За тези, които четат любовни романи №26

• 88 582
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Хич даже! Whistling hahaha

# 241
Аромантични сме отвсякъде, Хъмпти малко ме поотказа. Ще видим, след военните  на мАтори , ако нищо не ми хареса , ще се върна на втора книга.

# 242
Не става.

Някой беше качил 2 книги на Рейчъл Гибсън, харесвам я, но не съм чела останалите, което е хубаво, защото смятам да ги подпукам по ред на номерата /освен ако съм чела нещо, но съм го забравила/. Има ли бг превод на други, освен на Влюбен до безумие и Иситински признания?

# 243
Не става.

Някой беше качил 2 книги на Рейчъл Гибсън, харесвам я, но не съм чела останалите, което е хубаво, защото смятам да ги подпукам по ред на номерата /освен ако съм чела нещо, но съм го забравила/. Има ли бг превод на други, освен на Влюбен до безумие и Иситински признания?
Мисля, че са само тези двете преведени. Аз също я харесвам, пише доста увлекателно. В момента чета тази нейна книга https://www.goodreads.com/book/show/23644583-just-kiss-me. Нямам още много впечатления, но започна интересно.

# 244
3дравейте! Можете ли да ми кажете коя е третата книжка след " Само една нощ" и "Само една тайна" и от къде си я сваляте. Благодаря предварително!

# 245
Не става.

Мисля, че са само тези двете преведени. Аз също я харесвам, пише доста увлекателно. В момента чета тази нейна книга https://www.goodreads.com/book/show/23644583-just-kiss-me. Нямам още много впечатления, но започна интересно.

От litmir.ru свалих 15 книги на Гибсън, чета по ред на номерата, намерих ги и на немски, но за купуване.

# 246
Благодаря за отговорите, аз ги свалих на английски и в момента съм на https://www.goodreads.com/book/show/6950451-nothing-but-trouble? … ;from_search=true Аналогията със СЕФ няма как да се избегне, но ми харесва.

# 247
  • варненка от София
3дравейте! Можете ли да ми кажете коя е третата книжка след " Само една нощ" и "Само една тайна" и от къде си я сваляте. Благодаря предварително!

Третата предстои да бъде издадена тази година, ако я чакаш на български, четох, че октомври май я гласят, но може и да не е тогава. Егмонт все още не са качили издателския си план за годината. Тиара път още бавят последната от Хард Инк...

# 248
Аз пък като ги питах кога ще я издадат третата книга ми казаха цитирам ” очаквайте я през есента”... сега гледам са качили първата книга от някаква нова поредица... имате ли впечатления по нея. Много се надявам, като сериозно издателство да си довършат поредиците. Има толкова много започнати и не довършени, че да се чудиш. Сега пак почват нова. Така ми се иска да продължат с Ще те чакам, Твърде далеч, Един удар на сърцето, Слепият херцог и др. Дали ще го направят ..... не знам  newsm78 Praynig

# 249
Черните рицари за сега са готини, всичко има - военни, детски учителки, спец части, цру агент, мафиоти иииии в началото на втора - сомалийски пирати.  Laughing

# 250
  • Плевен / София
Черните рицари за сега са готини, всичко има - военни, детски учителки, спец части, цру агент, мафиоти иииии в началото на втора - сомалийски пирати.  Laughing
да...ако се бяха появили и вампири щеше да е всичко събрано в едно.... Joy Joy Joy

# 251

Ооо, ето защо ми звучеше познато! Четох преди няколко дни фен превод на втората книга  Sunglasses Все още се чудя дали да чакам преводите на следващите части или да се сборя с оригинала, но ще бъде неравна битка, това е сигурно  Crazy

# 252
Има време, само в началото на втора съм , а те са 8  Grinning

# 253
Аааа, забравих най-важното - спецчастите са рокери!!! Харлита имат всички!

# 254
  • Euskal Herria
И то специална поръчка, тунинговани. Харесва ми поредицата.

Общи условия

Активация на акаунт