Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 62 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А днес тъкмо пристигнаха драскалките. Е, засега не се радват на голям интерес. Laughing
Скрит текст:
Така като ги гледаш колко биха били издръжливи?  newsm78 Видях си името сред печелившите точно за драскалка(а толкова исках легълце  Tired),та ми стана интересно

# 211
С 6 бележки, но няма котешко легло за Наско.  newsm45

Но пък е много щастлив, че си има броколче. Само го разнася насам-натам. Много удобни ръце и крака има. Laughing

Скрит текст:

Много сладък, този Наско.  Да ти е жив и здрав!

# 212
  • София
Поне котката ми има късмет и спечели купичка и легло. За мен нищо  Laughing

Танче голям сладур е Наско  Heart Eyes Лаленце и твоите са много сладки, имам голяма слабост към черни котки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 213
  • на североизток от Рая
Леле, Таня, какъв красив сивушко си имаш.Мечтая за сиво коте, но едва ли ще имам в апартамента...Ще играя в тази игра, ако нещо спечеля, ще видим, ще реша къде ще отиде. 😊

# 214
  • Телиш/Плевен
Така като ги гледаш колко биха били издръжливи?  newsm78 Видях си името сред печелившите точно за драскалка(а толкова исках легълце  Tired),та ми стана интересно
Ами май са от картон, така че едва ли са много издръжливи. Thinking

Таня, страхотен е Наско! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

404NotFound, благодаря ти! Hug И честито на твоето късметлийско коте! Heart Eyes

# 215
Танче, "носи" Насето в нашата тема, красавец! Heart Eyes
Лаленце, прекрасни са, заповядай в котешката тема, драскалките изглеждат хубави.
Не се сещам, но някой пита наскоро за печелившите от играта на Скрабъл, ако някой е намерил печелившите имена ще помоля да постне линк тук.

# 216
Ето ги печелившите от Скрабъл:
http://www.sportal.bg/news.php?news=526409
дано се похвали някой  Hug

# 217
Тези печеливши са от 2015г

# 218
  • София
Здравейтe момичета, не съм писала до сега при вас, но ви чета от време на време. Днес си взех спечелените подаръци от фантастико и от DD ( спечелих от последната им фб игра) . Пък дано темата ми донесе късмет и повече подаръци. Успех ви желая на всички.  bouquet

Скрит текст:

Тази т.нар кърпа повече прилича на покривка, но нищо. Grinning

Скрит текст:

# 219
sea.sea, радвам се да те видя тук. Hug

# 220
  • Сандански
Искам награда  Whistling

# 221
 hahaha
Нахалитет. Laughing

Да, от 2015 година са.
Аз не се сещам дали съм участвала в тази игра, но нямам имейл, така че и да съм явно не печеля.

# 222
  • Варна
Получихте ли си наградите от третата /28.11. - 04.12./ седмица на Гурмето?

# 223
Ох  ooooh!, много се извинявам, въобще не погледнах датата, видях в правилата, че ще се публикуват в спортал и търсачката само това ми показа.

Иии да се похваля и аз с шоколадови монетки от НЛ, жената от лафка ме гледаше с ейййй такива очи- ма как не знаете кои са лото игрите- ми ей така не знам  Laughing

# 224
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И аз с купичка от Гурме, а толкова искам легло или драскалка за котьо...

Общи условия

Активация на акаунт