За тези, които четат любовни романи №26

• 88 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
А, забелязала съм, че Ела превежда бързо. След като са накрая на 4-тата, съвсем скоро ще приключат и с петата  Simple Smile

Дано  Heart Eyes

# 331
  • Плевен / София
А, махнат един, появи се друг, нищо фатално.

Аз нали започнах с препрочитането на Алита Ромиг, че преди дни излезе петата от "Изневяра" (така ли беше преведена поредицата на български?). На втората книга съм, чела съм я и пак много ми харесва. Добре че вече излязоха всичките.

На английски ли е излезнала?
Защото Фен преводите в момента превеждат 4-тата.Даже са към края и почти нямам търпение.Нищо  друго не захващам докато не я преведат.

yes На английски, преди няколко дни. Преди нарочно спрях да чета след втората, защото ми писна да "си гриза ноктите" след всяка. Сега ги подхванах отново, защото вече излезе и последната и ще ги чета наведнъж  Grinning
и ако се смилиш над нас, не четящите на английски може  на ЛС  или в спойлер да споделиш ще има ли хепи енд накрая......че косите ми ще побелеят докато разбера края на тази история.... Joy Joy Joy в момента сме на половината на 4 книга....

# 332
  • София
А, още препрочитам втората, така че съм далече от последната, но ще пиша накрая дали има хепиенд или не, без подробности  Simple Smile

# 333
  • София
Ааа,не вярвам в тоя жанр да няма хепи енд,почти е сигурно...Всички лоши са умрели,а влюбената двойка заживява мирно и щастливо в замъка Монтеки,с две-три дечица наоколо...Примерно  Laughing

# 334
  • Плевен / София
А, още препрочитам втората, така че съм далече от последната, но ще пиша накрая дали има хепиенд или не, без подробности  Simple Smile
love001 няма нужда от подробности....важното е да си отдъхна, че края ще ми хареса и спокойно да си чета преводите на момичетата...  за които съм им много благодарна Heart Eyes

# 335
Алита е подготвила три епилога.

Скрит текст:
Има хепи енд, отдъхнете си.

# 336
Да си кажа и аз за книгоиздаването тази година. Най - много съм разочарована от Егмонт. От тях очаквах много, ама явно тотално са се изложили.... просто от всички книги ще си взема третата на Симона А.
А само да попитам тези които са чели книгата Преди на Анна Тод как е? Хубавали е, дали си заслужава. Понеже много харесвам След(даже сега си я препрочитам) и много се чудя в каква насока е.  newsm78

Ами ако питаш мен, няма смисъл, останах леко разочарована, прочетох я на инат. Там всъщност се разказват първоначалните събития, покрай облозите разни за свалката и прочее от негова гледна точка. Съвсем спокойно можеше да мине и без тази книга, за мен беше изсмукана от пръстите.
Благодаря ти  bouquet, ще реша дали да я взема. Много се колебая иначе.

# 337
Бях започнала на Алита първата книга от една друга нейна поредица,но не ми хареса.  Thinking

Чудя се дали да започна тази поредица,но чета повече положителни мнения,а и тук явно се харесва...

# 338
  • София
И аз нещо не се разбрах с другата. Мисля, че тази е много по-интересна.

# 339
С новата й поредица ли? За религиозния култ? Тя е много специфична и на мен не ми хареса първоначално, може би съм свикнала твърде много със свободата, която имаме в днешното съвремие и на моменти, докато четях събуждаше твърде много гняв, гърлото ме стягаше. Но на мен са ми много интересни такива религиозни култове, секти и като цяло подобни общества, та затова я харесах накрая.
"Изневяра" не е типичната за Алита книга, който е чел "Последствия" ще ме разбере напълно. Липсва тази скорост, този екшън и движение, което имаше в другата поредица и дори в първите 2 книги от "Изневяра". Казват, че четвъртата започва да прилича повече на "Последствия", но до момента не виждам приликите, надявам се петата да оправдае високите ми очаквания към авторката.

# 340
  • София
Аз говорех за тази https://www.goodreads.com/series/88623-consequences
Коя е тази за култа?

# 341
  • Плевен / София
Алита е подготвила три епилога.

Скрит текст:
Има хепи енд, отдъхнете си.
newsm68 newsm44 newsm68
Благодаря много за хубавата вест....камък ми падна от сърцето Laughing
Омразен съквартирант започва много  интересно и ми навява спомени за Забранена страст.... Peace

# 342

Тази е за култа - https://www.goodreads.com/book/show/28090846-into-the-light
На мен "Последствия" ми хареса повече, но екипа решихме да започнем с нещо по-леко като "Изневяра", за да видим как ще се приеме авторката.  Peace

Омразен съквартирант започва много  интересно и ми навява спомени за Забранена страст.... Peace

На една авторка са, а стилът й е доста разпознаваем. Както и на Ви (Вай) Кийланд, още от началото се разбира, че е нейна книгата  Mr. Green

# 343
  • Плевен / София

Тази е за култа - https://www.goodreads.com/book/show/28090846-into-the-light
На мен "Последствия" ми хареса повече, но екипа решихме да започнем с нещо по-леко като "Изневяра", за да видим как ще се приеме авторката.  Peace

На една авторка са, а стилът й е доста разпознаваем. Както и на Ви (Вай) Кийланд, още от началото се разбира, че е нейна книгата  Mr. Green
Да....явно и тук ще берем ядове  до щастливия финал.....Авторката добре поддържа интереса ... Mr. Green

# 344
  • София
Благодаря  Simple Smile За култа даже не съм я започвала.

Общи условия

Активация на акаунт