За тези, които четат любовни романи №26

• 88 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Добре че в началото на тази книга имаше кратко резюме по месеци  Laughing 

# 421
Аз съм на "When it rains" - https://www.goodreads.com/book/show/17833493-when-it-rains?ac=1& … ;from_search=true
Обезводних се от рев, останали са ми 20 страници и не ги планирам скоро. ooooh!
Препоръчаните нещо разведряване, имам спешна нужда Laughing
Още я помня. И още не мога да реша какъв е краят. Довърши я, може и да решиш, че е хепи.

Дочетох я  ooooh! Нищо, ама нищо Хепи не видях в края  Close
Скрит текст:
А  от това изречение ми се доповръща  ".I’m lucky that Asher opened my eyes again because if I had never met him, I probably never would have realized how much I really do love Beau."
Ми не го заслужаваше пък! Naughty #Cussing out

# 422
Чета Рейчъл Гибсън наред, сега съм на серията Lovett https://www.goodreads.com/search?utf8=%E2%9C%93&q=rachel+gib … rch%5Bfield%5D=on
Препоръчвам като транквилант след турбо-сакрални, дехидратиращи и обръщащи стомаха и червата нечовешки драми. Пък и в Тексас е тооолкова топло, че забравям за "бахъра"* навън.

* бахър - разг. голям студ Simple Smile

# 423
Велика е , велика Feversong! Завършистрахотно и се надявам след книгата за Дани да има такива за деветте. Рьодан го заобичаах още повече, Бъронс също...

# 424
  • Варна
Велика е , велика Feversong! Завършистрахотно и се надявам след книгата за Дани да има такива за деветте. Рьодан го заобичаах още повече, Бъронс също...

И аз така!  Heart Eyes

# 425
  • Плевен / София

И аз така!  Heart Eyes
  "светнете" каква е историята в тази книга..... Wink така, като коментирате книги, които не мога да прочета ooooh! ....изостряте апетита ми за четене, но си оставам гладна Cry

# 426
  • София
gostenka68, става дума за последната 9 книга от поредицата Треска на Карън Мари Монинг. Първите пет книги са преведени на български, така че ще можеш да я четеш. Поредицата е страхотна. Романтично фентъзи. Истински завиждам на тези, които тепърва ще я почнат.

# 427
  • Плевен / София
gostenka68, става дума за последната 9 книга от поредицата Треска на Карън Мари Монинг. Първите пет книги са преведени на български, така че ще можеш да я четеш. Поредицата е страхотна. Романтично фентъзи. Истински завиждам на тези, които тепърва ще я почнат.
Благодаря bouquet ще ги потърся....

# 428
Самостоятелни ли са или трябва да се почне от първата книга?

# 429
  • София
От първата, всички са свързани.

# 430
И Чарли ги забърква едни...сега почвам новата на Gena Showalter, макар че там малко падна качеството, но...какво друго да чета  Tired

# 431
Чарли отдавна я спрях, май е време да се препрочита, че 2 книги поне не съм ги чела. На Джена пак бях започнала поредицата, но не ми  върви, много мъчителни , много.. всичк ое срещу тях, прекалено много негативизъм ми идва.

# 432
Как бе, забавни са  , по-натам има доста забавни персонажи Sunglasses Даже сега е открила религията, та по-новите й книги са доста захаросани и не толква секси

# 433
  • Варна
Викам да се пробвам с Атлантидата на Алиса Дей. Още ми е едно паранормално на душата Simple Smile

# 434
А за Круз имам теория
Скрит текст:
Помните ли как при Крисчън нямаше последствия след песента, някой му обясни ( Мак или Дани), че или заради това, че е роден човек , или заради това, че някак не се е поддал на тъмната си страна. ПРедполагам има някакъв вид "изкупление на греховете" след което може  един ънсийли да стане по-съвършен, след постъпката на Круз - защо не! Мак сама каза, че той е надминал себе си и е постъпил немислимо за  природата си, направи самоубийствен акт като й даде другата част на песента.   Може и малко по-философски да се погледне на нещата - всяка теза си има антитеза. Както има добро, така трябва да има и зло и т.н. , т.е. тази тройка винаги се е повтаряла до сега и винаги ще се повтаря

♥ HAPPY ♥  ,  ти за коя поредица говориш?  Аз имах предвид тази https://www.goodreads.com/series/46385-lords-of-the-underworld

Общи условия

Активация на акаунт