За тези, които четат любовни романи №26

• 88 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Първа на Hive trilogy  я свърших и съм доста доволна. Започнах втора, малко по-слаба ми е за сега, но съм съвсем в началото, може да се променят нещата. Simple Smile Определено любителите на вамп романите трябва да си я сложат в списъка.

# 541
  • София
За предпоследната говорим.
Спойлер
Скрит текст:
До края не бяга от имението. Финала завършва с "I do."

А тук как сама се подведох  ooooh!  Бях решила, че това са думи на Чарли. Направо си отдъхнах накрая.

Много големи спойлери за четвъртата от Infidelity:
Скрит текст:
Алтън и Сузана организират парти, на което да обявят годежа на Чарли и Брайс. Нокс и баща му правят план да измъкнат Чарли, приятелката ѝ и майка ѝ от болницата по време на партито. Баща му успя да измъкне майката, но явно Алтън е рабрал за това. Чарли не успя да избяга от имението. Алтън извика някакъв съдия в кабинета си, май един от гостите на приема, заключи Чарли, Брайс и Сузана и започнаха процедура по граждански брак. В последната сцена Брайс казва "Да", съдията се обърна към Чарли, за да я пита, а някой започна да блъска по заключената врата.

Лошото е, че сигурно чак довечера ще мога да започна петата.

# 542
Аз на петата видях финала, но преди това не четох нарочно, за да ми е интересна. Много бавно върви четвъртата като действие и стана тегава за превод, а като включим към това и липсата на време...
Алита обяви, че тази година ще излезе книга за Орен и годините, в които е бил в мафията. Само не ми харесва, че Аделайда ще е в книгата, защото ме дразни от самото начало, но ще го преживея.  hahaha

# 543
  • София
Направо ми прочете мислите – точно се чудех дали ще има нещо ново от нея тази година  Laughing Но за Орен и мафията не ми се чете, ще я пропусна.

# 544
Аз обичам мафиотски истории, ако няма много от "маминка" ще я прочета Laughing
Но ми остава и втората от поредицата й "В Светлината", тази година ще имам какво да чета от нея Laughing

# 545
  • Euskal Herria
Еее, поне Алита се стреми да оправдае маминка. Тъъъкмо й набера - колко е безволева, то пък в следващата глава за нея се окаже, че все пак не е съвсем беззъбо куче. Та се надявам в пета книга маминка да бъде малко по-силна и решителна и да навре Алтън (чумата да го тръшне, дано  Mr. Green) там, дето слънце не огрява.

# 546
  • София
Еее, поне Алита се стреми да оправдае маминка. Тъъъкмо й набера - колко е безволева, то пък в следващата глава за нея се окаже, че все пак не е съвсем беззъбо куче. Та се надявам в пета книга маминка да бъде малко по-силна и решителна и да навре Алтън (чумата да го тръшне, дано  Mr. Green) там, дето слънце не огрява.

И Брайс, и Брайс чумата да го тръшне.  tooth Той се оказва по-зле от Алтън.

# 547
  • Плевен / София

И Брайс, и Брайс чумата да го тръшне.  tooth Той се оказва по-зле от Алтън.
+1

# 548
Момичета, малко извън и същевременно в темата Grinning
През последните месеци се насъбраха доста книги за проверка дали да влязат или не в списъка с преводите. Следя какво четете, но може да съм пропуснала нещо или да не сме го коментирали в темата. Ако някой е чел нещо от тези заглавия ще се радвам да ми напише някакво мнение за книгата Simple Smile

Обновена снимка
списъка в блога
Само няколко от тях са ми известни. В момента от тях чета Good boy. Съвсем съм в началото, но нещо мудно върви. Някак си не ми задържа вниманието. Може и да е от факта, че имам много други неща, за които да мисля.
Бих препоръчала за превод книгите от серията на Робърт Тиер http://www.goodreads.com/series/167397-storm-and-silence. Първите две са завършени, последната още не е. Всяка седмица публикува по една глава в уотпад от нея. Няма много романтика, но са изключително забавни.

# 549
През последните месеци се насъбраха доста книги за проверка дали да влязат или не в списъка с преводите. Следя какво четете, но може да съм пропуснала нещо или да не сме го коментирали в темата. Ако някой е чел нещо от тези заглавия ще се радвам да ми напише някакво мнение за книгата Simple Smile

Обновена снимка
списъка в блога
Само няколко от тях са ми известни. В момента от тях чета Good boy. Съвсем съм в началото, но нещо мудно върви. Някак си не ми задържа вниманието. Може и да е от факта, че имам много други неща, за които да мисля.
Бих препоръчала за превод книгите от серията на Робърт Тиер http://www.goodreads.com/series/167397-storm-and-silence. Първите две са завършени, последната още не е. Всяка седмица публикува по една глава в уотпад от нея. Няма много романтика, но са изключително забавни.

Точно на тези книжки бях хвърлила око, но не ги намерих онлайн. Подскажи къде да ги намеря, моля  Grinning

# 550
  • София
Бях ги пускала в предишната тема, мисля.

# 551

Обновена снимка
списъка в блога

Точно на тези книжки бях хвърлила око, но не ги намерих онлайн. Подскажи къде да ги намеря, моля  Grinning
Имаше ги в www.theebookhunter.com. Ако не ги намериш мога да ти ги пратя.

# 552
Кошерът ( втора книга) както ми вървеше малко слабо завърши много интересно и с нетърпение започнах последната от трилогията. Simple Smile Все още съм на вълна " препоръчвам я" !

За списъка нещо не мога да схвана за кои книги се иска мнение . Тези с тикове, тези с хиксове, тези без нищо ? Обаче си харесах 1-2 книги и мисля след третата на Кошера да ги започна като стартирам със Scarlet Stone  , много добре ми звучи. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 13:22 от ShySun

# 553
Тези без нищо. Тези с тикове са прегледани, тези с Х или не са публикувани или няма нужда. Simple Smile

# 554
Playing for Keeps  съм я чела, много ми харесва, цялата поредица ми е много приятна, но за съжаление всяка следваща е малко по- безинтересна. Simple Smile  Веселяшки герои,  хилила съм се на някои реплики с глас, погаждат си номера и като цяло линията е такава - врагове се влюбват. Simple Smile
Nine Rules to Break When Romancing a Rake също ми хареса, весела беше, приятна романтична история от ранга на Джулия Куин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт