Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 62 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
 hahaha
Пожелавам успех тогава.

# 286
  • Сандански
Днес ще ми доставят последните награди от мюслито. Все пак преди нова година. Simple Smile

# 287
И аз сега получих три смс-а от Лео-чакам кана и два комплекта бисквитки.Имам и едни вафли да получавам,ама тях никакви ги няма...Честито на всички за наградите от тези дни!Дано Новата година донесе още желани и изненадващи игри и емоции!

# 288
  • при късмета
От Лео сега ми донесоха наградата от Савекс.

Не мога да вляза в календара на Милка по някаква причина  newsm78

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 09:59 от ма ко

# 289
Току-що влязох, при мен няма проблем.
Пробвай през друг браузър.

# 290
  • Сандански
Днес ще ми доставят последните награди от мюслито. Все пак преди нова година. Simple Smile
Получих ги вече нямам за получаване.  Peace

# 291
Получих ги вече нямам за получаване.  Peace
А Мейбълин? Simple Smile
Днес си взех един последен фиш за милионите, но пак нямам бонус награда - явно ще си остана с монетата. Стига ми, но щеше да ми е интересно да ми се падне виртуален залог, за да им пробвам онлайн игрите Wink

# 292
само аз ли не мога да изпратя пожелание в Милка ? Пробвах с три браузъра

# 293
  • Телиш/Плевен
Вчера пуснах фиш за тегленията на Големия джакпот, бонус печалбата ми е участие за автомобила (т.е. нищо Mr. Green).
От снощното теглене не печеля нищо (гледам, че обсъждате), ще видим другите.

За получаване остана купичката от Гурме.

Нова година - нов късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 294
Току що получих наградата, която си нямах и на идея каква е. Играта Скрабъл, много симпатична изглежда, никъде не пише, че съм спечелила, директно по телефона са звъннали. И аз получих от савекс омекотител син и прах за бяло 2 в 1

# 295
Аз онзи ден пуснах онлайн фиш за лото игрите, но не виждам къде мога да си го проверя  newsm78 Или може би автоматично се проверява и ще ме уведомят, ако печеля. Предполагам, че не печеля, защото имам мейл за 20 ВИП точки, но все пак да си питам  Blush

# 296
Преди малко ми се обадиха от Кауфланд. Печеля електронна книга от Коледния календар.
След:
120 кода от Хипер - абсолютно нищо
60 кода от Милка - съвсем нищо
80 кода от Мюсли - кръгло нищо.
Лидл, Савекс, Милде и т.н. нищо, нищо и пак нищо.

Вече беше крайно време, то беше каръщина, ама чак пък толкова.

# 297
Преди малко получих обаждане от Кауфланд печеля ваучер за пазаруване от 50 лева,дано съм счупила каръка и имам повече късмет през 2017 г. Grinning

# 298
  • Сандански
Толкова се надявах за Кауфланд  Cry

# 299
Аз онзи ден пуснах онлайн фиш за лото игрите, но не виждам къде мога да си го проверя  newsm78 Или може би автоматично се проверява и ще ме уведомят, ако печеля. Предполагам, че не печеля, защото имам мейл за 20 ВИП точки, но все пак да си питам  Blush
Първо трябва да си направиш профил тук (ако нямаш): https://7777.bg/loto_games/
Влизаш в профила и натискаш "лото игри", след това "проверка за печалба" - кодът отдолу на билета. Изписва ти колко печелиш и даже дали имаш бонус печалба. Ако не печели, въвеждаш същия код във "2 шанс" (т.е. втори шанс )), после отваряш "вип клуб" и си избираш за каква награда да играеш с бонус точките си. Едно участие е равно на 10 бонус точки - ако непечелившият билет е от 2 лв ще имаш 20 т. и т.н. Обаче шансът е почти никакъв, понеже има хора, които купуват билети всеки ден и имат хиляди участия за всяка от наградите - предполагам, че те ги печелят.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт