Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 62 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да ви кажа аз как си взех нещата от Фантастико.  Simple Smile Отидох на щанда с тортите, обясних на момичето защо съм там и че търся управителя. Бях си принтирала мейла, тя го взе и след малко ми донесе наградите, не са ми искали документ, нито съм се подписвала никъде, което не е добре за тях, защото утре мога пак да отида и те не могат да докажат, че съм си получила нещата. Simple Smile

# 346
  • при късмета
И аз имам имеил от Фантастико, че печеля кърпа и чукче. Ще ги взема само ако имам път натам, че имам такава награда и от предишния магазин. Иначе чукчето е съвсем обикновенно, което се продава по щандовете, но кърпата е хубава

# 347
  • Сандански
И аз имам имеил от Фантастико, че печеля кърпа и чукче. Ще ги взема само ако имам път натам, че имам такава награда и от предишния магазин. Иначе чукчето е съвсем обикновенно, което се продава по щандовете, но кърпата е хубава
То не е кърпа, а плат от плътно перде  Peace

# 348
  • София

+ 10000. Бях качила снимки малко по назад.  Simple Smile

# 349
  • при късмета
Обаче според предназначението си, върши много добра работа. Аз под кухненска кърпа разбирам тази, с която си подсушаваш ръцете, не за съдове или да бършеш друго. За тази цел хавлиените са ми по-неудобни и предпочитам от друга материя

# 350
И аз имам мейл от Фантастико за ваучер от 5 лева, майка ми също - тя печели комплект от 2 чаши.
И двете ни няма в списъка с печеливши иначе  Thinking

# 351
  • Сандански
И аз имам мейл от Фантастико за ваучер от 5 лева, майка ми също - тя печели комплект от 2 чаши.
Сигурна ли си, че гледаш правилната седмица трябва да отвориш втората  Simple Smile

# 352
Не всички кърпи са хавлиени  Simple Smile Това е пешкир - платнена кърпа за кухня. Ако искате да знаете, продават ги и в хубави магазини и на етикета си пише "кърпа за кухня" (по принцип за подсушаване на съдовете след миене, но може да се използва за всичко). Бях си взела отнякъде комплект от три в лилаво и са си точно от плътен плат; приличат на малки покривки, но формата е на традиционна кърпа за баня и имат закачалка.

# 353
И тази седмица няма никой от семейството ми във Фантастико....мрън CryНо гледам има доста повтарящи се имена за една и съща награда,дори са едно под друго,а и такива написани и на кирилица и на латиница.Здраве да е,имам кърпа от първата им игра и много я ползвам-харесва ми.

# 354
Сигурна ли си, че гледаш правилната седмица трябва да отвориш втората  Simple Smile
Благодаря  bouquet Изобщо не бях разбрала, че тази игра ще бъде няколко седмици. Погледнах веднъж миналата седмица и толкова  Laughing

# 355
 EmbarassedИ аз съм гледала печелившите от мин.седмица и мрънкам....ММ има кърпа и лопатка,а малкия ми син-чаши.Голям срам...Благодаря на Ivaylo77 bouquet

# 356
  • София
И аз имам мейл за 2 чаши. По-натам може и да ги взема (срока е до февруари). От предишната им игра имаме 7 такива чаши.  Grinning Бях регистрирала цялата фамилия. Хубавото е, че Гео Милев ми е по-близо от Разсадника.

# 357
  • Сандански
Има ли някой който не си е получил още мейла, че печели в фантастико и по точно в mail.bg?

# 358
  • у нас
Излезна ли са печелившите за миналата седмица на Фантастико. Получила съм имейл, че печеля чаши и са ми написали как трябва да ги получа. Лошото е че трябва да се взимат лично..

Аз също получих мейл, че печеля чаши.  Heart Eyes НАй-накрая.  Grinning Всички лично ли са ходили да си вземат наградите? Дали не може някой роднина да ги вземе като му се предоставят данните, които искат?

# 359
  • София
И аз с мейл за две чаши, от предната им игра имам 3, станаха почти комплект Wink

Общи условия

Активация на акаунт