Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 14 тема

• 125 721
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • София
tanya27 Ето такъв, даже в момента има бонус мезотерапия https://www.ofertomat.bg/Ne-otlagai-Korektsia-na-nos-tsal-nos-za … ystems-p4355.html  . Аз ползвах ваучер и за консултация.

Циндил - Пиндил Ако имаш предвид болницата в Доганово до Елин Пелин, аз съм там.

Да, нея имам предвид. Доволна ли си?

# 316
tanya27 В България с ваучер за намаление ринопластиката би ти излязля не 5, а 3000 лв. за цял нос. Ако пък е само връх, даже 1800 лв. Няма защо да се ходи в чужбина, имаме си много добри хирурзи и тук. На мен самата ми предстои увеличаване на бюст при доктор Ковачев.

С риск да те обидя Калина, но не съм съгласна с мнението ти.  Hug
Носа е много труден и пипкав за правене, не е като гърди. Още повече, че с него дишаш, и ако има и милиметър грешка при разбиването му/защото той буквално се дялка с чук и длето/ може изобщо повече да не можеш да дишаш. В 95% от ринопластиките правени в България, има ревизии, често дори и повторни ревизии. Много често там стават усложнения - я калциране, я изкривена носна преграда, я засегнати слъзни пътища и още много други.. Да не говоря пък колко пациенти има с големи асиметрии след операциите.
Моя съвет към момичето, което пита е - правилно си се насочила към турските хирурзи. Те са много добри в ринопластиките, и с много по-малък процент неуспешни такива. Ако можеш да си го позволиш един ден - отивай там. Казвам го от опит и като човек, който има 4 ринопластики от български хирурзи.
От прочетеното тук излиза ,че мога далеч да не постигна търсият резултат ,а дори сегашното ми положение да ми се стори перфектно... Страшно е изкринянания ,асиметрии .. а аз нямам пари за турските светила, ,които  впрочем имат златни ръце. Rolling Eyes Бих отделила 2 хиляди най-много и то след яко бачкане и лишение ,но те не ми стигат до никъде ,ако все пак държа да ме оперира турски доктор.

# 317
От прочетеното тук излиза ,че мога далеч да не постигна търсият резултат ,а дори сегашното ми положение да ми се стори перфектно... Страшно е изкринянания ,асиметрии .. а аз нямам пари за турските светила, ,които  впрочем имат златни ръце. Rolling Eyes Бих отделила 2 хиляди най-много и то след яко бачкане и лишение ,но те не ми стигат до никъде ,ако все пак държа да ме оперира турски доктор.

Много правилно си разбрала! Много внимателно подбирай хирург за носа, защото обикновено крайния резултат е по-кофти от първоначалния /говоря като визия/. Ако добавим и някой функционален проблем, вече става страшно.
Асенов е сравнително добър хирург в България, виждала съм негови много хубави нослета, виждала съм и не чак толкова. Също и прави някои успешни ревизии. А още един плюс му е, че е УНГ. Най-добрия вариант за ринопластика е, лекаря да е УНГ-пластичен хирург.

# 318
tanya27 Ето такъв, даже в момента има бонус мезотерапия https://www.ofertomat.bg/Ne-otlagai-Korektsia-na-nos-tsal-nos-za … ystems-p4355.html  . Аз ползвах ваучер и за консултация.

Циндил - Пиндил Ако имаш предвид болницата в Доганово до Елин Пелин, аз съм там.

Аз съм много доволна, както и две мои приятелки.

# 319
  • София, Лагера
последни въпроси за Венус Легаси- лице
1,Има ли някакви странични ефекти? разпитвах много в клиниката ама пак да попитам и тук, тъй като ми е първата разкрасителна процедура с какъвто и да било апарат малко ми е притеснено  Rolling Eyes

Правих Легаси на лице преди 4 дни. Никакви странични ефекти  Peace. Но преди да ми го направят, ми изчистиха лицето с Хидрафейшъл и това е най-трайното почистване, което някога са ми правили (при все че имам бая богат опит) . Затвориха ми и пори и гявол Simple Smile))) Не мога да преценя от самото чистене ли е, или от комбинацията на процедурите.
Но ефекта на Легаси-то раразгръща с времето... и чакам Simple Smile

# 320
  • Варна
Извинете че не можах да пиша.Правих блефаропластика във Варна при доц.Златарева в очна клиника.Видях правена от нея операция на горен клепач и се реших.Почти нямам белези само отстрани на очите.След махането на конците във вторник на следващия бях на работа и никой нищо не разбра. Мажа се с тобрадекс и нищо друго.Операцията беше с местна опойка,но нищо не чувствах.Лекарката е много внимателна.Имам много малки отоци,леко жълти.Все още не мога да си мия лицето, само се почиства с физиологичен разтвор.На 14.02 съм на контролен преглед и тогава ще ми каже каква мезотерапия да правя в тази област с цел стимулиране производството на колаген,ако съм разбрала правилно.

# 321
  • София

Аз съм много доволна, както и две мои приятелки.
Операция ли си прави или някоя от обсъжданите козметични процедури? Как се изкушавам да си грабна един ваучер за гърди, но е добре преди това да ги видя лично, пък ако си допаднем, тогава да си купувам.
Уж от време на време следя темата, обаче толкова много процедури има в днешно време, че ми е много тудно да запомня кой какво прави и за какви части от лицето/тялото се отнася. Crazy Таман запомня нещо и изскочат 5 нови.
Реших пролетта да направя една мезотерапия на лице. Ще ходя в Хил, че тях си ги знам.

# 322
  • Пловдив
tanya27 В България с ваучер за намаление ринопластиката би ти излязля не 5, а 3000 лв. за цял нос. Ако пък е само връх, даже 1800 лв. Няма защо да се ходи в чужбина, имаме си много добри хирурзи и тук. На мен самата ми предстои увеличаване на бюст при доктор Ковачев.
A какъв е този ваучер ,откъде мога да си го набавя ?
Не рискувай с всякакви хирурзи. Прави се от УНГ и пластичен хирург. Има теми във форума на Тялото със снимки, можеш да прочетеш и там.
Редактирам се за да допълня.
Моята си я правих при Асенов, който си е специалист УНГ Излезе ми 2400лв. Така, че цената на ваучера също е висока. За Ковачев и ринопластика не съм чувала...

Асенов, който оперира в Пловдив ли, или има и друг Асенов newsm78?

# 323
последни въпроси за Венус Легаси- лице
1,Има ли някакви странични ефекти? разпитвах много в клиниката ама пак да попитам и тук, тъй като ми е първата разкрасителна процедура с какъвто и да било апарат малко ми е притеснено  Rolling Eyes

Правих Легаси на лице преди 4 дни. Никакви странични ефекти  Peace. Но преди да ми го направят, ми изчистиха лицето с Хидрафейшъл и това е най-трайното почистване, което някога са ми правили (при все че имам бая богат опит) . Затвориха ми и пори и гявол Simple Smile))) Не мога да преценя от самото чистене ли е, или от комбинацията на процедурите.
Но ефекта на Легаси-то раразгръща с времето... и чакам Simple Smile

много ти благодаря! Споделяй какво виждаш като разлика от преди Simple Smile

# 324
Става въпрос за Асен Асенов, да, оперира в Пловдив. Да не се обърка с Юрий Асенов, който е пластичен и има доста плачевни резултати в ринопластиката.

# 325
  • Пловдив
Става въпрос за Асен Асенов, да, оперира в Пловдив. Да не се обърка с Юрий Асенов, който е пластичен и има доста плачевни резултати в ринопластиката.

Благодаря, доволна ли си от доктора, от резултата? Мисля да направя консултация с Джамбазов, но ми се иска и още една консултация преди да предприема нещо.

# 326
mamaden, аз не съм оперирана при Асен Асенов, последните ми две ринопластики са при Джамбазов. От тях съм доволна, понеже бяха много сложни, носа ми беше много крив, несъразмерен и с функционални проблеми.
Оперирани от Асенов имам три познати. На двете носовете са им хубави /едната е с лека асиметрия/, на третата не толкова и ще прави ревизия.

# 327

Операция ли си прави или някоя от обсъжданите козметични процедури? Как се изкушавам да си грабна един ваучер за гърди, но е добре преди това да ги видя лично, пък ако си допаднем, тогава да си купувам.
Уж от време на време следя темата, обаче толкова много процедури има в днешно време, че ми е много тудно да запомня кой какво прави и за какви части от лицето/тялото се отнася. Crazy Таман запомня нещо и изскочат 5 нови.

Хах, малко петъчен хумор. Пет пъти го прочетох, за да вдена с гърдите ли искаш да се видиш лично и да си допаднете. #Crazy

# 328
  • в 1001-та нощ
Ноеми, и аз обмислям хидрафейшъл от изв. време. То да му се не види само разходи по тези грижи  Mr. Green Според мен ефектът е от комбинацията, понеже аз съм правила само ХФ и ефектът не е толкова wow

Alatea, много бързо възстановяване, браво Simple Smile А колко ти струваше?

...От прочетеното тук излиза ,че мога далеч да не постигна търсият резултат ,а дори сегашното ми положение да ми се стори перфектно... Страшно е изкринянания ,асиметрии .. а аз нямам пари за турските светила, ,които  впрочем имат златни ръце. Rolling Eyes Бих отделила 2 хиляди най-много и то след яко бачкане и лишение ,но те не ми стигат до никъде ,ако все пак държа да ме оперира турски доктор.

Аз се въздържам по същите съображения  Peace

Момичета, съфорумка е правила Вива във Вега в Пловдив. Сподели отзивите си на ЛС с молба да ги споделя в темата:

Цитат
...Ходих в Пловдив в център вега, направих си вива на лице и легаси наэшия и деколте.Двете процедури нямат нищо общо ,вивата е много по драстичен и болезнен така да се каже,и ние наблегнахме на околочна зона и назолабиални,днеска съм доста подута около очите,но ме притеснява че съм като изгоряла на квадрати и просто да не си остана така на шарки ,жената ми каза че ще е така и никакво излизане поне два дена,определено съм много страшна,почна това пясъчно усещане и точки и аз имам мънинки мънинки,дано мине скоро и тези червенини избледнеят и да ми стане равномерно лицето.За всичко това ми взеха 350 общо имали промоция ала бала казаха и така.

# 329
  • София

Хах, малко петъчен хумор. Пет пъти го прочетох, за да вдена с гърдите ли искаш да се видиш лично и да си допаднете. #Crazy
Мислех, че е ясно, че за докторите говоря. Вярно, малко двусмислено се получи... Rolling Eyes
Както и да е, взех си ваучер за мезотерапия. Края на февруари ще отида. С тази процедура грешка май не може да има.

Общи условия

Активация на акаунт