащисаните реакции на присъстващите  Laughing

# 569
  • София
В такива моменти ми иде направо да лобирам да се забрани със закон писането на повече от две продължения! Знам, ще ме сметнете за лоша, ама си искам проклетия щастлив финал и да се свършва вече! А Алита Ромиг ми е любимка при това!

Общи условия

Активация на акаунт