Бял списък на продуктите

• 312 085
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 155
  • SOFIA
В кауфланд попаднах на това мляко , както и на кашкавалът им.
Не ги бях срещала до сега.Дано не си развалят качеството.

# 1 156
Кажете хубаво тесто за пица?

# 1 157
  • София
Кажете хубаво тесто за пица?
Фамилия.
Мис Каприз също ми харесва- за класическа тънка пица Peace

# 1 158
  • зад парка
Ръжено-пшеничния хляб, собствено производство на Лидъл и Кауфланд. Малко са скъпи - 2.99лв но пък качествени. Все пак съответния хляб на Нилана беше по-качествен и по-евтин: 2лв. но... вече го няма. Сега Нилана произвеждали бисквитки и други подобни, които им носели повече печалби.

В Лидл - ако остане хляб от вчера, го продават за 1.40 лв.

# 1 159
Харесва ми лютеницата на Дерони Детска мечта. А и я водят без консерванти...
Много е хубава Домашна едросмляна на Дерони, пак е без консерванти

# 1 160
Горещо препоръчвам кашкавал "Борино". Продава се в магазина на "Джиев". По-истински кашкавал отдавна не бях яла.

# 1 161
  • София
Горещо препоръчвам кашкавал "Борино". Продава се в магазина на "Джиев". По-истински кашкавал отдавна не бях яла.
ооо, аз отдавна споменавам за този кашкавал, ама не знам защо почти никъде не го продават, даже и в хипермаркетите. Имам,чувството че нарочно се саботират хубавите и евтини продукти, защото другите няма да им станат продаваеми. Например шунката на Елит Мес/ който не я е опитвал да кажа, че си личи че е от месо и не е безобразно надупчена с вода/ в нашия магазин я спряха беше на 11 лв/кг, разни кисели млека, които са в пъти по-хубави от Вереята например, и тях не ги продават вече. Имам чувството, че някои си плащат за да може тяхната стока да се продава в даден магазин.

# 1 162
Имам чувството, че някои си плащат за да може тяхната стока да се продава в даден магазин.
Така е, договорите на големите вериги не са по силата на всеки производител.  Peace

# 1 163
Аааа Бориното и ние го открихме отдавна и го продават в нашия квартален магазин, но да ви кажа последния път се разочаровах, нещо го бяха развалили, може да е било инцидентно, но сега не купувам от него, купувам Родопско чудо на пита Wink Между другото сигурно знаете, но да спомена, че при възможност винаги е по-добре да купувате сирене и кашкавал от пити, а не във вакумирани опаковки  Peace

# 1 164
  • София
Аз вече започнах да купувам сирене само от витрина.И аз не харесвам найлоновите опаковки.

# 1 165
Опаковките са обработении с много химикали, между които и антибиотици, препоръчва се ако се купува такъв продукт, то да не е стоял повече от 2 седмици в опаковката.

# 1 166
  • софия
Купих сирене и кашкавал "Здравец". Сиренето е твърдо и вкусно. Малко по-солено, но като се изкисне става перфектно. Кашкавалът също е хубав и не изчезва след запичане.

# 1 167
  • под тепетата
Аз пък пробвах прясното мляко и не е лошо, засега!

# 1 168
  • Viena
Шунка на Враново е страхотна  chef

# 1 169
Опитвали ли сте продукти на Така да?
От скоро ги има в нашия магазин, малко по-скъпи са, но пише, че са от качествени продукти

Общи условия

Активация на акаунт