За тези, които четат любовни романи №26

• 88 588
  • 743
  •   2
Отговори
# 195

Дочело ми се е и нещо с войници, Navy Seals, Army  и т.н. Яяя си спомнете, книга от поредица за братя . Единия брат беше някакъв пилот на военни самолети, изпитател, залюби се с  някаква блондинка, отвлякоха ги от базата, някаква секретна информация май имаше намесена..

Мисията на Макензи?
https://chitanka.info/book/3995-misijata-na-makenzi

Точно това е, мерси!

# 196
  • Разпиляна във въображението
От Маккензи поредицата ми допадна първата. Другите ги запомних със светкавичните влюбвания, ама много бързи.  Laughing Май ги четох по диагонал.

Планувала съм "Любовта ми подари" на Сиела. 12 приказни истории.

# 197
Аз пък нямам търпение да видя вече издателските планове за годината. Ама никои още нищо не е качил...  Crossing Arms иначе как ви се струва Сладка заблуда?  newsm78

# 198
# 199
  • София

Започвам това – https://www.goodreads.com/book/show/22449572-53-letters-for-my-lover  Абсолютно непозната авторка, не знам какво да очаквам, лошото е и че не знам какво точно ми се чете. Някой има ли впечатления от книгата или авторката?

Отбелязана за четене, но някак.. не знам. Сподели Simple Smile
Така, отчитам се  Simple Smile
Не стигнах далече – 10-ина %. Но... ПРоблемът не е в книгата или в авторката, мисля, че, тя е добра, проблемът е в тематиката. Книгата е съвременна, действието, или поне докъдето прочетох, се развива в Канада. Разказът е от името на главната (30-ина ?) годишна иранчанка, която живее с мъжа си, също иранчанин, и двете им деца в Канада. Доколкото разбрах, той е помогнал на майка ѝ и брат ѝ да отидат да живеят и те в Канада. В началото действието започва през 95 г. на сватбата на най-добрата приятелка на главната. Оказва се, че е поканен и главният, който е описан като абсолютен женкар. Някога, между двете раждания на децата на главната, е имало нещо между тях и явно все още не е приключило. Четох още малко след това.
Предполагам,  че ще става въпрос за сблъсък между много различни култури и разбирания, и заради това зарязах книгата, точно в момента не ми се четеше нещо такова, но допускам, че книгата ще се окаже доста добра, би могла да ѝ дадеш шанс.  Simple Smile
Отбелязала съм другата ѝ книга – за Африка, която ще излезе май февруари. Като четох резюмето ѝ се сетих за един мой много любим филм с Мерил Стрийп и Р. Редфорд – "Вън от Африка".

Започнах новата на Рок Чик.

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 14:59 от milenaka

# 200
И аз стигнах до това заключение, четейки коментарите. И пак тук ми идва двоумението, като при Лебеда - изневярата, доста години е това. Хвалят главния. Мога и да направя опит заради него Thinking . Има и от негова гледна точка, кратка.

# 201
  • София
Да, може би при подходяща нагласа, ако ти се чете нещо по-различно, книгата ще се окаже добра. На мен сега не ми се чете нещо такова.

# 202
Не ми се чете за "тройки" - физически или духовни, колкото и да е красиво или добро написано. Наистина е до настроение. Висок рейтинг има. 

# 203
Относно издателския им план:

"Егмонт, Книги за любов Здравейте, момичета! Можете да очаквате първата част от издателския ни план за 2017 г. до края на месец април"

Tired

# 204
  • Euskal Herria
Ха, че то това е за първото шестмесечие. До тогава сигурно нищо няма да пускат ли?  Mr. Green  Изобщо напоследък май повечето издателства са в застой. Или обявяват едно, а накрая - и сроковете, и заглавията са съвсем различни.

# 205
  • у дома
Извинявам се много,може ли някой да ми прати на имейл Есен в Лондон и Нова година в Манхатън от Луиз Бей- epuв формат  Hug
Имейлът ми е
Скрит текст:
Изтеглям ги от тук http://thediaryofabookjunkie.blogspot.bg/2016/09/2.html и я качвам на четеца,но после не успявам да я отворя за четене-идея нямам защо,за пръв път ми се случва,а имам четеца от повече от две години ...

Иначе последно,за да не е спам четох Блу и Блудният син от Даниел Стийл-харесаха ми,но аз по принцип я харесвам как пише...

# 206

Дочело ми се е и нещо с войници, Navy Seals, Army  и т.н. Яяя си спомнете, книга от поредица за братя . Единия брат беше някакъв пилот на военни самолети, изпитател, залюби се с  някаква блондинка, отвлякоха ги от базата, някаква секретна информация май имаше намесена..

Мисията на Макензи?
https://chitanka.info/book/3995-misijata-na-makenzi

Точно това е, мерси!

Ако четеш на английски препоръчвам трилогията Broken. https://www.goodreads.com/book/show/25059548-broken?ac=1&from_search=true

# 207
  • София
Аз си откраднах предложението, точно по мой вкус е  Simple Smile

# 208
Оуу, добре изглежда. Ей сега набързо дочитам Маккензи и я мятам!

# 209
Здравейте, момичета Hug
Не съм прочела цялата тема, може и да сте коментирали, но аз пак да кажа - моята любима авторка е Сандра Браун, някоя чела ли е вече "Под опека"?

Общи условия

Активация на акаунт