Честито хринстиянче на Снежка!!!!!!
Да сте здрави, щастливи и много обичани!!!!!!!!
И аз много се радвам, че много се мъчи с дъвченето иначе. Ти сигурно още пасираш?? Аз моя го храня като голям човек, до колкото го храня, че той е ужасно злояд нищо не яде от няколко месеца освен маслини и ако е на кеф кашкавал, сирене и кис мляко и то само ако е от бурканчето ако му го сложа в шише не иска. Той е свикнал по принцип във различните шишета различни неща да има и ако му дам примерно в друго шише сок отказва (това е най любимото му нещо, сока; с това живее буквално и то само купешки, не и домашно изцеден
), абе чишит и половина. А за яденето, не знам какво да правя вече много взех да се притеснявам. То разбирам да потбира и да не яде всичко, но нищо да не яде... Гоним се с лъжицата той се дърпа, крищи, реве, бяга, плюе ако влезе нещо в устата му, абе ужас. Свекърва ми вика дай му нещо за разяждане, ама той нищо не можеш да му пъхнеш в устата как до му дам.
Какво да првя вече, помощщщщщщщщщщщ...

.
. От известно време се опитва да ми се сърди и тръшка като не му разреша нещо, но засега моят инат е по-голям от неговия
. Вчера ходихме с варненските мами и семействата им на пикник и беше много пубаво- ние похапнахме и запознахме мъжете, децата се натичаха и наиграха на зеленото.
, защото миналата много го беше страх от морето.
Вече доста по-малко ми пука, ама като ме "стегне шапката" с разни други неща, блъскането на лъжицата ми идва в повече.

.
.
.
първо да почерпя наборчетата
morning
а после мамите
а
утре щото баткото още не си ги е свалил от телефона .
Аз вчера купих едно за деца, но е на сиропче. Страхотно е, с вкус на портокал (много по-вкусно е от мултисаностола), почти не се усеща дъх на витамин. Но Ева не пожела да го опита
Усети го дори във водата или в сока, макар че според мен не се усещаше.