Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 62 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Sparx продължава има нови награди

# 466
За много години. Нека 2017 бъде годината с най много спечелени награди. Желая ви всеки ден няколко да се похвалят със страхотни награди. Успех http://promo.akumulatori.bg/
В тази игра веднага в имейла ли изписва дали сте сред първите 201 или в последствие ще се изпращат други имейли на печелившите.

И аз това се чудя. Играх. На имейла няма нищо, може да съм била 202-ра.  Joy
Имам имейл,че участвам в играта за тегленето на зарядното-голямата награда след 17.01.17.

# 467
  • София
За много години. Нека 2017 бъде годината с най много спечелени награди. Желая ви всеки ден няколко да се похвалят със страхотни награди. Успех http://promo.akumulatori.bg/
В тази игра веднага в имейла ли изписва дали сте сред първите 201 или в последствие ще се изпращат други имейли на печелившите.

Имам имейл,че участвам в играта за тегленето на зарядното-голямата награда след 17.01.17.

И аз така.  Simple Smile

# 468
  • на североизток от Рая
 И аз имам такъв имейл. Очаквах да получа 40% намаление, че имам нужда от акумулатор.  Crazy Кога успяха 201 души да се регистрират.  Rolling Eyes

# 469

И аз така.  Simple Smile

И при мен е така!

# 470
Искам да ви питам, може някой и да се сети коя беше тази игра. Трябваше да се изпрати рецепта със снимка. Дори не помня какво се печелеше. Мислех си, че е игра на София мел, но май не е /а в мозъка ми е запаметено това брашно Embarassed/. Сеща ли се някой?!?

# 471
  • София
Честита нова година на всички! Да е здрава, щастлива и много късметлийска!  Simple Smile
Аз нямам мейл, че участвам в тегленето за зарядното, но току-що спечелих тениска от игра на Cinema City във ФБ.  newsm44

# 472
Искам да ви питам, може някой и да се сети коя беше тази игра. Трябваше да се изпрати рецепта със снимка. Дори не помня какво се печелеше. Мислех си, че е игра на София мел, но май не е /а в мозъка ми е запаметено това брашно Embarassed/. Сеща ли се някой?!?
Да не е на котани-червения пипер?Само за това се сещам...

# 473
# 474
# 475
  • Сандански
Няма ли някоя нова игра като например милка с бележки  Laughing

# 476
  • Сандански
Изтеглени са всички печеливши в My sparx.  Peace

# 477
  • Русе
Много ме разочароваха, при 6 билета за Спорт Депо, нищооо, ми можех ас една ваучерче да не зарадват!! Laughing

# 478
За батериите не са, или поне аз не ги виждам. Там заложих този път, дано ме огрее  Wink

# 479
  • София
Добре започва годината - каката печели билет за кино, а днес се обадиха, че в края на годината е спечелила и слушалки от кино игра.  Laughing

Но батериите още ги няма, аз там играх.

Общи условия

Активация на акаунт