За тези, които четат любовни романи №26

• 88 618
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
5 последната ли ще е от поредицата? Някой има ли отзиви за някои от паранормалните книги на Силвия Дей?

# 151
  • Плевен / София
Честита нова година на всички четящи... Party да е мирна и щастлива....
Аз си "намерих" 2 и 3 книга на Принц на нощта на руски.... Wink така, че съм на вампирска вълна Joy Joy Joy

# 152
За много години момичета,живи и здрави и много,много щастливи.
Не съм влизала от няколко дни тук и ми стана интересно за Черния лебед,докато четях,какво сте писали.Обаче едно не ми стана ясно,а не знам англ. та да я прочета сама.Накрая с кой от двамата братя остава женската,с мъжа си или с другия,в който е била влюбена?Ако е мъжа й в крайна сметка влюбва ли се в него,тоест забравя ли другия и кой от двамата е по-лош всъщност?

# 153
  • София
5 последната ли ще е от поредицата?
Скрит текст:
Някой има ли отзиви за някои от паранормалните книги на Силвия Дей?
Да. Дано, де  Laughing
Разбрах защо казвате, че ви се е пропушило покрай Womanizer  Grinning 

За много години момичета,живи и здрави и много,много щастливи.
Не съм влизала от няколко дни тук и ми стана интересно за Черния лебед,докато четях,какво сте писали.Обаче едно не ми стана ясно,а не знам англ. та да я прочета сама.Накрая с кой от двамата братя остава женската,с мъжа си или с другия,в който е била влюбена?Ако е мъжа й в крайна сметка влюбва ли се в него,тоест забравя ли другия и кой от двамата е по-лош всъщност?

Скрит текст:
Жената остава с мъжа си. Няма лош брат в крайна сметка, и двамата са положителни образи. Накрая свършва как двамата с мъжа ѝ имат едно дете и тя е бременна с второ.

# 154
  • Стара Загора
Четох белегът на Мегън на Лора Лей,хареса ми паранормалната нишка с емпатията  Peace По прицип малко в повече ми идват интимните сцени,но тук имаше добър баланс с динамично развиващи се събития.Има ли някъде преведена книга за шефа на Брейдън - Джонас Уайът (Лъв),че ми стана много любопитен като образ?
Не още.

За много години момичета!

# 155
Честита Нова Година, момичета! Пожелавам ви най вече- здраве, любов като в роман и повече време за четене... bouquet
Аз и детето ни хвана вируса тези дни и изобщо не ми е до четене, затова пък наваксвам с епизодите от "Сладки малки лъжкини"! Mr. Green Доста рекламират филма "Паднали ангели"-за прочелите книгата подобна на Здрач ли е поредицата и от колко книги се състои?  Peace
Опитвам се да ви следя в темата, но май в последно време коментирате предимно книги на английски  Peace

# 156
  • В къщурката на хълма на феите
Доста рекламират филма "Паднали ангели"-за прочелите книгата подобна на Здрач ли е поредицата и от колко книги се състои?  Peace
покрай рекламата и аз се поинтересувах от книгите и се оказа, че съм ги чела, но изобщо не ги помня .. това не говори добре за качеството на поредицата Mr. Green Mr. Green

п.с. да оздравяваш бързо!

# 157
Хриси,бързо оздравяване! bouquet Покрай рекламите и аз започнах да я чета тази поредица,на първата част съм.Интересна е,но няма нищо кой знае колко впечатляващо,поне за мен и поне засега   Mr. Green (на 80% съм)

# 158
Хриси,бързо оздравяване! bouquet Покрай рекламите и аз започнах да я чета тази поредица,на първата част съм.Интересна е,но няма нищо кой знае колко впечатляващо,поне за мен и поне засега   Mr. Green (на 80% съм)

Много сте бързи!  bouquet  Hug Ще се ориентирам към филма и ако ми хареса ще си изтегля и книгите! Peace

# 159
  • Разпиляна във въображението
За мен тази книга бе разочарование. Дарих книгата, а останалите прочетох от Библиотеката. Според мен интересна идея, но калпаво изпълнение.

# 160
  • София
35% от Womanizer, когато той й предлага да му стане асистентка. Имам много сериозен проблем с образа на Калан - въобще не може да ме увлече, не виждам никаква интрига в историята. Пък я започнах с желание.
Но Оливия ми е симпатична.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 21:16 от milenaka

# 161
Благодаря за новата тема bouquet
Аз си чакам поредната от Хард Инк "Силно упорство" тя ще бъде  Бекет....днес трябва да излезе... Party

Да се запиша в тази тема, която наскоро открих и се опитвам да следя  Hug
Много ми хареса тази поредица и с нетърпение очаквам 4 част. Но да попитам случайно междинните части има ли ги преведени на български? Сигурно е коментирано, но ще съм благодарна, ако някой ми отговори. Гледах, че една от тях е за Изи и Джена и ще ми е интересно да я прочета и нея.

Иначе в момента съм на Въздухът който той диша.
Книгата обаче, която не успях да прочета е Преди, не исках да си развалям удоволствието от предходните.

# 162
35% от Womanizer, когато той й предлага да му стане асистентка. Имам много сериозен проблем с образа на Калан - въобще не може да ме увлече, не виждам никаква интрига в историята. Пък я започнах с желание.

Интрига, интрига.. малко е изсмукана "интригата". Че уж се влюбват , пък  тя скоро ще си тръгва, нали е само на стаж там. Simple Smile И другото е, че крият връзката си от брата.

# 163
Е, нали и аз там някъде я отписах, но
Скрит текст:
стана интересно, когато брат й разбра. Нататък Кармайкъл го играе мъжкар и тогава вече го харесах.

# 164
  • София
А това кога става? Защото започнах да прескачам вече.

Общи условия

Активация на акаунт