Бял списък на продуктите

• 314 642
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 540
Някой знае ли къде в София мога да намеря тесто за пица Фея?
Виждала съм във Фантастико.

# 541
Още един плюс за Сторко. Доволна съм от всичко - консерви, замразени смеси, лютеници и т.н.
И аз така.
Мезетата на Лесидрен и на мен ми станаха любопитни.
Няма ли ги по големите вериги - Била, Хит, Метро newsm78
Пилета на Джиев в коя от големите вериги сте срещали да се продават или пак само в техни си магазини.

# 542
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Хъни-Бъни,

Аз пилета на Джиев не съм срещала по веригите магазини, открих им магазина в Люлин случайно, след като бях чела за тази фирма тук, в тази тема. Гледах в сайта им и останах с впечатление, че работят само с техни си магазини. И яйцата им са хубави (и по 20 ст.), и пилетата, и пилешката шунка. Имат и комплект дреболии за супа. А бе, откакто ми казахте тук за тях, редовно прескачам към магазина им.  Heart Eyes

# 543
Didranad  къде горе - долу е магазина newsm78

# 544
Колбасите, а и всички останали продукти на Лесидрен са страхотни!За съжаление  мога да се възползвам от тях само когато ходя на гости на родителите ми!
Сирене Пършевица
Топено сирене Елена
Учудващо за мен и масло Верея

# 545
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

След светофара на Билла - в посока пощата, откъм страната на Билла. Почти веднага след кръстовището е. Пощата е малко по-нататък от другата страна на булеварда. Има магазинче за мебели, автомивка и магазин на Джиев - един до друг са.
Дано го обясних ясно.

# 546
  • София
Ние живеем в квартал, където има отдавна магазин на Джиев. Според мен - а аз отдавна съм на този свят - пилетата на фирмата миришат на курник. Колкото пъти съм купувала - поне от 3-4 години -месото има специфична миризма. Не знам, на някой може да се харесва, да му мирише на нещо "естествено", но аз определено не ги харесвам. Въпрос на вкус, в края на краищата

# 547
  • София
Кашкавал "Жоси", голяма пита. От много време не бяхме яли вкусен кашкавал.

# 548
Сирене "Жоси" също е много хубаво!

# 549
Вкъщи сме много доволни от Бял дългозърнест бланширан ориз на Арива;
какаото и сухата мая на д-р Йоткер;
бялото брашно на София мел в едни сини пакети от 2 кг.;
Също и мюслите 30 % плодове, пак на Арива.

# 550
Бях дала преди един линк,напиши в гугъл джиев и ще излезе списък с магазините им.Доста е обширен!  Simple Smile
Радвам се,че съм ви "зарибила", струват си отвсякъде! Simple Smile

Да похваля насипната лютеница в Пикадили,супер е,макар да са я сменили,сега е на олинеза,преди беше друга,но новата има чушки в нея Simple Smile

# 551
  • София
В къщи ядем лютеница "Велика" и на фирма "Marco". Съвсем като домашни са, без консерванти, но са и по-скъпи.

# 552
Гледам,че за Джиев сте писали.Аз май споделях и преди-птицекомбината е тук,в Костинброд,а и майка ми работи там.Прави фуражите,с които хранят птиците,та знаем какво се слага във фуража-т.е. не се боклуци и химии.Също така е запозната и с другите цехове.Не случайно ние не ядем друго пилешко месо и продукти,освен джиевски. Wink Ще ви пиша какво аз харесвам:бон филето;обикновеното филе;шишчетата;крилцата;бутчетата;пил. шунка;петрохана;пил. роле...Май това е. Peace
Друго,което ми харесва е един кашкавал на Годеч,но не знам в СФ дали го има и къде. newsm78
Кисело мляко Елена.
Прясното на Баба-от скоро го купувам,но е хубаво,харесва ми.
Ще допълвам. Peace

# 553
  • София
шунките и пастетите в "Дар на боговете" - ненадминати Peace

# 554
  • Sofia
кашкавал виола

Общи условия

Активация на акаунт