За тези, които четат любовни романи №26

• 88 537
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • ВАРНА
Много моля за Черните рицари от Читанката някоя добра душа да ми конвертира в Моби формат и да ми я ....................

Компютъра още ми е на ремонт,а лаптопа не е мой и не мога да качвам програми и да преформатирам за Киндъла,а така ми се чете за спец-частите 😇

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 13:49 от morgana07

# 347
Много моля за Черните рицари от Читанката някоя добра душа да ми конвертира в Моби формат и да ми я прати на мейла
mpi_morgana@yahoo.com

Компютъра още ми е на ремонт,а лаптопа не е мой и не мога да качвам програми и да преформатирам за Киндъла,а така ми се чете за спец-частите 😇

Ето линк към втората в моби формат.

Джули Анн Уокър – Черните рицари АД 02 – Любов на колела.mobi:
http://dox.bg/files/dw?a=e74f50c561

Ще видя дали имам и първата, да ти я изпратя поне на мейла.  Simple Smile

# 348
  • ВАРНА
Благодаря за мейлите и линковете,страхотни сте  Hug  bouquet Вчера до почти 4ч посреднощ четох,хареса ми много книгата и си оставих края за днес.Напомня ми малко за Хард Инк,обичам военни,спец-части,тюлени,ФБР и подобни  Heart Eyes Единствено малко ме подразни постоянното повтаряне на "Боже мой!" "Пресвета божия майко" "Исусе Христе!" и подобни изрази  Mr. Green

# 349
  • Плевен / София
Момичета, Hug  помагайте Praynig
Искам да прочета отново книгата, в която ГГ беше малтретирана от по голямо момче  и той беше с ограничителна заповед.....тя се връща в родната къща за сватбата на сестра си, която е близначка, а другата май се оказваше бременна....сещате ли се за заглавие или поне автора.... newsm78

# 350
Искам да прочета отново книгата, в която ГГ беше малтретирана от по голямо момче  и той беше с ограничителна заповед.....тя се връща в родната къща за сватбата на сестра си, която е близначка, а другата май се оказваше бременна....сещате ли се за заглавие или поне автора.... newsm78

Имам бегъл спомен, че "Идеалният мъж" на Джули Гаруд май беше с подобен сюжет. newsm78

# 351
Много ми хареса Feversong, я я четете да дискутираме, хм, последните 2-3 страници  #Crazy

# 352
  • Плевен / София

Имам бегъл спомен, че "Идеалният мъж" на Джули Гаруд май беше с подобен сюжет. newsm78
Точно тя е ... bouquet bouquet bouquet

# 353
Много ми хареса Feversong, я я четете да дискутираме, хм, последните 2-3 страници  #Crazy

На момента изоставям сегашната и я започвам, не давай спойлери! Simple Smile

# 354
  • Варна
Сакън, тихо! Още не съм я почнала, друго чета.

# 355
Ауу, ама четете, изрових форумите да чета коментари, но с вас ми е по-приятно  Hug
Няма никакви спойлери да казвам Simple Smile Но книгата си струваше, дори и само заради финалните глави, но не само

# 356
  • София
А знаете ли колко книги ще има? Защото и тази поредица съм я сложила на изчакване, докато излезе всичко, но като ви чета, нещо с чакането не ми се получава   Grinning  Всъщност, 8-ма не съм чела, сега и 9-тата, гледам, че още една е предвидена, но за след нея не съм ровила за информация.

# 357
Тази уж е последна последна за Мак и Баронс, следващата е за Дани, а по-следващата- "друго"

# 358
  • София
Благодаря  Simple Smile Значи и нея ще я подкарам.

# 359
  • Бургас
Чета последните страници и си мисля- ДАНО издателствата, които четът тук да си направят извод от това че почти целите теми за обсъждане на люб.романи са пълни с дискусии за такива на английски език или фен преводи. И това само защото те не издават вече нищо интересно  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт