Бял списък на продуктите

  • 312 172
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 020
  • при моите любими
  • Мнения: 2 872
Към момента купувам и ми харесва прашка шунка Ава и Тандем, кремвирши Стара Планина на Елена или Тандем, сирене харесваме на Маджаров смес, но това което се купува насипно от щанд, защото това, което е пакетирано е различно. Не знам защо така се получава, но на вкус е друго. Кисело мляко Верея, както и прясно такова. Кашкавал - нямам конкретен , но предимно от по-скъпите, уж са по-качествени, а дали е така...  Масло , само от немските , опитвали сме и почти всички български, с масленост 80-82%, но нещо не ми допадат. Не седят така твърди и малко ме съмняват. Все искам да купувам по-хубава храна за децата, но как да съм сигурна коя е тя!

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 18:30 от cydonia

# 1 021
  • Мнения: 4 358
Колбаси Попов в кои вериги се продават?
Тези на Хеликом също ми станаха интересни..но нещо не открих сайт да им разгледам продуктите.
те къде се продават също newsm78

# 1 022
  • Мнения: X
Масло , само от немските , опитвали сме и почти всички български, с масленост 80-82%, но нещо не ми допадат. Не седят така твърди и малко ме съмняват.
Ако едно масло е твърдо ,когато го вземеш от хладилната витрина,това означава ,че в него има повечко вода.Тя замръзва и дава тая твърдост на маслото.
Или повечко растителна мазнина,тя също се втвърдява .
Чистото масло не се втвърдява,като го натиснеш с пръст,трябва леееко да поддава.
Аз по това най-често се водя при избора,освен по съдържанието и маслеността.

# 1 023
  • София
  • Мнения: 1 170
Масло , само от немските , опитвали сме и почти всички български, с масленост 80-82%, но нещо не ми допадат. Не седят така твърди и малко ме съмняват.
Ако едно масло е твърдо ,когато го вземеш от хладилната витрина,това означава ,че в него има повечко вода.Тя замръзва и дава тая твърдост на маслото.
Или повечко растителна мазнина,тя също се втвърдява .
Чистото масло не се втвърдява,като го натиснеш с пръст,трябва леееко да поддава.
Аз по това най-често се водя при избора,освен по съдържанието и маслеността.

това са глупости.
1. как ще замръзва водата при +4 градуса и от там да идва твърдостта на маслото ooooh!.
2. растителната мазнина не се втвърдява така както маслото, затова като си извадиш от хладилника маргарин може да го намажеш, а маслото -не.
3.чистото масло е меко, но когато седи на стайна температура.
4.скъпите немски масла са твърди, именно защото съдържат масло, и то е твърдо такова каквото трябва да бъде на +4градуса. Българските са меки и в хладилник, защото съдържат някакъв процент маргарин, даже някои производители си го пишат на опаковката.

# 1 024
  • Мнения: 2 095
Маслото трябва да е твърдо,като го вадиш от хладилник Peace

# 1 025
  • при моите любими
  • Мнения: 2 872
Сухите колбаси ги избягвам, тъй като са с прекалено много подобрители и съмнително количество месо, но бих пробвала, тези които се споменаха по рано в темата. Моля на момичетата, които са си купували да напишат в кои верига магазини се предлагат. Благодаря.

# 1 026
  • София
  • Мнения: 1 464
Маслото трябва да е твърдо,като го вадиш от хладилник Peace

 +1
 Маслото е меко, когато се съхранява при стайна температура. И моля ви, не сравнявайте бг масла, които са уж бг и уж масла,  и немски такива, разликата е огромна  Naughty

# 1 027
  • Мнения: 592
Маслото трябва да е твърдо,като го вадиш от хладилник Peace

 +1
 Маслото е меко, когато се съхранява при стайна температура. И моля ви, не сравнявайте бг масла, които са уж бг и уж масла,  и немски такива, разликата е огромна  Naughty
+1 !!! Много хора още са заблудени...

# 1 028
  • В най - голямото село
  • Мнения: 1 814
Цитат
Колбаси Попов в кои вериги се продават?

Присъединявам се към питането

# 1 029
  • под Витоша
  • Мнения: 181
Ако става дума за Меском Попов - мисля, че го няма по веригите, те си имат собствена дистрибуция и пътуват от Пловдивско - така, че само по по-малките магазини....
От сирената в момента само на Равно поле ми е по вкуса!

# 1 030
  • Мнения: 29
Какво ще кажете за сиренето на Димитър Маджаров.Случайно се наложи да купя от него и в началото се ядосах,че е доста меко,а аз обичам твърдо сирене,но като го опитах...е по-вкусно сирене не съм яла.Не знам до колко е чисто и качествено,но вкуса определено ме грабна  Hug

# 1 031
  • Мнения: 74
Какво ще кажете за сиренето на Димитър Маджаров.Случайно се наложи да купя от него и в началото се ядосах,че е доста меко,а аз обичам твърдо сирене,но като го опитах...е по-вкусно сирене не съм яла.Не знам до колко е чисто и качествено,но вкуса определено ме грабна  Hug


Сирене Маджаров е добре на вкус, обаче наистина е меко и се чупи много лесно. Аз последно съм много доволна от сирене Родопея.
Забелязах обаче, че качеството на сирената и кашкавалите се променя с времето или може би с различните партиди...не знам. Днес едно сирене може да е супер, следващият път като си купя да не ми хареса....

# 1 032
  • Мнения: 568
И аз напоследък забелязвам промяна в бор чвор,понякога е страхотно,понякога е много течно.Затова и вече пробвам с  други млек.Харесвам Ралица,за пръв път го видях в нашия квартален магазин,дано не го развалят скоро и него.

# 1 033
  • София
  • Мнения: 1 464
 От сирената у дома са на почит на Зоров, Маджаров и Тертер. Ядем само тях.

# 1 034
  • София
  • Мнения: 1 170
тук поставям и кашкавал Родопчанка. Има го в Кауфланд. Страхотен е на вкус, вчера едвам се сдържахме да не го изядем целия Crazy

Общи условия

Активация на акаунт