Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 62 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Запис.

# 481
  • Пловдив
Аз за спорт депо купих 15 билета и спечелих един гол ...

# 482
  • при късмета
И аз играх за ваучер и мен ме няма

# 483
  • София
В спаркс играх за всички награди и имам код за кино Simple Smile Имам и обаждане от личен номер и съм много любопитна кой е бил Simple Smile Детето вместо да вдигне тича из къщи с телефона и те затвориха Simple Smile

# 484
Аз печеля билет за кино и ваучер. Party
Бях купил по един билет и за двете.

# 485
От Гурме някаква вест?

# 486
Аз за спорт депо купих 15 билета и спечелих един гол ...

Да те броим при печелившите тогава? Joy Joy
 Hug

# 487
  • Телиш/Плевен
Честито на всички! Hug

Първата ми награда за тази година е билет за кино от Кока-Кола Спаркс. Heart Eyes

# 488
  • София
И аз с билет за кино от Спаркса.  Simple Smile

# 489
  • София
Получих мейл, че печеля награда от играта на Milka Simple Smile Първа награда за годината Simple Smile

# 490
  • София
Коя игра, с календара ли?
В спаркса играх за батерия с 9 билета...там за друго не играя освен за тази пуста батерия от няколко месеца и няма и няма...

# 491
  • София
Коя игра, с календара ли?
Да, с календара трябва да е, въпреки че в мейла не уточняват.

# 492
  • София
Здравейте,
И аз съм с ваучер за Спорт Депо. Безкрайно съм щастлива, тъй като никога нищо не съм печелила от там. И май това ми е най-голямата награда до сега... newsm47

# 493
  • София
От Гурме някаква вест?

В момента ги качват. Дъщеря ми е спечелила най-после легло, а аз - чинийка. Simple Smile Обаче списъкът с чинийките все още не е пълен. Стигнали са до 20 и няколко награди и ту се показва, ту изчезва. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 16:55 от Тaня67

# 494
От Гурме някаква вест?

В момента ги качват. Дъщеря ми е спечелила най-после легло, а аз - чинийка. Simple Smile Обаче списъкът с чинийките все още не е пълен. Стигнали са до 20 и няколко награди и ту се показва, ту изчезва. Simple Smile

Редактирам - Точно в момента списъкът е съвсем объркан. Победителите от предишната седмица са сложени в последната.
Печелившите за драскалка са същите като миналата седмица. Има някакво объркване.

Общи условия

Активация на акаунт